16 / 05 / 2024

tav 2013 yolcu artışları

tav 2013 yolcu artışları

Avrupa Havalimanları Konseyi (ACI), TAV'ın işlettiği havalimanlarındaki yolcu artışlarını 2013'ün en iyi performansı olarak gösterdi. Esenboğa, Adnan Menderes ve Makedonya'nın Ohrid Havalimanı da en iyiler arasında yer aldı...

TAV, Lagos Havalimanı'na talip oldu

TAV Havalimanları şirketinden KAP'a yapılan açıklamada TAV Havalimanları içinde yer aldığı konsorsiyum ile Nijerya Lagos Havalimanı dış hat yolcu ve kargo terminalinin 20 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye teklif verdi.

TAV Havalimanları, yatırım için gözünü Orta Asya ve Afrika'ya dikti!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

TAV, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı'nın yeni yolcu salonunu işletecek! 

TAV Havalimanları Holding A.Ş.'ye Metropolitan Washington Airports Authority tarafından, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı yeni Yolcu Salonu işletme hakkı imtiyazı verildi...

TAV kan kaybedebileceğini düşünenleri yanılttı!

TAV portföyündeki en değerli varlık olan İstanbul Atatürk Havalimanı'nın kapatılmasıyla kan kaybedebileceğini düşünenleri yanılttı. Hem yolcu sayısını hem karını artırdı, şimdi masada yurt dışındaki yeni satın almalar var...

Sani Şener: TAV Havalimanları için hikaye yeni başlıyor!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener yaptığı açıklamada yolcu sayılarının dünyada her yıl yüzde 4-5 büyüdüğünü söyleyerek, "Bu nedenle, TAV Havalimanları için hikaye aslında yeni başlıyor." diye konuştu.

TAV'dan İstanbul Yeni Havalimanı yolcu taşıma ihalesi açıklaması!

TAV Havalimanları Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda özel durum açıklaması yaptı.

TAV iki şirketiyle Maskat'ta!

TAV, Umman'ın başkenti Maskat'ta yeni açılan 20 milyon yolcu kapasiteli yeni terminal binasının yiyecek-içecek hizmetleri ile özel yolcu salonu işletmeciliğini üstlendi. 

TAV, Maskat yolcu salonunu işletecek!

TAV Havaliman-ları’nın iştiraki TAV İşletme Hizmetleri’nin markası Primeclass’ın, portföyüne eklediği 20. Havalimanı Maskat oldu. İhaleye katılan yedi firma içinde en iyi teklifi veren TAV, yolcu salonunun 10 yıllık işletme hakkını kazandı.

TAV, Umman Maskat Havalimanı'nın yolcu salonunu işletecek!

TAV İşletme Hizmetleri, Umman'ın başkenti Maskat Havalimanı'nın yeni terminal binasında özel yolcu salonu işletmesi için açılan ihaleyi kazandı.

Marmaray 2 yılda 105 milyon yolcu taşıdı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Marmaray’ın açıldığı 23 Ekim 2013’ten bu yana geçen iki yılda 105 milyon yolcu taşındığını söyledi.

TAV cirosunu yüzde 14 yükseltti!

TAV Havalimanları, 2015 yılının ilk dokuz aylık rakamlarını açıkladı. Buna göre yolcu sayısını yüzde 8 artıran şirket, cirosunu yüzde 14 yükseltti.

Tav ciroyu yükseltti!

Havalimanı işletmecisi TAV, 2015 yılının ilk dokuz ayında yolcu sayısını yüzde 8 artırırken cirosunu yüzde 14’e yükseltti.

TAV Bodrum Evi'nin tasarımı Mudo Concept'ten!

TAV İşletme Hizmetleri'nin Milas Bodrum Havalimanı iç hatlar terminalinde hizmete sunduğu "Bodrum Evi" temalı özel yolcu salonunun tasarımını Mudo Concept yaptı.

tav 2013 yolcu artışları Haberi

tav 2013 yolcu artışları

Avrupa Havalimanları Konseyi (ACI), TAV'ın işlettiği havalimanlarındaki yolcu artışlarını 2013'ün en iyi performansı olarak gösterdi. ACI'ın açıkladığı yolcu büyüme rakamlarında, İstanbul Atatürk Havalimanı, 2011'den bu yana koruduğu 25 milyon üstü yolcu kapasiteli havalimanları arasındaki liderliğini sürdürdü. Esenboğa, Adnan Menderes ve Makedonya'nın Ohrid Havalimanı da en iyiler arasında yer aldı. 


Sabah...