16 / 05 / 2024

TAV Holding CEO Sani Şener

TAV Holding CEO Sani Şener

TAV Holding CEO'su Şener, hissedarı olduğu, oğlunun da yöneticilik yaptığı İDO'yla ilgili "Memnun değiliz" dedi

Sabancı Holding CEO'su kentsel dönüşümü hızlandıracak yöntemi açıkladı! Binalar yıkılmayacak...

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili öneri geldi. Alper, binaları yıkmadan, karbon fiber malzemeyle güçlendirmenin iyi bir alternatif olduğunu aktardı. 

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Sani Şener'den havalimanlarının kiralarına ilişkin açıklama!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener, Levent Erden’in havalimanlarına ilişkin açıklamalarını kaleme aldı.

Sani Şener: Havalimanı sayımızı 15'e çıkardık!

''Havalimanlarımıza son olarak Almatı’yı ekledik. Bununla birlikte işlettiğimiz havalimanı sayısı 15 oldu'' diyen TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener, ''Afrika’da ve Balkanlar’da takip ettiğimiz projelerimiz var'' dedi.

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.

Bilgili Holding'ten 3 yeni atama!

Bilgili Holding’in üst yönetiminde önemli değişimler yaşandı. Sinan Temo Bilgili Holding CEO'su oldu..

TAV Holding rotasını yurtdışına çevirdi!

TAV Holding, 6 Nisan'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nın kapanacak olması nedeniyle rotasını yurtdışına çevirdi. Şirketin CEO'su Sani Şener, "5-6 tane havalimanı ihalesini takip ediyoruz. Bunların bir ya da ikisini alırsak İstanbul'un kaybını kapatacağız" diyor.

Babacan Holding konutta 'tanzim satış' dönemini başlattı!

Babacan Holding CEO’su Babacan, "Yatırımcılarımızın tek yapması gereken, hızlı davranmak. Kampanya Mart ayı sonuna kadar geçerli olacak" dedi...

Kibar Holding yurtdışında da büyümek istiyor!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini açıkladı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi. 

Cengiz Holding, Kuveyt'te 450 milyon dolarlık iş aldı!

Cengiz Holding, Kuveyt'te 450 milyon dolarlık iş aldı. Cengiz Holding CEO'su Mafa, "Türk müteahhitlik sektörünün başarısını Kuveyt'te de gösterdiğimiz için gururluyuz" dedi. 

Haluk Kayabaşı Kibar Holding'in CEO'su olacak!

Kibar Holding CEO’su Tamer Saka, Mart ayı sonu itibariyle görevinden ayrılacak.

Alarko Holding İstanbul'daki metro ihalelerine talip!

Alarko Holding CEO'su Ayhan Yavrucu metro projeleri hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

Akfen Holding 5,5 milyar TL'lik yatırım planı yapıyor!

Akfen Holding, iştirak satışlarından elde ettiği geliri farklı iş kollarına yatırıyor. Yeni şehir hastanesi projeleriyle ilgilenen holding, öğrenci yurtları da kuruyor. Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav toplamda 5,5 milyar TL’lik yatırım planları olduğunu açıkladı.

TAV Holding CEO Sani Şener Haberi

TAV Holding CEO Sani Şener

Uygulamaya koyduğu yeni tarifeler ve satış sistemi nedeniyle eleştirilen İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) hissedarı TAV Havalimanları Holding CEO'su Sani Şener, "Finansal olarak İDO'dan memnun olup olmadığımızı ilk yıllarda göremeyiz ama operasyon olarak baktığımızda bu sıkıntılar gelince tabii ki memnun değiliz. Sıkıntılara alışmamışız" dedi. 


İDO'yu yönetenler arasında Sani Şener'in oğlu Ozan Şener de var. Ozan Şener, İDO'yu alan Tepe- Akfen-Souter-Sera ortaklığının yönetim kurulu üyesi ve Sera Yatırım Genel Müdürü. Sani Şener, "İDO'daki mevcut sıkıntıları çok kısa sürede arkadaşların düzelteceğine inanıyorum. Mutlaka birtakım hatalar varsa düzelteceklerdir. Düzeltmeleri lazım" yorumu yaptı. Havalimanındaki yönetim modeliyle İDO'nun farklı olduğuna dikkat çeken Şener, "Havalimanında kamu-özel sektör ortaklığı var. İDO ise özelleştirme. Bu ticarileşme tekelleşmeden dolayı full bir özgürlük olmamalı. Arz ile talebin bir dengesi var. Bu...