07 / 05 / 2024

tav Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği ödül

tav Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği ödül

TKYD’nin beşincisini bu yıl düzenlediği ödüllerde TAV Havalimanları Türkiye’de Yönetim Kurulu kategorisinde en yüksek nota sahip şirket oldu...

Türkiye'nin önde gelen şirketleri Here2Next projesini hayata geçirdi! Platforma üyelik şartları açıklandı

Türkiye’de ve global arenada kurumsal şirket-girişim iş birliklerinin katma değerine dikkati çekmek ve ekosistemde iyi uygulamaların ve öğrenimlerin paylaşılarak yaygınlaştırılmasını sağlamak üzere sektöründe öncü 9 kurum bir araya gelerek Here2Next platformunu hayata geçirdi

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e konut seferberliği!

Türkiye Diyanet Vakfı, Malatya Battalgazi, Antalya Kaş, Kütahya Tavşanlı, Tokat ve Rize'de din görevlileri, müftülük personeli, hayırseverler ve 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin destekleriyle toplanan 252 iyilik konutu tutarı toplam 1 milyon 512 bin 540 lira bağışladı.

Gözlemio Türkiye'de 5 yılda 100 şube açacak!

Gözlemio, geleneksel gözleme lezzetini kurumsal bir formata dönüştürdü. İlk şubesi Şişli'de açılan Gözlemio'nun kurucuları, 5 yılın sonunda Türkiye genelinde 100 şube açmayı hedeflediklerini belirtti...

Türkiye Finans Gaziantep'te şube açtı!

2018 yılında 20 yeni şube açılışı yapan Türkiye Finans Katılım Bankası, Türkiye’nin en büyük sanayi, ticaret ve turizm şehiri olan Gaziantep'te yeni bir kurumsal şube açtı. 

GYODER ve Colliers’ten Türkiye gayrimenkul piyasası raporu!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, uluslararası gayrimenkul hizmetleri şirketi Colliers iş birliği ile yabancı kurumsal yatırımcılara yönelik, ilk kez dünya gayrimenkul verilerinin karşılaştırıldığı kapsamlı bir rapor düzenledi. 

JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu!

80 ülkede yaklaşık, 300 kurumsal ofisiyle hizmet  veren JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu…

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

TAV Havalimanları Türkiye'nin en saygın şirketi seçildi!

TAV Havalimanları, Institutional Investor tarafından düzenlenen EMEA 2018 anketinin sonuçlarına göre Türkiye'nin en saygın şirketi oldu. Ankete göre, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener de "Türkiye'nin en iyi CEO"su seçildi.

Sani Şener: Türkiye'de herkes, her işi yapıyor!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "Maalesef Türkiye'de herkes, her işi yapıyor. Biz onlardan değiliz. Sadece havalimanı işi yapıyoruz. Sadece bunu yaptığımız için işimize çok odaklanabiliyoruz." dedi.

Türkiye, 15 Temmuz'da örnek bir demokrasi mücadelesi verdi!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (ÇATIDER) Adil Baştanoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde yaptığı açıklamada, Türkiye'nin tam bir yıl önce demokrasi ve milli birliğini korumak için tarihe geçen bir tavır ortaya koyduğunu belirtti.

Moody’s Türkiye'nin kredi görünümünü düşürdü!

Derecelendirme kuruluşu Moody's Türkiye'nin not görünümünü negatif'e düşürdü. Türkiye'nin kurumsal gücünde yaşanan erozyon devam ettiğini gerekçe gösterdi.

Türkiye İMSAD’ın kurumsallığı tescillendi!

Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri, Türkiye İMSAD’a (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) “Sivil Toplum Kuruluşlarında Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum” derecelendirme metoduna göre 10 üzerinden 8.25 notunu verdi.

TAV Havalimanları Türkiye'nin en iyi şirketi seçildi!

Şirket'ten yapılan açıklamaya göre, TAV Havalimanları, Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi'nde yatırımcı ilişkileri alanında Türkiye'nin en iyi şirketi oldu. Ankette, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener de "Türkiye'nin en iyi CEO"su gösterildi

tav Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği ödül Haberi

tav Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği ödül

TKYD’nin beşincisini bu yıl düzenlediği ödüllerde TAV Havalimanları Türkiye’de Yönetim Kurulu kategorisinde en yüksek nota sahip şirket oldu.

Havalimanı işletmeciğinde Türkiye’nin dünyadaki markası TAV Havalimanları, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) tarafından beşincisi bu yıl düzenlenen ödüllerde Yönetim Kurulu kategorisinde en yüksek nota sahip şirket ödülünü aldı. TAV, 5. Kurumsal Yönetim Ödülleri’nde ayrıca en yüksek kurumsal yönetim derecelendirme notuna sahip şirketler arasında üçüncü sırada gösterildi.

TAV Havalimanları Yatırımcı İlişkileri Direktörü Nursel İlgen, “Son beş yıldır borsa İstanbul Kurumsal Yönetim Endeksi’nin zirvesinde yer almanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kurumsal Yönetim anlayışının şirketler tarafından kurum kültürü olarak benimsenmesi, şirketin paydaşları ve menfaat sahipleri arasında bağları güçlendirirken, diğer yandan şirketin geleceğine yön veren yönetim kurullarının karar alma mekanizmasını etkilemektedir. Yönetim Kurulu’nun performans değerlendirmesi, yeni seçilen Yönetim...