30 / 04 / 2024

tavuk çiftliğinden otel

tavuk çiftliğinden otel

Tavuk çiftliğine 275 bin sterlin harcayan İngiliz mimar, onu 4 yatak odalı ve toplamda 8 kişiyi ağırlayabilen mini bir otel haline getirdi.

TMSF Türsa Tarım Ürünleri’nin 2 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar kapsamında, Türsa Tarım Yazıbelen Un Fabrikası Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için 3.2 milyon Türk Lirası, Türsa Tarım Meram Tavuk Çiftliği Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için ise 15.1 milyon Türk Lirası muhammen tutar belirlendi.

Tarsus'ta 18.7 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Tarsus İcra Dairesi, Karakütük Mahallesi'nde bulunan tavuk çiftliği ve 2 katlı bekçi evini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 18 milyon 789 bin 690 TL olarak belirlendi.

Tarsus'ta 18.7 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Tarsus İcra Dairesi, Tarsus ilçesinde bulunan 2 tavuk çiftliğini ve 2 katlı bekçi evini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 18 milyon 789 bin TL olarak belirlendi.

Muş'ta 7.2 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Muş İcra Dairesi, Merkez ilçesi Sütlüce Mahallesi'nde bulunan 3 tavuk çiftliğini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 278 bin 782 TL olarak belirlendi.

Konya Karatay'da 15.5 milyon TL'ye icradan satılık tavuk çiftliği!

Konya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya ili, Karatay ilçesi, Erler Mahallesi, 5740 ada, 94 parselde yer alan tavuk çiftliği ve arsayı 15 milyon 495 bin 923 TL'ye icradan satıyor...

Konya Meram'da 10.7 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

Konya 2. İcra Dairesi, Konya Meram ilçesinde bulunan 6 gayrimenkulü satışa çıkardı. Tavuk çiftliği ve müştemilatının fiyatı 10 milyon 705 bin TL olarak belirlendi.

Babanın ikinci evliliğinden edinilen mirasta çocuğun hakkı var mı?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Kızımın babası, benden boşandıktan tekrar evlendi.İkinci evliliğini yaptıktan sonra ikinci eşinden de boşandı ve bir hafta önce de öldü. İkinci evliliği sırasında eşine bir ev bir otel vs. almış. Şimdi kızımın hakkı var mı?' sorusunu yanıtladı.

Muzaffer Yıldırım otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor!

Ünlü yapımcı Muzaffer Yıldırım, otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor. Yıldırım, ay sonunda Bebek Otel’i yenilenmiş haliyle açıyor. Yıldırım, Haliç’te bir tersaneyi, Alaçatı’da bir tavuk çiftliğini otele dönüştürecek. Sırada ise Küba’daki ilk Türk oteli var.

Sinop Dikmen'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Sinop İli, Dikmen İlçesi, Karaağaç Köyü, Gevez Mahallesi'nde yer alan tavuk çiftliği vasıflı gayrimenkul 6 milyon 572 bin 289 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ceyhan'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık tavuk çiftliği!

Adana İli, Ceyhan İlçesi, Yılankale Mahallesi'nde yer alan tavuk çiftliği ve müştemilatı vasıflı gayrimenkul 8 milyon 660 bin 129 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Antalya Tekbir Otel 8.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya İli, Alanya İlçesi, Türkler Köyü, Kargı Çiftliği Mevkii'nde yer alan Tekbir Otel icradan satışa sunuluyor. Satışa konu olan Antalya Tekbir Otel için 8 milyon 700 bin TL bedel isteniyor. 

Arzu Şentürk Salık: 100 milyon dolarlık otel yapacağız!

Hasanbey Çiftliği Yönetim Kurulu Başkanı Salık, çiftlik ile tarım ve termal turizmi birleştirecek 100 milyon dolarlık bir otel yatırımı yapacaklarını söylüyor...

 Hasan Bey Çiftliği otel yatırımı yapıyor!

Hasanbey Çiftliği, Türkiye'nin en büyük ve dünyanın ikinci büyük doğal tarım çiftliği. Dünyanın en büyüğü olma hedefiyle yeni yatırımlar planlanan çiftliğe 100 milyon dolarlık yatırımla bir de otel yapılacak. 20 taş villadan oluşacak otelin inşaatı eylülde başlayacak.

tavuk çiftliğinden otel Haberi

tavuk çiftliğinden otel

Tavuk çiftliğine 275 bin sterlin harcayan İngiliz mimar, onu 4 yatak odalı ve toplamda 8 kişiyi ağırlayabilen mini bir otel haline getirdi.


Martin Hall’a bu başarısından dolayı , Galler’in en büyük sanat festivali olan National Eisteddfod kapsamında mimarlık kategorisinde altın madalya verildi.



Güney Galler’in Monmouth bölgesinde bulunan bu otelde 1 haftalık konaklama ücreti ise 1800 sterlin.