02 / 05 / 2024

Tavuk Dünyası üretim tesisleri

Tavuk Dünyası üretim tesisleri

Yılın başından bu yana açtığı yeni şubelerle 200’ün üzerinde restorana ulaşan Tavuk Dünyası,  şekerpınar Ankara Başkent OSB'de 2. üretim tesisi inşaatının temelini attı.

İTO Başkanı Avdagiç: Ekonomi yönetimi iş dünyasının önceliklerine odaklanmalı

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, ekonomi yönetiminin uygulayacağı para ve maliye politikasının, iş dünyasının üretim-istihdam-ihracat öncelikleriyle uyumlu götürülmesinin büyük önem taşıdığını belirtti.

Türk iş dünyasının duayen ismi Yaşar Holding’in kurucusu Selçuk Yaşar vefat etti

Türk iş dünyasının sevilen isimleri arasında yer alan ve Türkiye ekonomisine üretim ve ihracat potansiyeli ile önemli katma değerler sağlayan ünlü iş insanı vefat etti.

Tavuk Dünyası'ndan İstanbul ve İzmir'e 3 yeni restoran!

Yatırımlarına devam eden Tavuk Dünyası, eşsiz lezzet deneyimini daha fazla konuğuna yaşatmak amacıyla farklı kentlerdeki restoranlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Tavuk Dünyası'ndan 3 yeni restoran!

Yatırımlarına devam eden Tavuk Dünyası, Karaman, Adana ve Mersin’deki yeni restoranlarını hizmete açtı.

Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı!

Küçükçekmece Cennet’te cadde restoranı olarak kapılarını açan yeni restoranıyla Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı.

Tavuk Dünyası mağaza sayısını 232'e çıkaracak!

Yeni restoranları ve "Şeften İste" paket servisi ile yatırımları hızlandıran Tavuk Dünyası, 2020 yılında 60 milyon TL civarında yatırım hayata geçirecek.

Tavuk Dünyası 2020’de 15 restoran açtı!

Tavuk Dünyası CEO'su Volkan Mumcu, 2020 yılında 11 şehirde 15 yeni restoran açtıklarını söyledi. Mumcu, yıl sonuna kadar 10 restoran daha açmayı planladıklarını dile getirdi. 

Tavuk Dünyası Üsküdar'daki 2. restoranını Nevçarşı AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki restoranlarına bir yenisini daha ekledi. Üsküdar’daki ikinci restoranını Nevçarşı AVM’de hizmete sundu.

Tavuk Dünyası İstanbul’daki 75. restoranını Vega AVM'de açtı!

Tavuk Dünyası, eşsiz lezzet deneyimini daha fazla İstanbulluya yaşatmak amacıyla İstanbul’daki restoranlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Tavuk Dünyası Siirt Park AVM'de restoran açtı!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki yatırımlarını sürdüren Tavuk Dünyası şimdi de ‘Siirt’te Tavuk Dünyası, Siirt’teki ‘ilk restoran yatırımı’nı açılışı sabırsızlıkla beklenen Siirt Park AVM’ye yaptı.

Tavuk Dünyası Antakya Palladium AVM’de yeni restoran açtı!

Tavuk Dünyası, uluslararası ödüllere de sahip akılalmaz lezzetlerini Hataylı misafirleriyle şimdi de Hatay’daki 3. yatırımı olarak Antakya Palladium AVM’de hizmete başlayan yeni restoranında buluşturuyor.

Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı!

Tavuk Dünyası, 2020 yılı yatırım planı kapsamında açılışlarını yaptığı yeni restoranlarıyla, daha çok lezzetsevere ulaşıyor. Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı.

Tavuk Dünyası yeni şubesini Kazasker’de açtı!

Tavuk Dünyası İstanbul Anadolu yakasındaki en yeni lezzet noktasını Kazasker’de hizmete açtı.

Tavuk Dünyası üretim tesisleri Haberi

Tavuk Dünyası üretim tesisleri

Tavuk Dünyası, Şekerpınar’da bulunan üretim tesisine ek olarak Ankara Başkent Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösterecek olan 2. üretim tesisi inşaatının temelini attı.

Ayrıcalıklı konseptiyle yeme-içme sektöründe öne çıkan Tavuk Dünyası, kuruluşundan günümüze, ardında bıraktığı 7 yıllık süreç boyunca kesintisiz büyümeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin farklı şehirlerinde açtığı 38 yeni restoran ve yüzde 55’lik bir büyüme oranıyla kapatan şirket, 2019 yılının başından bu yana lezzet noktaları haritasına eklediği yepyeni restoranlarla beraber Ekim 2019 itibarıyla Türkiye’nin 50 şehrinde 204 şubeye ulaştı.

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, Ankara’da faaliyette bulunacak üretim tesisiyle ilgili şu ifadeleri kullandı: “Ödüllü lezzetlerden oluşan zengin menümüzü, herkesin kendini iyi hissedebildiği bir restoran atmosferinde uygun fiyatlara sunuyor ve yılda 20 milyondan fazla müşteriyi ağırlıyoruz. Yılın başından bu yana açtığımız...