01 / 05 / 2024

Tavukçuoğlu Ticari Alan Hizmetleri ve İnşaat Limited Şirketi

Tavukçuoğlu Ticari Alan Hizmetleri ve İnşaat Limited Şirketi

Tavukçuoğlu Ticari Alan Hizmetleri ve İnşaat Limited Şirketi, Emir Tavukçuoğlu, Efe Tavukçuoğlu tarafından 12 bin 500 TL'lik sermaye ile 30 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Konut piyasasında son durum: 20 bin TL'lik kiralık evler 80 bin TL oldu!

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu, konut piyasasıyla ilgili son durumu değerlendirerek kira bedellerinin 20 bin liradan 80 bin liraya kadar yükseldiğine dikkat çekti. 

Yüksek faiz ve artan fiyatlar kaliteli konuta erişimi zorlaştırdı!

Yaptığı açıklamada konut yatırımcısının beklemeye geçtiğini belirten  Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu yüksek faiz ve artan fiyatların kaliteli konuta erişimi zorlaştırdığını kaydetti.

Erzurum'da 6 taksitle ticari alan imarlı 2 arsa satılacak! 

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan ticari alan imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 12 ve 13 Aralık'ta yapılacak.

Silivri Pehlivanoğlu Yaşamkent Haziran 2024'te teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Silivri'de hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede 223 adet konut ve 22 adet ticari alan yer alıyor.

Elmalı Belediyesi'nden Antalya'da ticari alan imarlı arsa hissesi!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Elmalı'da yer alan ticari alan imarlı arsa hissesi satacak. Satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye'den büyük fırsat! Konut ve ticari alan imarlı 41 arsa satacak! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van'da yer alan 41 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar konut ve ticari alan imarlı olarak belirtildi. 

O ilde 24 adet konut ve 17 adet ticari alan imarlı arsa satılıyor! 6 taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van ili, İpekyolu ilçesi, Yenicami Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut ve 17 adet ticari alan imarlı arsa 6 taksit fırsatıyla satıyor. İşte o satış ile ilgili detaylar...

İBB, İstanbul'da konut ve ticari alan imarlı 3 arsa satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik, Kağıthane, Eyüpsultan'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 2 Ağustos'ta yapılacak.

Belediye konut ve ticari alan imarlı arsa satacak! Bu ilde KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan konut ve ticari alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 2 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Valentium Ispartakule resmen başlıyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye tam 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi resmen başlıyor. Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Valentium Ispartakule projesinde 574 konut ve 22 ticari alan bulunuyor.

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi için düğmeye basıldı. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Ispartakule'ye 574 konutluk ve 22 ticari alan yer alıyor.

Nefes Koru Göktürk satışta! 202 yeni konut, 10 ticari alan Nisan 2025'te teslim!

Nefes Koru Göktürk projesi, Gül İnşaat - Zilal İnşaat Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor. İstanbul Göktürk'te konumlanan projede toplam 202 yeni konut 10 ticari alan inşa ediliyor. İşte  Nefes Koru Göktürk projesi ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri için ÇED süreci başladı! Arnavutköy'e 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci başladı. Projede 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

Tavukçuoğlu Ticari Alan Hizmetleri ve İnşaat Limited Şirketi Haberi

Tavukçuoğlu Ticari Alan Hizmetleri ve İnşaat Limited Şirketi

Tavukçuoğlu Ticari Alan Hizmetleri ve İnşaat Limited Şirketi, Emir Tavukçuoğlu, Efe Tavukçuoğlu tarafından 12 bin 500 TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


Tavukçuoğlu Ticari Alan Hizmetleri ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde 3-Şirketin amaç ve konusu şunlardır: a Ticari alan kapsamındaki her türlü iş merkezleri,ofis,büro,çarşı,çok katlı mağazalar,alışveriş merkezleri,konaklama tesisleri için    projeler geliştirilmesi,satışa yönelik bina projeleri için mali teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut ve diğer amaçlı    kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi hususunda ticari alan hizmetlerinin verilmesi      b.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya    başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...