15 / 05 / 2024

Tay Group 2017 projeleri

Tay Group 2017 projeleri

Tay Group, tekstil, gayrimenkul ve turizm sektörlerine ilişkin yatırımlarına hız kattı. Şirket önümüzdeki 5 yıl içinde yurtiçi ve yurtdışında toplam 4 milyar doların üzerinde yatırım yapacak.

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.

Four Seasons Etiler projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Tay Group'un Etiler’deki lüks konut projesi Four Seasons Etiler'deki inşaat çalışmaları başladı. Peki Tay Group'un Etiler’deki konut fiyatları ne kadar? İşte Four Seasons Etiler projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Four Seasons Etiler projesinde düğmeye basıldı! İşte Four Seasons Etiler projesiyle ilgili tüm ayrıntılar! 

Tay Group'un Etiler’deki lüks konut projesi Four Seasons Etiler'de inşaat başladı. Projede yer alan konutların fiyatları 2 milyon 600 bin dolardan başlıyor...

Tay Group’tan Bodrum'a 1 milyar dolarlık yeni yatırım!

Tay Group’un Yalıçiftlik’te 1 milyon metrekarelik alana kuracağı Four Seasons Bodrum Resort, 1 milyar dolarlık bir proje olacak. Astay Gayrimenkul CEO’su Enes Berse, “Proje, bölgenin en uzun sahil şeridine sahip olacak” dedi. 

Danıştay, Saraçoğlu Mahallesi’nin Emlak Konut'a devrini durdurdu!

Danıştay 10. Dairesi, Kızılay Saraçoğlu Mahallesi'nin Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'ye devrini düzenleyen 17 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararının yürütmesi durduruldu. 

Gayrimenkul Yönetimi Mevzuatı Çalıştayı 13 Aralık'ta!

ULI TürkiyeGayrimenkul Yönetimi ilgi Grubu 13 Aralık 2017 tarihinde yürürlükteki Gayrimenkul Yönetimi Mevzuatının tartışılacağı çalıştay düzenliyor.

Fortis Sinanlı Konutları 2017 fiyat listesi!

Fortis Sinanlı Konutları 2017 fiyat listesi 618 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında daire teslimleri yapılacak olan proje Yiğit Group ve Sinanlı Yapı imzasıyla yükseliyor...

Fortis Sinanlı Kadıköy güncel fiyat listesi 2017!

Yiğit Group ve Sinanlı Yapı tarafından hayata geçirilen  Fortis Sinanlı projesinde 1.100 daire ve 75 ticari birim yer alıyor. İşte Fortis Sinanlı Kadıköy güncel fiyat listesi 2017...

Kaya Group İnşaat Otomotiv Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Kaya Group İnşaat Otomotiv Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 21 Eylül 2017 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Kaya Kayabaşı tarafından kuruldu.

Efendioğlu Ve Salayidin Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Ve Salayidin Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hülya Küçükmen ve Aılı Zıyawudong ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 14 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Güler Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Güler Group Yapı Anonim Şirketi İsmail Güler tarafından 400 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Teneke Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Teneke Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ahmet Tayun Kardeşler tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Temmuz 2017'de kuruldu.

Serbest Mimarlar Derneği Çalıştayı 2017 gerçekleşti!

SMD’ler Çalıştayı 2017, 8 Nisan Cumartesi günü İstanbul Levent’te bulunan Kaleseramik Merkez Binasında gerçekleşti.

Tay Group 2017 projeleri Haberi

Tay Group 2017 projeleri


Tay Group, tekstil, gayrimenkul ve turizm sektörlerine ilişkin yatırım planlarını hızlandırdı. Mesut Toprak, “Önümüzdeki 5 yıl içinde yurtiçi ve yurtdışındaki toplam yatırım hedefimiz 4 milyar doların üzerinde” dedi. Bu yatırımlar içinde en dikkat çekeni ise 1 milyar dolarlık Bodrum yatırımı...



Mesut Toprak’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndaki Tay Group, 40’ıncı yılını kutlamaya hazırlanıyor. Tekstil, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren grup, önümüzdeki döneme ilişkin hedeflerini ‘yatırıma devam’ başlığı etrafında topladı. Mesut Toprak, “Önümüzdeki beş yıl içinde yurtiçi ve yurtdışındaki toplam yatırım hedefimiz 4 milyar doların üzerinde” dedi.


Mesut Toprak’ın anlattıklarına göre bu yıl yapılacak yatırım tutarı 1 milyar doların üzerinde... Bu yatırımlar içinde Four Seasons Bodrum’un ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Toprak, “1 milyon metrekarelik Bodrum yatırımı, 1 milyar dolarlık yatırım büyüklüğüne sahip....