05 / 05 / 2024

tayakadın meydanı

tayakadın meydanı

Arnavutköy Belediyesi tarafından inşaatına devam edilen Tayakadın Meydan düzenleme çalışmalarının yüzde 70’lik kısmı tamamlandı.

Eminönü Meydanı'nın inşaatı için Romanya'dan asfalt getirilmiş!

1940 yılında Eminönü Meydanı'nın inşaatı yavaş ilerlediğinde şikayet edilmiş. Belediye tarafından yapılan tetkikler sonrasında hava durumu değelendirilmiş ve ona göre karar verilmiş.

1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Hanı iki ayda yıkılacakmış!

Belediye tarafından 1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Han'ının yıkımı için 2 ay süre verilmiş.

1940 yılında Eminönü'ne 20 milyon TL'lik proje! Ticaret Sarayı ve Vakıf binasının yapımı planlanmış!

1940 yılında, Eminönü Meydanı'na için yapılan çalışmaların ardından, Eminönü ile Unkapanı arasında 20 milyon lira bütçeyle Ticaret Sarayı ve Vakıf binası yapılacağının bilgisi verilmiş.

Eminönü Meydanı 1939 yılında tasarlanmış!

1939 yılında belediyenin imar planlarının arasında Gazi Köprüsü'nün iki tarafındaki yolların açılması ve Eminönü Meydanı'nın tasarlanması varmış.

Tayakadın Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tayakadın Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sebaye Yavuz tarafından kuruldu.

Altın meydan okumaya geliyor! Kimse bu rakamları tahmin bile etmemişti! Bakın altın ne kadar olacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatları ile ilgili açıklama geldi. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları haftaya hızlı girdi. Altın meydan okumaya geliyor! Kimse bu rakamları tahmin bile etmemişti! Bakın altın ne kadar olacak!

Meydan Başakşehir'deki konut sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Meydan Başakşehir projesinde konut satışı değişti. İşte Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir projesinin tüm detayları...

Edirne'de 35 milyon TL'te icradan satılık antrepo!

Edirne İcra Dairesi Müdürlüğü, Edirne ili, Merkez ilçesi, Tayakadın Köyü 218 ada 1 parsel, 2 parsel 6 parsel ve 14 parselde yer alan antrepoyu 34 milyon 976 bin 42 TL'ye icradan satıyor...

İstanbul Havalimanı konut fiyatlarını uçurdu!

Yeni İstanbul Havalimanı, çevresindeki bölgeleri ihya ediyor. Arnavutköy ilçesine bağlı, köyden mahalle statüsüne dönüştürülen Tayakadın, Yassıören, Baklalı, Yeniköy, Durusu ve Karaburun’da gayrimenkul talebi sürekli artıyor...

İstanbul Havalimanı nerede, nasıl gidilir?

İstanbul Yeni Havalimanı, Tayakadın ve Akpınar köyleri arasındaki 76,5 milyon metrekare alan üzerine inşa edildi. Çatalca, Göktürk Arnavutköy kavşağında ve Terkos Gölü'ne yakın bir yerde konumlanıyor. Peki İstanbul Havalimanı'na nerededir, nasıl gidilir?

Tarihi Bursa Evleri’nin inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından aslına uygun şekilde yeniden hayata geçirilen Tayakadın Mahallesi’ndeki Sivil Mimarlık Örneği Tarihi Bursa Evleri’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Arnavutköy Tayakadın, meydanına kavuşuyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından inşaatına devam edilen Tayakadın Meydan düzenleme çalışmalarının yüzde 70’lik kısmı tamamlandı.

İstanbul Yeni havalimanının bağlantı yolu bugün açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak olan Tayakadın Kavşağı-Odayeri kesimi bugün açılıyor. 

tayakadın meydanı Haberi

tayakadın meydanı

Arnavutköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, köklü değişimlerin yaşandığı Arnavutköy’de alt yapı çalışmalarının yanı sıra meydan düzenleme çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. 

Köyden mahalle statüsüne geçmiş mahallere uygulanan değişim çalışmaları kapsamında inşaatına başlanan Tayakadın Meydan düzenleme çalışmalarının yüzde 70’lik kısmı tamamlandı. 10 bin 850 metrekare alana yapılan meydan düzenleme projesi içerisinde; Muhtarlık binası, çok amaçlı salon, cafe, dinlenme alanları, seyir alanları, otopark alanları, bekleme alanları, gezinti alanları ve spor pazar alanı bulunuyor. 2 ay içinde hizmete açılması beklenen meydanın, Tayakadın Mahallesine yeni bir görünüm kazandırılması...