03 / 05 / 2024

Tayfun Döşkaya konuşması

Tayfun Döşkaya konuşması

2014 yılının ilk yarısında geçen yıla göre İstanbul'a gelen turist sayısının yüzde 11 arttığını söyleyen Tavros Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Tayfun Döşkaya, "Bu da şehir otelciliğinde yatırım potansiyelini arttırıyor"dedi.

Bakan Özhaseki açıkladı: İstanbul'da ve deprem bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki çalışmalar ve İstanbul'daki kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o konuşması...

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut, kira ve otomobil fiyatlarına ilişkin duyanları hayrete düşerek açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Geleneksel Tüketici Ödülleri Töreni'ndeki konuşmasında konut ve otomobil fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, araç fiyatlarında indirimlerin başladığını ve benzer durumun konut ve kira fiyatlarında da yaşanacağını söyledi.

Dolar 6 TL birden fırlayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Son nokta! Doları olanlar o tarihte dövizciye koşacak

Piyaların gözü bugün Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasına çevrildi. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Dolar 6 TL birden fırlayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Son nokta! Doları olanlar o tarihte dövizciye koşacak..

Bakan Nebati 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı! Rakam şaşkınlık uyandırdı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "2022 Yılı Değerlendirmesi 2023 Yılı Hedefleri Programı"nda konuştu. Bakan konuşmasında 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı. İşte detaylar!

Piyasalar bunu bekliyordu, altın düşüşe geçti, uzmanlar ne diyor?

Altın fiyatları piyasaların beklediği sempozyumda Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasının ardından düşüşe geçti. Analistler altın fiyatlarıyla ilgili beklentinin piyasaların düşük enflasyon hedefine inanıp inanmayacağına bağlı olduğunu söylüyor.

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? 1 gram bile altını olana şok uyarı! Bu rakama bakmayan pişman olur! 

Altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) çarşamba günkü faiz kararından önce sert gerileme göstermişti. Ancak Fed Başkanı Jerome Powell’ın konuşmasından sonra düşüşünü sonlandırdı. Peki altın fiyatlarındaki yükseliş durdu mu? Altın yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın fiyatları yükselir mi?

Açıklama yapan Fed Başkanı Powell'in konuşmasında endişelendiren detay!

1994 yılından bu yana en büyük faiz artırımını gösteren Fed ile ilgili konuşan Fed Başkanı Powell'in konuşmasındaki 'işsizlik' detayı ekonomistleri endişelendirdi.

Bakan Bozdağ açıkladı! Kiralarla ilgili düzenleme çalışması yapılacak mı?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte kiracılarla ilgili düzenleme çalışmasının sinyalini veren Bozdağ'ın o açıklamaları...

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yeni dönem!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Türker Gürsoy, A Para tarafından düzenlenen Finansın Geleceği Zirvesi'ndeki konuşmasında, Türkiye ekonomisi için sektörün önemini vurguladı.

5 bin konut dönüşecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2021 bütçesi konuşmasında İzmir'de kentsel dönüşüm dahilinde ilk etapta 5 bin konut için proje hazırlandığını açıkladı. 

THBB 6. Çevre Ödülleri Yarışması’nı düzenliyor!

THBB, üyesi olan beton üreticilerinin çevreye uyumlu olarak çalışmasını teşvik etmek amacıyla 6. Çevre Ödülleri Yarışması’nı düzenliyor.

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

Tayfun Döşkaya konuşması Haberi

Tayfun Döşkaya konuşması


2014 yılının ilk yarısında geçen yıla göre İstanbul'a gelen turist sayısının yüzde 11 arttığını söyleyen Tavros Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Tayfun Döşkaya, "Bu da şehir otelciliğinde yatırım potansiyelini arttırıyor"dedi. 


2014 yılının ilk yansında geçen yıla göre İstanbul'a gelen turist sayısının yüzde 11 arttığını söyleyen Tavros Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Tayfun Döşkaya Bu da şehir otelciliğinde yatırım potansiyelini arttırıyor" dedi. Tavros Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Tayfun Döşkaya, Türkiye'de başta İstanbul olmak üzere Anadolu'da da şehir otelciliğinin en parlak dönemini yaşadığını söyledi. Döşkaya, Türkiye'de turizm çeşitlendikçe turist potansiyelinin arttığını özellikle İstanbul'un yıldızının son dönemde parladığını belirterek 2014 yılının ilk yansında geçen yıla göre İstanbul'a gelen turist sayısının yüzde 11 arttığını bunun da şehir otelciliğinde yatırım potansiyelini arttırdığını söyledi. Daşkaya...