29 / 04 / 2024

Tayfun Karali biyografi

Tayfun Karali biyografi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim kadrosunda yapılan değişikler ile Zabıta Daire Başkanı Mustafa Tahmaz, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na atanıp yerine deTayfun Karali getirildi. Peki, Tayfun Karali kimdir?

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt ne iş yapmaktadır?

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt'ın kim olduğu ve Tayfun Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Pasifik GYO’daki görevi ne?

Cem Tayfun Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Cem Tayfun Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Cem Tayfun Yılmaz ne iş yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur?

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Cem Tayfun Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Migros'ta Çaykur, Doğuş ve Karali çaya yüzde 30'a varan indirim! 30 eylül 2022 fiyat listesi

Migros Market çay ürünlerinin kampanyasını duyurdu. Migros'ta Çaykur, Doğuş ve Karali çaya yüzde 30'a varan indirim fırsatı tüketiciye sunuldu. Peki Migros'ta çay fiyatları ne kadar kaç TL? İşte fiyat listesi...

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Tayfun Küçükoğlu: Binalarda enerji verimliliği için kullanıcılar teşvik edilmeli!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu Enerji Verimliliği haftası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Gelecekte var olmak için sınırlı kaynaklarımızı daha verimli kullanarak ‘az ile çok’ yapmalıyız” dedi.

Emrah, oğlu Tayfun'u mirasından men etti!

Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak, babasının bir ev aldıktan sonra mirasından feragat ettiğini açıkladı. Annesi ise “Kabul etmemesi için mücadele verdim. Karşı taraf oğluna bir şişe süt almamıştır” diye konuştu.

Tayfun Küçükoğlu: Enerji üreten evler yapabiliriz!

‘Enerji Verimliliği Haftası’ dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ''Avrupa’da öne çıkan ‘sıfır enerjili evler’in ötesinde, değil enerji tüketen, üreten evler yapabiliriz'' diye konuştu.

Tayfun Küçükoğlu Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye İnşaat Sanayicileri Derneği (İMSAD)’nin yönetim kurulu başkanlığına oy birliğiyle Tayfun Küçükoğlu seçildi…

Türkiye İMSAD'ın yeni başkanı Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İMSAD’ın 37. Olağan Mali Genel Kurulu’nda, Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliğiyle Tayfun Küçükoğlu seçildi. Tayfun Küçükoğlu, “İnşaat malzemesi endüstrisinin yurtiçi ve dışında yüksek gelişme potansiyeline inanıyoruz” dedi...

Tayfun Kahraman, İBB Deprem Risk Yönetimi Daire Başkanı oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevine Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Kahraman'ı atadı...

Zekeriya Öz'ün avukatı Tayfun Aktaş emlak zengini çıktı!

Zekeriya Öz'ün avukatı Tayfun Aktaş'ın üzerine kayıtlı 4 arsa, 24 dükkân, 12 dairesi olduğu belirlendi. Yetkililer bu gayrimenkullerin Öz ve diğer FETÖ’cülerin olduğunu değerlendiriyor.

Tayfun Karali biyografi Haberi

Tayfun Karali biyografi

Tayfun Karali kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim kadrosunda yapılan değişikler ile Zabıta Daire Başkanı Mustafa Tahmaz, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na atanıp yerine deTayfun Karali getirildi. Peki, Tayfun Karali kimdir?


Tayfun Karali, 1967 yılında Ankara’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1987 yılında mezun oldu. 1987-1989 yılları arasında 'Avrupa Topluluklarının Hukuki Yapısı' üzerine yüksek lisans yaptı. 1995 yılına dek avukatlık mesleğine devam etti. 

1995 yılında Fatih Belediyesi'nde Başkan Yardımcısı olarak belediyecilik hayatına başladı. 1995-1999 yılları arasında Fatih Belediyesi'nde belediyecilik adına birçok başarılı projeye imza attı. (Zeyrek Evleri, Fener-Balat Rehabilitasyon Projesi, Eğitim Parkları vb.)


Tayfun Karali, 1999 yılında Fatih Belediye Başkanlığı görevi için aday oldu. 1999 Yerel Seçimleri sonrasında, Mayıs ayı itibari ile Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı olarak memuriyete geri döndü. Fatih ve Beşiktaş...