04 / 05 / 2024

Tayfun Küçükoğlu ısı yalıtımı

Tayfun Küçükoğlu ısı yalıtımı

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu; "Enerji verimliliğinde hedeflere ulaşmak için toplam tüketimde önemli paya sahip olan binalarımızın ısı yalıtımlı olmasını sağlamalıyız" dedi..

'Marmara depreminin eli kulağında' diyen Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'ndan bir de tsunami uyarısı geldi!

Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu 'Marmara depreminin eli kulağında' diyerek çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'nun o açıklamaları...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Peş peşe yaşanan depremler kentsel dönüşümün hayati önemini gözler önüne serdi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada depremle beraber yaşamayı öğrenmek için öncelikle deprem bilinci oluşturulmasına odaklanmamız gerektiğini söyledi.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Altın inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor! Gram altın bir zirvede bir dipte! 1 gramı bile olan koşsun baksın!

17 Mayıs Çarşamba altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere kadar gerilerken bugün güne yükselişle başladı. Altın inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor! Gram altın bir zirvede bir dipte! 1 gramı bile olan koşsun baksın! 17 Mayıs 2023 alt

İnşaat malzemeleri sanayi 2022 yılında 33,74 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, inşaat malzemeleri sanayinin 2022 yılında 33,74 milyar dolar değerinde 57,65 milyon ton ihracat gerçekleştirdiğini kaydetti.

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Türkiye İMSAD'tan Deprem Haftası açıklaması: Bilinç seferberliği oluşturmalıyız!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, güvenli bina için güçlü denetim vurgusu yaparak, "Deprem konusunda bilinç seferberliği oluşturmalıyız" dedi.

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ön talep topluyor! Çengelköy'e 129 yeni konut!

Sadıkoğlu Holding, Çengelköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Çengelköy Sadıkoğlu Konutları'nda ön talep süreci başladı. İşte Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ile ilgili merak edilenler... 

İnşaatta şok eden rakam! Tam 35 milyar dolar olarak açıklandı

Türkiye'nin öne çıktığı sektörler arasında yer alan inşaat sektörü hakkında dikkat çeken bir rakam verildi. Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu, inşaat malzemelerinde 2022 ihracatının 35 milyar dolara ulaşmasını beklediklerini söyledi.

İnşaat sektöründe ihracat rekoru bekleniyor! TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi sektörü besleyecek!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu, inşaat malzemelerinde 2022 ihracatının 35 milyar dolara ulaşmasını öngördüklerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bankalar neler yapıyor böyle? Emekli promosyonunda yarış kızıştı, süre uzadı, rakamlar değişti! Ziraat Bankası,  İNG...

Emekli promosyonunda yarış kızıştı, süre uzatıldı. En yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi, milyonlarca SSK ve Bağ-Kur'lu vatandaşın gündeminde yer alıyor. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonu ne kadar? İşte detaylar...

Tayfun Küçükoğlu ısı yalıtımı Haberi

Tayfun Küçükoğlu ısı yalıtımı

Türkiye'nin öncelikli stratejik hedeflerinden birinin "enerji verimliliği' olduğunu vurgulayan İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, bu hedeflere ulaşmak için toplam tüketimde önemli paya sahip olan binalarımızın ısı yalıtımlı olmasını sağlamalıyız. Isı yalıtımı ile sağlanabilecek %50 tasarruf da, bu alanda atılacak en önemli ve öncelikli adım olarak karşımıza çıkıyor" dedi. 


Gelişmiş ülkelerle karşılaştırıldığında, Türkiye'nin enerji verimliliği konusunda alması gereken uzun bir yolu olduğunu belirten Tayfun Küçükoğlu, şunları söyledi: "Enerji verimliliğini artırmak ve bu yönde yatırımlar yapmak ülkemizin stratejik hedeflerinde yer alan bir konu. Enerji kullanımını öncelikli olarak hangi alanlarda verimli hale getireceğimiz konusunda hem ülke hem de bireyler olarak son derece dikkatli ve akıllı kararlar vermemiz gerekiyor. Binalarda tüketilen enerji bu aşamada ön plana çıkıyor, çünkü %37 ile binalarda yapılan tüketim,...