21 / 05 / 2024

TAYGİAD KOBİ Geliştirme Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Fatma Ayanoğlu

TAYGİAD KOBİ Geliştirme Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Fatma Ayanoğlu

TAYGİAD tarihi yarımada için 143 farklı proje hazırlandı. Proje kapsamında yarımadada yapılacak festival Rio’daki karnavala bile rakip olacak, bölge esnafı da markalaşacak.

İşte adım adım gayrimenkul projesi geliştirme süreçleri

26 senedir alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün en önemli projelerine imza atmış olan Engin Yıldırım, gayrimenkul projesi geliştirme süreçlerini anlattı. İşte detaylar…

ADG Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ADG Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertuğrul Adıgüzel tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Şişli, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Boa Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boa Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Levent Batu Karasu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kanlıca, Halide Edip Adıvar Caddesi'nde kuruldu.

Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezi kurulacak!

Adıyaman’da üretim ve ihracat kapasitesinin geliştirilerek sanayi sektöründe ihtisaslaşmanın desteklenmesi amacıyla İpekyolu Kalkınma Ajansının desteğiyle Adıyaman OSB’de kurulacak olan Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezi için Çalıştay düzenlendi.

Avni Çelik MÜSİAD'ın Adana Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı'na katıldı!

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Adana'da Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı düzenlendi. Sinpaş Holding Yönetin Kurulu Başkanı Avni Çelik de toplantıya katıldı..

Selçuk'ta Turizmi Geliştirme Kooperatifi kurulacak!

2. Turizm Çalıştayı'nda tüm katılımcıların ortak kararı ile Turizmi Geliştirme Kooperatifi kurma kararı alındı. Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel, çalıştaylar ve alınan kararlarla ilçenin geleceğine yönelik somut adımlar atılacağını söyle

Bursa Tanışma ve İş Geliştirme Zirvesi'ne 100'ün üzerinde firma katıldı!

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) bünyesindeki Yapı Komitesi, düzenlediği zirvede yapı sektörünün önde gelen firmalarını bir araya getirdi. 'Tanışma ve İş Geliştirme Zirvesi'ne Bursa, Yalova, Bilecik ve İnegöl'den 100'ün üzerinde firma katıldı..

Diyarbakır'da İş Geliştirme Merkezi kuruluyor!

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan projeyle Diyarbakır’da İş Geliştirme Merkezi kuruyor...

Ala Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Yağan, Muhammed Salih Çıkman tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Mayıs tarihinde kuruldu.

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Nawar AL Azem, Ammar Almalki tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Beykoz Şubesi, Timur Holding ve Timur Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve NEF marka kurucusu olan Erden Timur'un Şube Müdürlüğü'nde açıldı...

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cansu Nuras tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs'ta Ümraniye, Esenkent Mahallesi'nde kuruldu.

Zios Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Zios Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Kadir Kurtuluş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan tarihinde Esentepe, Büyükdere Caddesi, Onur İşhanı'nda kuruldu.

TAYGİAD KOBİ Geliştirme Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Fatma Ayanoğlu Haberi

TAYGİAD KOBİ Geliştirme Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Fatma Ayanoğlu

İstanbul’a gelen turistin ilk adresi olan tarihi yarımada kabuk değiştiriyor. Yarımadanın ruhunu yeniden canlandırmak ve sorunlarına çözümler bulmak için 22 oda ve derneğin tek çatı altında toplanarak oluşturdukları Tarihi Yarımada Girişimcileri İşadamları Derneği (TAYGİAD), valilik ve akademisyenlerle elele verdi. Bölge için 143 proje hazırlandıklarını belirten TAYGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yetişgin, "Türkiye'ye mal olacak bir hareket başlatıyoruz" dedi. Bu bölgede işporta, hanutçuluk ve tarihi eserlere verilen sıkıntılar gibi sorunları kökten çözmek istediklerini belirten Yetişgin, "Bölgedeki dilenci sorununa çözüm bulacağız. Avrupa’daki gibi sokak sanatçılarına izin verilmesine çalışacağız " dedi. 15 Eylül'de bölgede dünya çapında bir festival yapacaklarını belirten Yetişgin, "Konsept çok farklı olacak ama Rio Festivali bile bunun yanında küçük kalacak. Edirnekapı surlarından girilerek başlayacak, Eminönü meydanına kadar şenlikli bir...