19 / 07 / 2024

Tayland tahta tapınak son hali

Tayland tahta tapınak son hali

Tayland'da 1981 yılında işadamı Lek Viriyaphant'in teşvikleri ile başlayan ve sadece tahta kullanılan tapınak inşaatının 2050 yılında bitirilmesi planlanıyor..

İsrail, Kudüs’ten Mescid-i Aksa’ya ulaşacak demiryolu hattı inşa edecek! ​

Mescid-i Aksa üzerine tapınak yaparak büyük Yahudi Krallğı'nı kurma hayali kuran İsrail, yeraltı demiryolu hattı inşa etmek için harekete geçti.

Tap Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tap Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alalloush ve Muhalhal Almudhaf ortaklığında kuruldu.

Cahit Nakıboğlu yeniden tutuklandı!

Sağlık sorunları nedeni ile dün ev hapsi şartı ile tahliye edilen Cahit Nakıboğlu yeniden tutuklandı.

Cahit Nakıboğlu'na ev hapsi şartıyla tahliye!

Naksan Holding'e yönelik açılan davada 21 sanık ile birlikte yargılanan Cahit Nakıboğlu, sağlık sorunları nedeniyle ev hapsi şartı ile tahliye edildi.

Ayan İşletmecilik Medikal İnş. Emlak Nak. Tek. Gıda Oto. Hay. Tarım Pla ve Day. Tük. Mal Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Ayan İşletmecilik Medikal İnş. Emlak Nak. Tek. Gıda Oto. Hay. Tarım Pla ve Day. Tük. Mal Ticaret Lİmited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Netice Erarslan ve Ekrem Akgül ortaklığında kuruldu.

Korkak zenginler sığınak yaptırıyor!

Zenginleri ölüm korkusu sardı. Sığınak yaptıran zenginlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Psikologlar, "Zenginler, fakirlere göre ölümden daha çok korkar. Sığınak da bu korkunun nedeni" diyor..

Naksan Holding davasında Cahit Nakıboğlu savunma yaptı!

Gaziantep'te FETÖ'nün "para kasası" olduğu iddia edilen Naksan Holding'e yönelik davada 21 sanığın yargılandığı davada, eski yönetim kurulu başkanı Cahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu savunmalarını bugün yaptılar. 

Şimşirgil İnşaat Taahhüt Tuğla İmalat Ve Pazarlama Nak.Dericilik Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb.. açıldı!

Şimşirgil İnşaat Taahhüt Tuğla İmalat Ve Pazarlama Nak.Dericilik Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. 50 bin TL sermaye ile 26 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Alligator Chalky Kara Tahta Boyası duvarları renklendiriyor!

Alligator Boya, Alligator Chalky Kara Tahta Boyası ile yüzeyleri yazı tahtası haline çevirerek, tebeşirle yazılmaya ve kolayca silinmeye uygun hale getiriyor.

Tahta Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahta Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Faik Kavalcı tarafından kuruldu.

Muğla Büyükşehir'den doğal yaşam alanlı barınak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi kentte 40 dönüm arazi üzerinde modern, doğal yaşam alanlı barınak yapıyor.

İzmir Efes Artemis Tapınağı harabeye döndü!

Dünyanın 7 Harikası'ndan biri olan İzmir Selçuklu'daki Efes Artemis Tapınağı harabeye döndü. bakımsızlık ve ilgisizlikten bataklığa dönen yapıt için güvenlik önlemleri alınmıyor.

Milyonerler sığınak arayışına girdi!

Silikon Vadisi ve Wall Street'in süper zenginleri, olası bir yıkıma hazırlık yapmaya başladı. Milyonerler Yeni Zelanda'da sığınak inşa ettiriyorlar.

Tayland tahta tapınak son hali Haberi

Tayland tahta tapınak son hali

Tayland'da 1981 yılında işadamı Lek Viriyaphant'in teşvikleri ile başlayan ve sadece tahta kullanılan tapınak inşaatının 2050 yılında bitirilmesi planlanıyor.


Sanctuary of Truth Tapınağı'nı eşsiz kılan bir başka özellik ise inşaatında herhangi bir metal parça ya da çivi kullanılmadan yapılması. Her parçasında eşsiz tahta el işçiliği bulunan tapınak inşaatında günlük 100 kişi çalışıyor.


3bin 200 metrekare alan üzerine inşa edilen ahşap tapınağın en yüksek noktası 105 metrekare.


Yetkililer, gelen yerli ve yabancı turistlerin günün belirli saatlerinde inşaat alanını ziyaret etmelerine izin...