29 / 04 / 2024

Tayvan depremler

Tayvan depremler

Tayvan'ın doğu kıyısı açıklarında 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Çin Deprem Ağları Merkezi, sarsıntının derinliğinin yerin 7 kilometre altında olduğunu duyurdu.

Ünlü Fransız jeolog Le Pichon'un öğrencileri yeni büyük depremler hakkında bilgi verdi!

Ünlü Fransız deprem bilimci Xavier Le Pichon'un öğrencileri, jeofizikçi Pierre Henry ve Romain Bousquet Türkiye'de meydana gelebilecek olan yeni  depremler ve aktif fay hatları ile ilgili açıklamalar yaptı. 

Depremler konut sektörünü kökten değiştirdi! Kentsel dönüşüm hız kazandı!

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri konut sektörünü kökten değiştirdi. Depremler, özellikle kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Prof. Dr. Naci Görür'den Bolu depremi sonrası korkutan açıklama: Bu depremler buralarda beklenebilir!

Prof. Dr. Naci Görür, Bolu'da meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremi değerlendirerek ''Bu depremler buralarda beklenebilir'' dedi.

Yaşanan depremler sonrası karavanlara ilgi yoğunlaştı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında vatandaşlar barınmak için karavanlara yöneliyor. Karavan şirketlerinde üretim yoğunluğu yaşanıyor. karavanlara olan ilgi giderek arttı. İşte haberin ayrıntıları...

Hangi ilde deprem oldu? İşte son depremler! Acil bakın!

Hangi ilde deprem oldu? Az önce deprem mi oldu sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte AFAD son depremler listesi...

Naci Görür’den yine korkutan deprem uyarısı! ‘Böyle depremler beklenebilir!’

AFAD tarafından paylaşılan verilere göre, dün Siirt merkezde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin şiddetini 4.1 olarak kayıtlara geçti. Depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür’den “Böyle depremler beklenebilir” uyarısı geldi.

SON DAKİKA DEPREMLER! 28 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika...

Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan  depremleri izleyerek listelemeyi sürdürüyor. 28 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu? İşte son dakika depremler...

SON DAKİKA DEPREM: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? 26 Ağustos 2023 güncel depremler!

26 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyerek listelemeyi sürdürüyor. 26 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER! 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

25 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Son dakika deprem mi oldu? 23 Ağustos 2023!

Son dakika deprem açıklamaları ve AFAD ile Kandilli Rasathanesi tarafından sağlanan deprem listesi vatandaşlarca merak ediliyor. Peki, az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 23 Ağustos 2023 son depremler!

DEPREM: Son dakika az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 22 Ağustos 2023 son depremler!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika depremlerini yayınlamaya devam ediyor. Peki, az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 22 Ağustos 2023 son depremler!

SON DAKİKA DEPREM: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? 18 Ağustos 2023 güncel depremler!

Ülkemizde sıkça yaşanan depremlerden en sonuncusu 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli gerçekleşti. Şu an iyileşme süreci yaşanıyor ancak artçı sarsıntılar devam ediyor. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin hazırladığı 18 Ağustos 2023 tarihli son depremler listesi...

Uzman isimler bölge vererek tek tek açıkladı: Deprem için şanssız konumdalar! Yeni büyük depremler olacak mı?

Uzmanlar, son günlerde meydana gelen depremler ve tetiklenebilecek başka faylar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Tayvan depremler Haberi

Tayvan depremler

Tayvan'ın doğu kıyısı açıklarında 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Çin Deprem Ağları Merkezi, sarsıntının derinliğinin yerin 7 kilometre altında olduğunu duyurdu. Depremin Tayvan'ın başkenti Taypey dahil birçok bölgesinde de hissedildiği belirtilirken, sarsıntıda can ya da mal kaybı olup olmadığına dair bilgi...