30 / 04 / 2024

tayyip erdoğanın evi

tayyip erdoğanın evi

12. Cumhurbaşkanı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 12 yıldır ikamet ettiği Subayevleri'ndeki evden Cumhurbaşkanlığı Konutu'na taşındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bugün Çankaya Köşkü'ne geçişi de basın mensuplarınca görüntülendi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni evi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin içi görüntülendi. Yıkılan eski konutun yerine yapılan yeni bina 8 milyon TL’ye mal oldu. Binanın her bölümünde yerli malı kullanıldı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni evi...

Keçiören Subayevleri Mahallesi sakinleri, Erdoğan'dan ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyor!

Keçiören Subayevleri Mahallesi sakinleri, Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Çankaya Köşkü'ne uğurlamanın heyecanını, komşularından ayrılmanın da üzüntüsünü yaşıyor. Erdoğan, yaklaşık 12 yıldır Subayevleri'nde ikamet ediyordu.

Erdoğan taşınınca komşularının ev fiyatlarının düşmesi bekleniyor!

Erdoğan taşınınca komşularının ev fiyatlarının düşmesi bekleniyor. Erdoğan'ın Ankara Keçiören'deki Subayevleri Mahallesi'nden taşınma kararı almasıyla gözler çevredeki emlak piyasasına çevrildi. Emlakçılar Başbakan'a komşu olan dairelerin fiyatlarının düş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı! Elektrikli araçlarda yeni dönem resmen başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan 'Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu' başlıklı genelge doğrultusunda kamuda yeni otobüs, otomobil gibi motorlu araç alımlarında elektrikli araçlar öncelikli olarak değerlendirilmesine karar verildi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarları hakkında açkılamalarda bulundu. Yapılan açıklama kapsamında kredi ve burs miktarına gelen zam oranı da belli oldu. İşte 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarının detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini verdiği ücretsiz doğal gazda son dakika gelişmesi! Detaylar netleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği ücretsiz doğal gaz ile ilgili son dakika haberi geldi. Yaklaşık 20 milyon abonenin yararlanacağı ücretsiz doğalgazın detayları netleşti. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Müjde' açıklaması: 2 bin liranın altındaki borçlar silinecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli bir kabine toplantısının ardından açıklama yaptı. Milyonlarca kişinin merakla beklediği kararnameyi açıkladı. 2 bin lira ve altındaki borçların tasfiye edileceğini duyuruldu. İşte haberin detayları... 

Özgür Demirtaş'tan Tayyip Erdoğan'a akaryakıt yanıtı geldi

Ekonomist Özgür Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın akaryakıt fiyatlarıyla ilgili sözlerine cevap verdi.

Müteahhitler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BAE ziyaretinden umutlu!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ziyaretinin yurt dışı müteahhitlik hizmetleri açısından önemine değindi.

Erdoğan'ın kripto para açıklamasına Rusya'dan yorum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde kripto paralara yönelik yaptığı açıklama Rus basınında büyük yankı uyandırdı. 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ek binalarının açılışı gerçekleşti!

Rize'de bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin ek Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Ek Binası ile Çayeli Eğitim Fakültesi Ek Binasının açılışı gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ deprem konutlarını inceledi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları anahtar teslim törenine katılmak üzere Elazığ'a geldi. Erdoğan burada deprem konutlarını inceledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'ekonomideki yeni dönem' açıklamalarıyla TL varlıklar hızla değerlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "ekonomideki yeni dönem" açıklamaları sonrası borsa rekor tazelerken, dolar ve altın sert düştü.

Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni ekonomi politikası uluslararası yatırımcılar için fırsatlar sunuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda ekonomiye ilişkin açıklamaları ve yeni ekonomi politikasını içeren mesajları uluslararası yatırımcılar için fırsatlar sunuyor.

Recep Tayyip Erdoğan'ın doğalgaz müjdesinin ardından dolar ve euro'da artış!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ve uluslararası kamuoyunda merakla beklenen müjdesini açıkladı. Erdoğan'ın Karadeniz'de 320 milyar metreküp doğal gaz bulunduğunu duyurmasıyla birlikte dolar/TL ve euro/TL'de kar satışları geldi.

tayyip erdoğanın evi Haberi

tayyip erdoğanın evi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 12 yıldır ikamet ettiği Subayevleri'ndeki evden Cumhurbaşkanlığı Konutu'na taşındı.


TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile dün yaptığı görüşmenin ardından Konut'a geçen Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmesini de burada yaptı. Taşınma işlemlerinin Erdoğan'ın ABD ziyareti sırasında gerçekleştiği öğrenildi. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bugün Çankaya Köşkü'ne geçişi de basın mensuplarınca görüntülendi. 


11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, dışişleri bakanı olarak görev yaptığı dönemde kullanmaya başladığı, cumhurbaşkanı olduktan sonra da ikamet için tercih ettiği Konut, Cumhurbaşkanlığı ve Dışişleri Bakanlığı arasında 2009'da imzalanan protokolle Cumhurbaşkanlığına tahsis edildi.


Cumhurbaşkanlığı Konutu'nun, bir kısmı meyve ve sebze yetiştirmek için ayrılan bahçesinde, süs havuzu ve eski bir bağ evi de...