06 / 05 / 2024

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Çorum'da yeni yatırımların müjdesini vererek cezaeviyle ilgili haberleri açıkladı.

Alpay Özalan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

TBMM İdare Amiri ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TBMM İdare Amiri Dr. Halil Özcan’la birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı ziyaret etti. Ekinci, Eyyübiye’ye yapılacak kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Çorum Boğazkale'ye hitit mimarisinde hükümet konağı!

Çorum Boğazkale ilçe heyeti, Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti. Heyet, ziyaret sırasında Boğazkale’ye yapılan yatırımlarla ilgili konuştu.

Çorum'a yeni yatırım müjdesi!

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Çorum'da yeni yatırımların müjdesini vererek cezaeviyle ilgili haberleri açıkladı.

Çorum Alaca'ya 11 yeni saha geliyor!

Çorum Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ve Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ederek yatırımları hakkında konuştular.

Ayvalık Tabiat Parkı'nın imara açılacağı iddiaları TBMM'de!

Ayvalık Tabiat Parkı'nın imara açılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. TBMM toplantısında CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, konu hakkında açıklamalarda bulundu..

Bandırma imar sorunu TBMM gündeminde!

Bandırma Belediyesinin 1/5.000’lik İmar Planlarının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından henüz onaylanmaması üzerine, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm TBMM gündemine taşıdı.

Milli park ve koruma alanları TBMM'de konu oldu!

Tabiatı koruma alanlarına, su ve biyolojik çeşitlilik mevzuat taslakları TBMM'de konu oldu. CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TBMM ana binasında yapılan tadilatlar mecliste konu oldu!

TBMM Ana Bina'da yapılan tamirat ve tadilatlar ile ilgili iddialar meclise taşındı. Konu hakkında soru önergesi hazırlayan CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, sorularını Meclis Başkanı İsmail Kahraman'a sordu..

Mecitözü imar planı ihale ediliyor!

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğünce “Mecitözü Belediyesi Sayısal Fotogrametrik Halihazır Harita, İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt İle İlave + Revizyon İmar Planı Yapımı” hizmet alımı işinin 01.02.2017 tarihinde ihale edileceğini söyledi

Boğazkale'deki sit alanı sorunu TOKİ Konutlarıyla çözülüyor!

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Boğazkale ilçesinde vatandaşların bir kısmının yaşadığı Sit alanı sorununun TOKİ Konut projesi ile çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Çorum sağlık merkezi inşaatı başladı!

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Sağlık Kompleksi ve 112 Komuta Kontrol Merkezi inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.

Niğde Emniyet Müdürlüğü binası taşınıyor!

Niğde Ak Parti Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erdoğan Özegen, Niğde merkezde bulunan ve güvenlik zafiyeti bulunan Emniyet Müdürlüğü binasının Jandarmanın yanına taşınması için yer tahsisinin ve ihalesinin yapıldığını belirtti.

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu Haberi

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu,  Çorum merkez ve ilçelerinde gerçekleştirilen yeni yatırımların müjdesini verdi. Türkiye genelinde ve Çorum’da gerçekleştirilen yatırım ve güçlenmenin birilerini rahatsız ettiğine vurgu yapan Salim Uslu, cezaevinin oluşturacağı ekonomik potansiyelin ve iyileştirmenin bir müjde olduğuna dikkat çekti.


"Türkiye'nin itibar kazanmış olmasından rahatsız olanlar var. Darbelerin, muhtıraların sebebi de budur." diyen Salim Uslu, AK Parti Kunduzhan, Üçtutlar ve Ulukavak Mahallesi Teşkilatları Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşmasında, 'Bakan'dan cezaevi müjdesi' haberine açıklık getirdi.


'CEZAEVİNİN OLUŞTURACAĞI EKONOMİK POTANSİYEL BİR MÜJDEDİR'


Cezaevinin müjde olmadığını, cezaevinin oluşturacağı ekonomik potansiyelin bir müjde olduğunu belirten Uslu, "Cezaevinde kalanlar insani olmayan koşullarda kalmak zorundalarsa ve cezaevi bu haliyle suç üretim makinesi haline dönüşmüşse, üç dört kişinin kalacağı küçük oda sistemine geçmek, dört yüz...