29 / 04 / 2024

TCDD gaziantep satışları

TCDD gaziantep satışları

Türkiye genelinde gayrimenkul satışlarını sürdüren TCDD, Adana ve Gaziantep'te arsa, kargir ev, arsalı ahşap ev, bağ, bahçeli ev niteliklerine sahip toplam 106 taşınmazını satışa çıkardı.

Kilis'te konut satışları azaldı!

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Konut Satış İstatistikleri 2016 yılı toplam ve Aralık ayı sonuçları değerlendirildi. Kilis'te bir önceki yıla göre konut satışları azaldı.

Gaziantep’te konut satışları arttı!

GAZİANTEP'te, Eylül ayında konut satışlarında adeta patlama yaşandı. 2015 yılı Eylül ayında Gaziantep’te 1780 konut satılırken, bu yıl satılan konut sayısı 2 bin 225'e yükseldi.

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa 2. Etap kura satışları!

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa 2. Etap kura satışları yarın gerçekleşecek. Peşinat olarak minimum 9 bin 760 TL talep edilen projede fiyatlar yaklaşık olarak 87 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. Etap kura satışları!

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. Etap kura satışları için başvurular tamamlandı. Emeklilere özel satışa çıkarılan projede 9 bin 760 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Gaziantep'te konut satışları arttı!

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Konut Satış İstatistikleri 2015 yılı Ekim ayı sonuçları değerlendirildi. Türkiye genelinde konut satışları 2015 Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %8,8 oranında artarak 104.098 oldu.

Gaziantep'teki arsa satışları düştü!

Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Mustafa Aslan, Gaziantep'te emlak sektörünün her zaman hareketli olduğunu belirterek, konut satışlarında bir gerileme olmadığını, ancak arazi satışlarında ciddi düşüşler yaşandığını belirtti.

TOKİ Gaziantep Mavikent kura satışları ne zaman?

Ödeme planı kapsamında 12 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Gaziantep Mavikent 4. Etap'ta başvurular 30 Haziran 2015 tarihinde sona erdi. Peki TOKİ Gaziantep Mavikent kura satışları ne zaman yapılacak?

Gaziantep konut satışlarının yüzde 30'u ipotekli!

Gaziantep'in Türkiye'de alınan toplam yapı ruhsatları içindeki payını da 2013 yılında yüzde 2,87'ye kadar yükseldiği açıklanırken, konut satışlarının yüzde 30'unun ipotekli satış olduğu açıklandı.

Gaziantep Günsev Sitesi 3. etabında satışlar başladı! Teslimler 24 ay sonra!

Günsev Sitesi 3. etabında daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Gaziantep Günsev Sitesi 3. etabında satışlar başladı! Teslimler 24 ay sonra! Teslimler 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

ICONOVA'nın satışlarına büyük talep var!

Gaziantep'in yeni yaşam alanı ICONOVA'da kısa bir süre önce başlayan satışlar büyük ilgi gördü. Pazarlama Direktörü Çağlar Kazak, 'ICONOVA sadece Gaziantep'in değil Türkiye konut sektörünün de sembol projelerinden birisi" dedi.

Gaziantep Yeşilvadi TOKİ satışları!

Gaziantep Yeşilvadi TOKİ satışları kapsamında daireler 55 bin 250 liradan başlayarak, 96 bin 650 liraya kadar yükseliyor. TOKİ Yeşilvadi Evlerinde ihale 23 Ekim 2013 tarihinde yapılacak.

Gaziantep'te arsa satışlarında artış yaşandı!

Doğu'nun Parisi olarak adlandırılan Gaziantep arsa satışlarında ilk 4'e girdi...

Batışehir, 3. etap satışlarını öne çekecek!

Batışehir projesinde ikinci etap satışlarının yüzde 30'u tamamlanınca projede üçüncü etap satışlarının öne çekilmesi gündeme geldi

TCDD gaziantep satışları Haberi

TCDD gaziantep satışları

Türkiye genelinde gayrimenkul satışlarını sürdüren TCDD, Adana ve Gaziantep'te arsa, kargir ev, arsalı ahşap ev, bağ, bahçeli ev niteliklerine sahip toplam 106 taşınmazını satışa çıkardı. 


İHALE YÖNTEMİ İLE SATIŞA SUNULACAK 

Adana Seyhan Döşeme Mahallesi'nde 1, İstiklal Mahallesi'nde 85, Adana'nın Pozantı ilçesi, Belemedik Mahallesi'nde 2, Gaziantep İslahiye ilçesi Fevzipaşa Mahallesi'nde 18 adet parselden oluşan toplam 106 adet gayrimenkul ihale yöntemi ile satışa sunulacak. 


TEKLİF SAHİPLERİNİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLECEK 

Satış ihalesi, kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle 21-22 Ekim 2015 Çarşamba ve Perşembe günü saat 10:00 da TCDD 6. Bölge Müdürlüğü Eski Yazlık Lokalinde, "pazarlık usulü" ile yapılacak. İhale Komisyonu'nca gerek görülmesi halinde, ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile "açık artırma" suretiyle sonuçlandırılabilecek. Söz konusu gayrimenkuller için teklifler ihalenin yapılacağı 21-22...