27 / 04 / 2024

tcdd kira alacağı

tcdd kira alacağı

TCDD’nin kiralardan alması gereken fakat almak için herhangi bir işlem gerçekleştirmediği miktar 51 milyon 854 bin TL'ye yükseldi. Sayıştay’ın, Türkiye Cumhuriyet Devlet Demiryolları’na (TCDD) ilişkin 2020 yılı Denetim Raporu’ndaki detaylar ortaya çıktı. 

Kira yardımı uzatıldı mı 2024? Kira yardımı yatmayanlar için adım adım ödeme alma yöntemi!

Pek çok kişi kira yardımı uzatıldı mı sorusunun yanıtını araştırırken, kira yardımı yatmayanlar ise ödemeleri nasıl alacağını merak ediyor. İşte hem kira yardımı uzatıldı mı sorusunun yanıtı hem de adım adım kira alma yöntemi...

TCDD 114 işçi alacak! Devlet Demiryolları personel alımı iş başvuru şartları neler?

Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü'nün 114 işçi alacağı ilan edildi. 

Bakan Yerlikaya açıkladı: Bayramdan sonra isteyen konteynere geçecek, isteyen kira yardımı alacak!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram sonrasında Gaziantep'te ve diğer 10 şehirlerde misafir edilen ve çadırda kalan vatandaşlardan isteyenlerin konteynere geçeceğini, isteyenin de kira yardımı alacağını belirtti. 

TCDD tarih verdi 100 personel alıyor! Personel alımı başvuru şartları nedir?

Türkiye Cumhuriyeti devlet demiryolları (TCDD) 26-30 Aralık tarihleri arasında, İŞKUR üzerinden daimi işçi alacağı ilanını duyurdu. İlana başvuru yapacak haberimziden detaylara ulaşabilir. TCDD'nin perseonel alımı için istediği belgeler nedir? İşte detaylar

TCDD kiracıları kiralarını ödemiyor iddiası!

TCDD gelir elde etmek amacıyla arsa ve iş yerlerini kiraya verdi fakat kiracıların kira bedeli ödemediği ileri sürüldü. 

Vakıf GYO'nun 720 bin TL'lik kira alacağı var iddiası!

Sayıştay'ın Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na (GYO) ilişkin raporu açıklandı. Buna göre, bir şirketin Vakıf GYO'ya ödemesi gereken kira bedellerini ödemediği, Vakıf GYO'nun 720 bin Türk Lirası kira tutarı için dava açması gerektiği vurgulandı.

TCDD'nin 51 milyon 854 bin TL'lik kira alacağı var iddiası!

TCDD’nin kiralardan alması gereken fakat almak için herhangi bir işlem gerçekleştirmediği miktar 51 milyon 854 bin TL'ye yükseldi. Sayıştay’ın, Türkiye Cumhuriyet Devlet Demiryolları’na (TCDD) ilişkin 2020 yılı Denetim Raporu’ndaki detaylar ortaya çıktı. 

TCDD’ye ait binalardaki kiracı Bulgarlar 4 yıldır kiralarını ödemiyor!

Kapıkule Sınır Kapısı’nda TCDD’ye ait binalarda kiracı olan Bulgar taşımacılar, 4 senedir kiralarını ödemiyor. 2020'de ödenmeyen kira borcu 16 bin Euro daha arttı.

Atila Sertel'den TCDD'nin gayrimenkullerine ilişkin açıklama!

TBMM KİT Üst Komisyonu'nun gündeminde TCDD ve bağlı ortaklarının bilanço ve hesapları vardı. CHP Grubu sözcüsü Atila Sertel, bilanço ve hesaplara değinilen toplantıda TCDD'nin gayrimenkul ve kira alacaklarına ilişkin konuştu.

Kira ödemesi ertelenen otellerden alınacak kamu alacağı miktarı TBMM'de!

7319 sayılı Kanun'un 7. maddesi kapsamında kira ve ecrimisil ödemeleri ertelenen otellerden alınması gereken toplam kamu alacağı miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kira ibraname örneği 2021!

İbraname, alacaklının borçludan her türlü alacağını aldığını gösteren belgeye deniyor. Peki kira ibraname örneği nasıl hazırlanıyor? İşte kira ibraname örneği 2021...

Bereket Varlık Kiralama'dan 20 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama'nın Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 20 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak, yurt içinde yapılacak kira sertifikası ihraçlarına ilişkin tavan başvurusunun onaylanması için SPK'ya başvuru yapıldı.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama 100 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı ve kaynak kuruluş olarak yer alacağı, TRDKTVK62146 ISIN kodlu, 84 gün vadeli 100 milyon TL nominal tutarlı yurt içi kira sertifikasının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı. 

tcdd kira alacağı Haberi

tcdd kira alacağı

Sayıştay’ın, Türkiye Cumhuriyet Devlet Demiryolları’na (TCDD) ilişkin 2020 yılı Denetim Raporu’ndaki detaylar ortaya çıktı. 

Gerçek Gündem'den Sami Menteş'in haberine göre; Sayıştay’ın raporunda, TCDD’ye ilişkin pek çok tespite yer verilirken, mülkiyeti TCDD 1. Bölge Müdürlüğü’ne ait taşınmazlardan kiraya verilenlerin bir bölümünün kiralarını ödemediği ifade edildi. 

10 YILDIR KİRA ÖDEMEYENLER VAR

110 aydır kirasını ödemeyen yerlerin de bulunduğuna dikkat çekilen raporda, TCDD’nin buna rağmen kira bedellerini tahsil etmediği ve fesih hakkını kullanmadığı ifade edildi.

Raporda, İstanbul Kadıköy’de yer alan bir otoparkın 110 aydır kirasını ödemediği ve toplam borcunun 441 bin 497 TL’yi bulduğu, Kadıköy’deki spor tesisinin de 110 aydır kirasını ödemediği ve borcunun 163 bin 520 TL'ye ulaştığı belirtildi. 

İstanbul’un çeşitli bölgelerinde bulunan 50 ATM için 36 aydır kira ödenmediği ve borcun 3 milyon 369...