04 / 05 / 2024

TD Hospitality Consulting

TD Hospitality Consulting

Turizm, perakende ve gayrimenkul geliştirme sektörünün tecrübeli ismi Tayfun Döşkaya’dan yeni girişim... Tayfun Döşkaya, 32 yıllık profesyonel iş hayatından sonra, ‘TD Hospitality Consulting “ adıyla Aylin Aysay’la birlikte kendi şirketlerini kurdular...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat: Kira kontratlarında yeni dönem başlıyor!

Milyonlarca vatandaşı etkileyecek yeni uygulamanın sinyalleri verildi. Hayata geçirilmesi planlanan e-kontrat uygulaması ile kira gelirlerinde kayıtdışılığın önlenmesi amaçlanıyor.

Manavdan kasaba, kuaförden doktora her yerde: Alışverişte IBAN dönemi başladı!

Bankaların POS komisyonları ve uzun geri ödeme süresi nedeniyle esnaf, IBAN ile ödeme almaya başladı. Birçok esnaf IBAN'lı tabelalar asmaya başladı. Ancak IBAN ile ticaretin kayıtdışı riskleri var işte detaylar...

Elinde altını olanlar dikkat! Açıklamalar ard arda geldi! Altın yatırımcılarına büyük uyarı

Gram altın ücretleri yükselişe geçerken, uzmanlardan da çok önemli değerlendirmeler geldi. Elinde altını olanlar ise o seviyelere dikkat! Altınlarınız elinizde eriyebilir. TD Securities analistleri piyasalarla alakalı bakın ne uyarılar yaptı?

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

Smss Azizoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smss Azizoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Sıtdık Azizoğlu tarafından kuruldu.

Dolar için yatırım bankalarından dehşete düşüren uyarı şimdi geldi! Kur savaşı başlıyor...

Dolar kuru haftanın ikinci işlem gününde de yükselmeye devam ederek 15,20 seviyesinin üzerine ulaştı. Dolar için iki dev yatırım bankası olan Goldman Sachs ve TD Securites analistlerinden dehşete düşüren uyarı geldi...

Orient Hospitality Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orient Hospitality Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Mehmet Anıl Karaaydın tarafından kuruldu.

Adress Istanbul açıldı!

Tüm dünyayı sıra dışı lüks konukseverlik hizmetleriyle bir araya getiren, Emaar Hospitality Group, Adress Istanbul'u hizmete açtı.

İtaz Consulting İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İtaz Consulting İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Gıulıano Regonesı, Ivan Sımetovıc ve Valentıno Loforese ortaklığında kuruldu.

Kovid-19'la 6 bin kişi daha 'ultra zengin' oldu!

Dünyanın önde gelen danışmanlık şirketlerinden olan Boston Consulting Group'un (BCG) “Küresel Zenginlik 2021” raporu, koronavirüs salgınının ortaya çıkardığı kalıcı ekonomik yansımalara karşı, özel servetteki yükselişi ortaya koydu. 

Mirhan Td Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mirhan Td Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Nusret Tercan ve Hamit Dal ortaklığında kuruldu.

Alarko GYO'dan şirket değerlemesi açıklaması!

Alarko GYO'nun Rusya Federasyonu adresindeki gayrimenkulün üst hakkına sahip olan, faaliyeti sadece gayrimenkul olan Rusya Federasyonunda mukim Mosalarko OJSC şirketinin değerlemesi Nexia Pacioli Consulting LLC tarafından yapıldı.

Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye (TDİ) ait Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı.

TD Hospitality Consulting Haberi

TD Hospitality Consulting

Turizm, perakende ve gayrimenkul geliştirme sektörünün deneyimli ismi Tayfun Döşkaya, 32 yıllık profesyonel iş hayatından sonra, ‘TD Hospitality Consulting “ adıyla Aylin Aysay’la birlikte kendi şirketlerini kurdular. Şirket turizm, perakende ve gayrimenkul geliştirme sektöründe  stratejik çözüm ortaklığı hizmeti sunacak.


Turizm, perakende ve gayrimenkul geliştirme sektöründe nitelikli uluslararası standartlarda  danışmanlık hizmeti sunacak olan TD Hospitality Consulting, otel, tema park, rezidans ve AVM yönetimi konusunda tüm alanlarda kapsayıcı danışmanlık hizmeti verecek olup mimari tasarım, ticari konsept belirlenmesi, marka konumlandırılması, operatör  seçimi, finansman  yönetimi hizmeti sunacak.


TD Hospitality Consulting tarafından verilen stratejik hizmetler arasında yatırımcının varlık değerini artırmadan, karlılığın artırılmasına, fonksiyonunu yitirmiş ve/veya yitirmekte olan yatırımlara fonksiyon kazandırma da yer almaktadır.


TD Hospitality Consulting Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Döşkaya, yatırımcı memnuniyetinin birinci öncelikleri olduğunu belirterek;”Yerli...