02 / 10 / 2024

TEB Bireysel ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Cemal Kişmir

TEB Bireysel ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Cemal Kişmir

TEB ihtiyaç ve konut kredilerinde faiz düşürdü

ING, TEB ve Alternatif Bank'a elinde bu kadar para ile gidenler bu kadar geri alacak

Faiz oranlarının güncellenmesiyle birlikte bankalar tarafından verilen faiz oranları da değişkenlik gösteriyor. ING, TEB ve Alternatif Bank'a elinde bu kadar para ile gidenler bu kadar geri alacak.

İcra takibine alınan bireysel kredi ve kredi kartı borçları 30 milyar 514 milyon TL arttı!

Kredi kartlarında ödenmeyen borçlar bir senede yüzde 245, ihtiyaç kredisinde ise yüzde 59,9 oranında artarken, icra takibine alınan bireysel kredi ve kredi kartı borçları yılbaşından bu yana 30 milyar 514 milyon TL artış gösterdi.

BES yatırımcısına ucuz kredi dönemi başladı! İşte banka banka BES kredileri

Bireysel Emeklilik Sistemi yatırımcısı için ucuz kredi kullanma dönemi başladı. Türkiye İş Bankası, TEB, Halkbank ve Albaraka Türk müşterilerine BES teminatlı kredi kullandırmaya başladı. Uygulama sayesinde BES’i olanlar, birikimlerinin yüzde 80 ya da yüzde 100’ü kadar kredi kullanabilecek.

Mevduat faizlerinde resmen 7 şiddetinde deprem! Akbank, Garanti, QNB, Ziraat, ING ve TEB peş peşe açıkladı!

Mevduat faizlerinde resmen 7 şiddetinde deprem yaşanıyor. Akbank, Garanti, QNB, Ziraat, ING ve TEB yeni faiz oranlarını peş peşe açıkladı. İşte 1.5 milyon TL'nin 32 günlük getirisi...

Kredi ve kredi kartı borçlarında icra takibi zirve yaptı! 1 haftada 1.2 milyar TL arttı!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin hazırlamış olduğu ekonomi raporuna göre bankaların icra takibine aldıkları bireysel kredi ve kredi kartı alacakları ise 19-26 Nisan 2024 haftasında 1.2 milyar Türk Lirası daha arttı ve 59.7 milyar Türk Lirası'na çıktı. 

Ekonomist Mert Başaran'dan çok önemli uyarı: Bireysel hisse değil fon alın!

Borsa yatırımcıları her geçen gün artarken Ekonomist Mert Başaran da çok önemli bazı uyarılar yaptı. İşte Mert Başaran'ın "Bireysel hisse değil fon alın" paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Emeklilere bu ay kesin ve net 12 bin TL yatıyor! Teb emekli promosyon 2024! Teb emekli promosyon başvuru! 

Emeklilerin maaş promosyonları tek tek hesaplara yatıyor. Peki Teb emekli promosyon 2024 ne kadar? İşte Teb emekli promosyon başvuru...

Kredi ve kredi kartlarda dikkat çeken detay! Bireysel kredilerin yüzde 44’ü kredi kartları, yüzde 16’sı konut kredileri!

Bireysel kredi ve kredi kartı borçlanmaları artarken borcunu ödememiş kişi sayısında düşüş yaşandığı görüldü ve bireysel kredi ile kredi kartı borcunu ödememiş kişi sayısı 2023’te yüzde 11.64 azaldı.

Borsada bireysel yatırımcının kaybetmesinin suçlusu kim?

Borsa İstanbul’daki dalgalı seyir devam ederken, küçük yatırımcı sayısı da azalıyor. Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kayıpta olan bireysel yatırımcının bu durumundan vicdansız olarak nitelendirdiği “fenomenleri” sorumlu tuttu.

Bireysel Emeklilik Sözleşmesi ile ilgili genelge Resmi Gazete'de!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) tarafından tasarlanan "Bireysel Emeklilik Sözleşmesinden Kaynaklı Alacağın Devri Hakkında Genelge" Resmi Gazete'de yayımlandı.

9 aylık dönemde bireysel borçlanma enflasyonun üzerinde büyüdü!

Tarım, madencilik, imalat sanayii, enerji, inşaat ve hizmetler sektörlerinin toplam kredi hacmindeki büyümesi yüzde 35,1 olurken; tüketici kredisi ve kredi kartları ile bireysel borçlanma yüzde 57,9 olarak gerçekleşti.

TEB’den Akaryakıt harcamalarınıza büyük indirim fırsatı! Kampanyaya katılın 200 TL indirim kazanın

TEB, banka müşterilerini sevindirecek bir kampanya duyurusunda bulundu. Akaryakıt ve otogaz harcamalarınızı TEB Banka Kartlarınızla yaparak cebinizi rahatlatabilirsiniz. Toplamda 200 TL akaryakıt indirimi sunan bu kampanyaya hemen katılabilirsiniz. İşte TEB’in kampanyasıyla ilgili detaylar…

Kredi kartı kullanımlarında fren patladı: Bireysel kredi kartı borçlanmaları 3 katına çıktı!

Kredi kartı ve nakit avans kullanımına yeniden gelen faiz artırımları borçlandırmaları azaltması beklenirken, tam tersi oldu. Bireysel kredi kartı borçlanmaları 3 katına çıktı.

TEB Bireysel ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Cemal Kişmir Haberi

TEB Bireysel ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Cemal Kişmir
Yılın ilk çeyreğinde konut ve taşıt kredilerinde faiz indiren Türk Ekonomi Bankası (TEB) yılın ikinci çeyreğine de faiz indirimi ile başladı. TEB, ihtiyaç kredisinde faiz oranını 24 ay vadede yüzde 1.14'ten yüzde 1.10'a, 36 ay vadede yüzde 1.19'dan yüzde 1.13'e; konut kredisinde faiz oranını 60 ay vadede yüzde 0.95'ten yüzde 0.93'e; 120 ay vadede yüzde 0.99'dan yüzde 0.97'ye indirdi. Banka bu kapsamda ihtiyaç kredisinde 49 TL, konut kredisinde ise 750 TL dosya masrafı alıyor. Bireysel kredilerde sektörün sene başından bu yana yüzde 6'ya yakın büyüme gerçekleştirdiğini belirten TEB Bireysel ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Cemal Kişmir, "Bankamızın pazar payı ise ilk çeyrekte konut kredilerinde yüzde 5, ihtiyaç kredilerinde ise yüzde 7 artış gösterdi. Kredilerde pazar payımızın bu kadar...