06 / 05 / 2024

teb tuğbay kumoğlu açıklama

teb tuğbay kumoğlu açıklama

Konut kredisi faiz oranlarında radikal bir değişiklik beklemediklerinin altını çizen TEB Bireysel Bankacılık Satış Direktörü Tuğbay Kumoğlu, faizler düşse bile bu konut fiyatlarına artış olarak yansır. O nedenle tüketici ev almak için faizlerin düşmesini

Olası İstanbul depreminde kaçış nasıl olacak? Bakan Uraloğlu resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, deprem bölgesindeki son durum ve deprem gerçeği ile ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, İstanbul için ciddi bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini söyledi. İşte o açıklama...

Bakan Uraloğlu resmen açıkladı! İzmir-Ankara arası 3,5 saate iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na İzmir-Ankara arasında yapılan yüksek hızlı tren projesiyle ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, proje bicinde İzmir-Ankara arasının 3,5 saate düşeceğini söyledi.

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Tuşlu telefonlar geri mi dönüyor? İşte popülerliğin ardındaki nedenler!

Tuşlu telefonlar unutulmuş gibi görünse de artık farklı nedenlerle tekrar popülerlik kazanıyor. Uzun pil ömrü, kullanışlılık ve uygun fiyatlar gibi avantajlarının yanı sıra bu telefonlar sosyal medyadan uzaklaşmak isteyen kişiler tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. 

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Doğan ve Tuğba Kalyoncuoğlu ortaklığında kuruldu.

Deprem sonrası tuşlu telefonların satışı arttı!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde enkaz altında kalan vatandaşların akıllı telefonlarının şarjlarının çabuk bitmesi tuşlu telefonların satışlarını artırdı.

A-101’de Casio CDP-S150 88 Tuşlu Dijital Piyano online özel fiyatıyla satışta! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

A-101 Casio CDP-S150 88 Tuşlu Dijital Piyanoyu online özel fiyatıyla satışa sundu. Casio CDP-S150 88 Tuşlu Dijital Piyano özellikleri neler? İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Algan Plus İnşaat Dekorasyon Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Algan Plus İnşaat Dekorasyon Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Tuğba Alioğlu tarafından  kuruldu.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Kalyon Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Kalyon Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Kalyoncuoğlu tarafından kuruldu.

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'ndan flaş enflasyon açıklaması!

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu bugün yatırımcılarla buluştu. Kavcıoğlu yapmış olduğu açıklamada, "Yılın geri kalanında cari işlemlerdeki iyileşme devam edecek. Çekirdek enflasyon göstergelerinde yavaşlama görüyoruz" dedi.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

teb tuğbay kumoğlu açıklama Haberi

teb tuğbay kumoğlu açıklama

Amerikan Merkez Bankası’nın (FED) parasal genişleme politikasında bir değişiklik olmadığı takdirde konut faiz oranlarında radikal bir değişiklik olmayacağına dikkat çeken Türk Ekonomi Bankası (TEB) Bireysel Bankacılık Satış Direktörü Tuğbay Kumoğlu, ancak FED parasal genişlemeyi durdurmaya yönelik bir politika izlerse bunun konut kredisi faizleri üzerinde yükseliş yönünde etki yaratacağını söyledi. 


Radikal bir değişiklik olmaz

Bu konunun 2014’ün ikinci çeyreğinden önce gündeme gelmeyeceğinin altını çizen Kumoğlu, “ Konut kredileri, bireysel kredi türleri arasında en uzun vadeli kredi türü olduğundan faiz oranları dünyadaki ekonomik gelişmelerle çok yakından bağlantılıdır. Ekonomistlerin beklentileri FED ’in parasal genişleme politikasında bir değişiklik olmadığı sürece faizlerde her iki yönde de radikal değişiklikler olmayacağı yönünde. Ancak FED parasal genişlemeyi durdurmaya yönelik bir politika izlemeye başlarsa bunun konut kredisi faizleri üzerinde yükseliş...