02 / 05 / 2024

tebdili kıyafet bodrum

tebdili kıyafet bodrum

Sabah Gazetesi'nden Ahmet Topal'ın haberine göre; Başbakan Erdoğan'ın tatil beldelerinde tebdil-i kıyafet gezerek başlattığı kaçak yapı avında sona gelindi. İlk balyoz yüzde 70 kaçak tespit edilen Bodrum'a inecek..

Bu dönemde markanın giysisini mi yoksa hissesini mi almak daha karlı?

Enflasyon karşısında Türk Lirası değerini kaybederken vatandaş parasının değerini korumak için ne yapması gerektiğini düşünüyor.  Finansal yatırım uzmanı Ebru Usta,  kıyafet almak yerine aynı şirketin hisselerini alınabileceğini söyledi.

Yunan adalarına 7 günlük vize Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacun fiyatlarını tarihe karıştır mı? 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Yunanistan Türklere 7 gün vize muafiyeti uygulayacağını ve bu uygulama ile Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacunların tarihe karışacağını söyledi.

Gönülbükü Konakları'nda son 7 konak! Teslim öncesi son fırsatlar!

Arın Gayrimenkul tarafından inşa edilen Gönülbükü Konakları, Bodrum merkeze 3 km uzaklıkta olan Demirbükü Koyun'da konumlanıyor. Peki Gönülbükü Konakları ne kadar? İşte Gönülbükü Konakları fiyat listesi...

Oxalis Gümüşlük'te yüzde 50'si peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı! Yeni proje! 

Oxalis Gümüşlük projesi, Bodrum Gümüşlük'te hayata geçiriliyor. Projede yüzde 50 peşin, kalanı taksit fırsatıyla konut ve villa sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Oxalis Gümüşlük'te konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Böyle destek ödemesi ilk defa oluyor! Gıda, kıyafet dahil istediğinizi alacaksınız! Bu imkanı kaçırmayın

Kamu kurumları aracılığı ile çeşitli destekler, vatandaşların gereksinimlerini karşılamak hedefiyle sunulmaktadır. Bu desteklerden biri olan Halk kart hakkında bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre, ekonomik manada dezavantajlı olanlar, Halk kart vesilesi ile temel gereksinim ürünlerini satı

Deprem sonrası tekstil sektörüne büyük darbe! İstihdam kaybı 100 bini buldu!

22 binin üzerinde kişiye istihdam sağlayan 265 firmayla hazırgiyimin kalesi konumuda yer alan Adıyaman’da 70 fabrika üretime başladı. Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Ramazan Kaya, "Artık kılık kıyafet değil barınma olanağı verilmesi" dedi.

Hoover Kurutma Makinesi 12 bin TL indirimle Hepsi Burada'da satışta! Bu fırsat kaçmaz! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Hoover Hle Nfc Bağlantılı Kurutma Makinesi, 9 kg kurutma kapasitesiyle yünlü, pamuklu, kot ve gömlek gibi kıyafet türlerini kusursuz şekilde nemden arındırarak kurutuyor. 

HM'den yıl sonuna özel yüzde 50'ye varan dev kıyafet indirim fırsatı! 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

HM'de kıyafetlerde yüzde 50'ye varan indirim kampanyası başladı. Peki HM'de hangi kıyafetler indirimde? İşte 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Özel okulların fiyat oyunu! Yemek, kitap kıyafet derken rekor kırıyor! Uzmanlar uyardı!

Özel okul fiyat artışları yüzde 36 ile kısıtlandırıldı. Ancak okullar bu durumdan memnun değil. Özel oklullar velilere kitap, giysi ve yemek için yeni faturalar çıkardı.

Kıyafet almak el yakıyorken bunların 2.si 1 TL! Böyle indirim görülmedi!

Defacto markası hali hazırda indirimlerine devam ederken yeni bir kampanyayla karşımızda. Defacto’da yapacağınız alışverişlerde pek çok ürünün ikincisi sadece 1 TL. Peki nasıl 1 TL? Defacto indirime girdi mi? Hepsiburada’da indirimde ne var? İşte Hepsiburada fiyat listesi..

Yüksek ücretler yeni kapılar açtı! Bu işte 400 milyar dolar var

Kiralama her alanda hayatımızın içindeydi; şimdi de kıyafet paylaşımı büyüme trendide. 2025’te 400 milyar dolara ulaşması beklenen sektörde dev markalar da bulunuyor, evinde sosyal medyadan kiralama yapan da mevcut...

Türkiye'deki ev kiraları pahalılık konusunda ilk sırada!

Türkiye’de bu sene pahalılık konusunda ulaşım, otomotiv, kira, akaryakıt, kıyafet, market ve ekmek fiyatları ilk sırada yer alıyor.

Türkiye konut fiyat artışında 5 çeyrektir lider!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Yıldırım bugünkü köşesinde Bodrum'daki konut satışlarını ve ülke genelindeki konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Abdurrahman Yıldırım'ın 'Bodrum’da konut fiyat artışı yüzde 51' başlıklı yazısı...

tebdili kıyafet bodrum Haberi

tebdili kıyafet bodrum

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 ay önce tebdili kıyafetle başlattığı kaçak yapı avında yıkımlar yarın başlıyor. Eylül ayında kaçak yapı sahiplerine tebligatlar gönderilmişti. Sahillerdeki kaçak yapı sahiplerine tanınan süre sona erdi. İlk balyoz yüzde 70 oranında kaçak yapı tespit edilen Bodrum'a inecek. Torba'da yıkılacak iki otelin ismine SABAH ulaştı. Torba'da bulunan Thor Otel'in tamamı, Blue Dreams Otel'in ise imara aykırı olan bölümleri yıkılacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri, 15 milyon dolarlık Thor Otel'in yıkımı için yarın saat 09.30'da kapıya dayanacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bodrum kıyıları başta olmak üzere tüm sahil şeridinde yaptığı denetimler sonucu İzmir'in Çeşme ilçesinde 3 büyük turizm tesisinin yıkılmasına karar verilmişti. 


BİLANÇO ÇOK AĞIR 

Bodrum Cennet Koyu'nda 33, Güvercinlik'te de 320 yapı kanuna aykırı olduğu gerekçesiyle mühürlenmişti....