02 / 05 / 2024

Tedarik Zincirinde Kazananlar ve Kaybedenler

Tedarik Zincirinde Kazananlar ve Kaybedenler

Deloitte Türkiye, “COVID-19 sonrasında Tedarik Zincirinde Kazananlar ve Kaybedenler” raporunu yayımladı. Rapora göre, İnşaat ve gayrimenkul sektörü salgından en çok etkilenen sektörler arasında yer aldı.

Yerli otomobil TOGG'a ilk zam geldi! TOGG'un zamlı fiyatı ne kadar oldu?

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen elektrikli araçlara tedarik zincirinde gerçekleşen maliyet artışları gerekçe gösterilerek yüzde 27 zam yapıldığını duyurdu.

Vatandaş da korunacak! 5, 50, 250 milyon liraya kadar para cezası geliyor!

Perakende ticareti düzenleyen, tedarik zincirinde haksız ticari uygulamaları son erdirmeyi amaçlayan 21 maddelik kanun teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na sunuldu.

Gıda fiyatlarındaki artış endişe verici boyutta! Kış nasıl geçecek?

Gıdada tedarik zincirinde sorunlar yaşayan Avrupa ülkelerinde buğday fiyatlarında yıllık artış yüzde 68.5, ette yüzde 27.8, yağda ise yüzde 24.9 oldu. Fiyatların beklenen kuraklık ile daha da artması söz konusu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarım ve kırmızı etle ilgili iki kritik ismi görevden aldı

Son dönemde kırmızı et fiyatlarından dolayı artan şikayetler ve tarımda artan maliyetler ülkenin gıda tedarik zincirinde ciddi sıkıntılara neden olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarım ve kırmızı etle ilgili iki kritik ismi görevden aldı.

Yılda bir buçuk milyon lira maaşla şoför aranıyor! İş ilanındaki detaylar şaşkına çevirdi! 200 bin lira da ikramiye

Dünyada yaşanan pandemi süreci ekonominin dengesini de bozdu. Bu dönemde bazı meslekleri yapanların köşeyi dönmesi işten bile değil. Evet şoförlerden bahsediyoruz. Kamyon şoförlüğü mesleği tedarik zincirinde kritik bir role sahip ve bu işi yapanların yılda 1,5 milyon lira kazanması mümkün..

Küresel tedarik zincirinde yaşanan sorunlar inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Pandemi sebebiyle küresel tedarik zincirinde yaşanan sorunların inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Kovid-19 sonrası tedarik zincirinde Türkiye için fırsat kapısı aralanacak!

Kovid-19 krizi tedarik zincirinde aksamalara neden olurken, uzmanlar, uluslararası şirketlerin üretimde Çin'e bağımlılıklarını azaltmaya gideceğini ve bunun Türkiye için önemli bir fırsat oluşturduğunu belirtti.

Koronavirüs salgınının inşaat ve gayrimenkul sektörüne etkisi!

Deloitte Türkiye, “COVID-19 sonrasında Tedarik Zincirinde Kazananlar ve Kaybedenler” raporunu yayımladı. Rapora göre, İnşaat ve gayrimenkul sektörü salgından en çok etkilenen sektörler arasında yer aldı.

Muş Merkez kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

Muş Merkez kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte Muş Merkez kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 ve Muş Merkez kura sonuçları 2020...

Van Erciş kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

Van Erciş kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte Van Erciş kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 ve Van Erciş kura sonuçları 2020...

Van Erciş kura sonucu kazananlar listesi 28 Mayıs 2020!

Van Erciş kura sonucu kazananlar listesi 28 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Van Erciş kura sonucu kazananlar listesi 28 Mayıs 2020 ve TOKİ Van Erciş kura sonucu isim listesi 28 Mayıs...

TOKİ Tunceli kura sonuçları 2020 kazananlar listesi!

TOKİ Tunceli kura sonuçları 2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Tunceli kura sonuçları 2020 kazananlar listesi ve TOKİ Tunceli kura sonucu isim isim tam liste...

Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu kazananlar listesi 15 Mayıs 2020!

Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu kazananlar listesi 15 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu kazananlar listesi 15 Mayıs 2020 ve TOKİ  Kuzeyşehir kura sonucu isim listesi 15 Mayıs...

Tedarik Zincirinde Kazananlar ve Kaybedenler Haberi

Tedarik Zincirinde Kazananlar ve Kaybedenler

Denetim, vergi, danışmanlık, risk danışmanlığı ve finansal danışmanlık alanlarında hizmette bulunan Deloitte Türkiye, “COVID-19 sonrasında Tedarik Zincirinde Kazananlar ve Kaybedenler” raporunu yayımladı. 

Dünya'da yer alan habere göre; 28 Nisan ve 15 Mayıs tarihleri arasında Türkiye’de farklı sektörlerden 314 üst düzey yöneticinin katılımıyla düzenlenen araştırmada toplamda 9 sektör belirlendi. Büyüme tahminlerinin çoğunlukla geçtiğimiz yılın korunması veya negatif yönlü olarak öne çıktığı rapor sonucunda, turizm ve otelcilik, inşaat ve gayrimenkul ile endüstriyel ürünler sektörü bu sene için yüzde 20’den fazla küçülme planlanırken, teknoloji, medya ve telekom sektörü ise yüzde 10’a yakın bir büyüme planlanıyor.

Hangileri büyüyecek?

Teknoloji, medya ve telekom sektörü yüzde 61 oran ile mal ve hizmet yönetiminde dijital teknolojilerden en fazla yararlanan sektör oluyor. Diğer sektörlere göre salgının etkilerini belirlemesiyle ilgili daha...