17 / 06 / 2024

Tehlikeli İşler ve Mesleki Eğitim Derneği

Tehlikeli İşler ve Mesleki Eğitim Derneği

Tehlikeli İşler ve Mesleki Eğitim Derneği İzmir temsilciliği açıldı. Derneğin İzmir temsilciliğine Dilara Sürgü getirildi. Tehlikeli iş kollarının eğitiminde yetkili tek mercii olan derneğin İzmir Koordinatörlüğünü Gülümser Bubik üstlenecek.

İstanbul’da açılacak yeni AVM’ler belli oldu, bu ilçelere AVM geliyor!

Yüzden fazla AVM’nin bulunduğu megakent İstanbul’da bu yıl 3 yeni AVM daha hizmete giriyor. İşte hizmete girecek AVM’ler ve bulundukları ilçeler.

Borsada düşüşler ve yükselişler bitmez: Kazanan doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlar olur!

Değer Yatırımcısı Yasin Özdemir, X sosyal medya hesabından Borsada yaşanan düşüş ve yükselişler ile ilgili açıklama yaptı ve "Kazanan kesinlikle doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlardır" dedi. İşte Özdemir'in o paylaşımı ve vatandaşların yorumları...

Ayazağa Depoculuk Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Ayazağa Depoculuk Ve Lojistik Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Şenkardeşler ve Mert Levi ortaklığında kuruldu.

Nejat Özonay, Borsa İstanbul ve Tukaş hissesi hakkında uyardı!

Ekonomist Nejat Özonay, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı bir dizi tweette, Borsa İstanbul'da yaşanan yükselişler ve düşüşlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Özonay, yükseliş dönemlerinde yatırımcıların cesaretlendiğini ve hızlı çıkışlarda ihtiyatsız davrandıklarını belirtti.

Kurban Bayramı'nda hangi köprüler ve otoyollar ücretsiz olacak? 2023 Bayramda köprüler bedava mı? 

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda hangi köprüler ve otoyolların ücretsiz olacağını sorguluyor. İşte detaylar... 

Öz Mil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Güler ve Mümin Güler ortaklığında kuruldu.

Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır?

Hisse devri, daha çok kardeşler ve akrabalar arasında konuşulup tartışılan bir konudur. Peki hissenizi kardeşinize devretmek istiyorsanız ne yapmalısınız, Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır? İşte detaylar!

İcra ve hacizler kaldırılıyor! Devlete maliyeti 56 milyar lira…

Ekim ayında yürülüğe girmesi için hazırlıkları süren çalışma kapsamında, ödeme güçlüğü içindeki dar gelirli kesim ile gençler ve çiftçilerin bazı kamu borçlarının silinmesi, icra ve hacizlerin kaldırılması öngörülüyor.

Kira ve konut fiyatları ile ilgili hükümetten flaş hamle! Kira fiyatları düşecek

Konut satış fiyatlarında rekor yükselişler ve kiralarda hız kesmeyen zamlara karşı ‘ofis’ adımı geliyor. İskanını almış veya inşa aşamasındaki ofis kullanımlı alanların % 80’i 1 Temmuz 2023’e kadar konuta dönüştürülebilecek. İşte detaylar…

Bln Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bln Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Can Ümran Kahrimen, Şeyma Bilen Güler ve Zafer Güler ortaklığında kuruldu.

İzmir'de öğrenci servis ücretleri ne kadar? İşte 2022 İzmir en yakın ve en uzak mesafe öğrenci servis ücretleri

Akaryakıta art arda gelen zamların ardından İzmir’de öğrenci servislerine de zam geldi. Otobüsçüler ve Umum Servis Araçları İşletmecileri Odası’nın talep ettiği yüzde 40’lık zam UKOME’de kabul edildi. İşte son gelen zammın ardından İzmir’de öğrenci servislerinin aylık ve yıllık ücretleri…

Ortancalı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortancalı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Gökhan Güler ve Timuçin Sustam ortaklığında kuruldu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nden kiralık kantinler ve ATM alanları!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite içindeki ATM'ler ve kantinler 3 yıllığına kiraya veriliyor. Peki kiraya verilecek alanların fiyatları ne kadar? İşte yatırımcıları cezbeden ihalenin tüm ayrıntıları...

Tehlikeli İşler ve Mesleki Eğitim Derneği Haberi

Tehlikeli İşler ve Mesleki Eğitim Derneği

İş kazaları ile mücadele eden ve tehlikeli iş kollarındaki iş güvenliği, işçilerin eğitimi konularında rol üstlenen Tehlikeli İşler ve Mesleki Eğitim Derneği, TİVMED’in İzmir temsilciliği hizmete girdi. TİVMED İzmir Temsilciliği’ne Dilara Sürgü getirildi. Sürgü, görevlendirmesini Dernek Başkanı Hakan Uğur’dan aldı.

Törende konuşan Başkan Uğur, “Soma ve Ermenek faciaları gösterdi ki; ülkemiz bu konuda acilen bir eylem planı içerisinde olmalı, işçi sağlığı ve eğitimi konusunda hızla yol almalı ve bilinçlenmeli. Yaşadığımız faciaların ardından yürürlüğe giren ve iş güvenliği konusunda yeni yaptırımlar getiren yasalar da derneğimizin kuruluş amacıyla örtüşüyor. Bu yasalar işçinin eğitimi ve işverenin bu konudaki yükümlülüklerini artırıyor. Tehlikeli iş kollarındaki işçilerin eğitiminde aktif görevde tek sivil toplum örgütü olan derneğimizin önemi her geçen gün artıyor” dedi.

Derneğin İzmir temsilcisi olarak görev...