16 / 05 / 2024

teid üyesi şirketler

teid üyesi şirketler

Tekfen Holding, Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyesi oldu. TEİD üyesi kurum ve kuruluşlar, ülke genelinde 200 binin üzerinde istihdam yaratıyor.

Müteahhitler ve çimentocuların tartışması kızışıyor!

Ağırlıkla konut müteahhitlerinden oluşan İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) üyesi şirketler daha önce açıkladıkları iş durdurma kararını hayata geçirdi. Peki sektör temsilcileri konuya ilişkin ne diyor?

Faizsiz konutta sermaye gücü olmayan şirketler hizmet verebilecek mi?

BDDK verilerine göre faizsiz tasarruf sisteminde faaliyette bulunan 34 firmanın, 372 bin üyesi olduğu ifade ediliyor. Piyasa verilerine bakıldığında ise, 300 kadar firmanın, 800 bin - 1 milyon arasında da üyesi bulunduğu öngörülüyor. Peki sermaye gücü olmayan şirketler hizmet verebilecek mi?

Cevahir Şirketler Grubu'ndan Makedonya'ya 200 milyon dolarlık yatırım!

Cevahir Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni bir gayrimenkul yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Cevahir Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Eser Cevahir, "Sun City isimli projemizin maliyeti 125 ile 200 milyon dolar arasında olacak” diyor.

Çağ Çelik A.Ş, TEİD üyesi oldu!

Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımıyla 150’yi aşkın üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyeleri arasına, 1978’de kurulan ve Demir–Çelik üretiminde lider firmalardan olan Çağ Çelik de katıldı.

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

Tekfen Holding artık TEİD üyesi!

Tekfen Holding, Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyesi oldu. TEİD üyesi kurum ve kuruluşlar, ülke genelinde 200 binin üzerinde istihdam yaratıyor.

BMD üyeleri yurtdışında 500 yeni mağaza açacak!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyesi şirketler, mağaza yatırımı yapacak. Yurtdışında 500 yeni mağaza açmayı hedefleyen üyeler, mağaza sayısını 3 yıl içinde 4 bine çıkaracak.

Gülsan Şirketler Grubu''nun acı günü! Refik Gül vefat etti!

Gülsan Şirketler Grubu''nun Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Refik Gül vefat etti. Cenazesi bugün Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Elite Group inşaat ve gayrimenkul şirketler topluluğu Moskova’da ofis açtı!

Türk Elite Group Şirketler topluluğu, Rusya’nın başkenti Moskova’da ofis açtı. açılış törenine, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Elite Group Şirketler topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Görücü de katıldı...

Delta Şirketler Grubu Delta Luxury nerede? 89 bin TL'ye!

Delta Şirketler Grubu Delta Luxury nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Riskli bina tespiti için yetkili şirketler Antalya 2014!

Antalya'da riskli bina tespiti için lisanslı kuruluşlar hangileridir? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Antalya'da riskli bina tespiti için hangi şirketlere yetki vermiştir? İşte riskli bina tespiti için yetkili şirketler Antalya 2014 listesi...

Riskli bina tespiti için Bursa'daki yetkili şirketler hangileri?

Kentsel dönüşümde riskli bina tespiti için Bursa'da yetki verilen şirketler hangileridir? Bursa'da riskli bina tespitini özel firmalara yaptırmak isteyen vatandaş hangi numaraları aramalıdır? Riskli bina tespiti için Bursa'da yetkili şirketlerin listesi..

Riskli bina tespitinde yetkili şirketler Bursa 2014!

Bursa'da riskli bina tespiti için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yetkilendirilen şirketler hangileridir? Riskli bina tespitinde yetkili şirketler Bursa 2014 listesi; şirketlerin adresleri ve telefonları şöyle...

teid üyesi şirketler Haberi

teid üyesi şirketler

Tekfen Holding, iş etiği ilke ve politikalarının anlaşılması, benimsenmesi, yaygınlaştırılması, yazılı kültürün temelini oluşturması için kılavuzluk etmek ve referans merkezi olmak misyonuyla hareket eden Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyeleri arasına katıldı. 

Tekfen'in üç kurucu ortağı Feyyaz Berker, Ali Nihat Gökyiğit ve Necati Akçağlılar'ın kendilerinden sonraki profesyonel yönetime bıraktığı değerler, Tekfen kültürünün en temel dayanağı olarak kuruluşun gelecek yıllarını da aydınlatmaya devam...