02 / 05 / 2024

Tek Tek Dağları Milli Parkı restore edilecek

Tek Tek Dağları Milli Parkı restore edilecek

Orman ve Su İşleri Bakanlığı; Şanlıurfa'da yer alan Tek Tek Dağları Milli Parkı'ndaki ziyaretçi tanıtım merkezinde restorasyon başlatacak. İhalesi; 19 Eylül 2014'te saat 14.00'te yapılacak.

Maliye tek tek kapıları çalmaya başladı, 2 milyon konutta kira geliri tespiti yapılacak. Ev sahipleri dikkat!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kira gelirini beyan etmeyen mülk sahiplerine karşı denetimlere başladı. Gazeteci Abdullah Tolu dün başlayan denetimlerle ilgili X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı, vatandaşlar tepkilerini dile getirdi.  

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 altın fiyatları

10 Mayıs Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından tkaip ediliyor. ABD enfşasyon rakamları öncesinde altın fiyatları Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Altınbaş Evlilik Kampanyası’nı duyurdu. İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Altınbaş iki ayrı hayatı tek bir dünya haline getirme yolunda yeni bir başlangıç yapacak olan çiftlere özel Evlilik Koleksiyonu ile destek oluyor. Tek taşlar, kolyeler, küpeler ve takı setleri yüzde 47’lere varan indirimlerle satışa sunuluyor.

Apartmanlarda yöneticiler tek başlarına karar alabilir mi?

Apartmanlarda yöneticilerin tek başına karar alıp alamayacağı ve kapıcıların karar defteri imzalatıp imzalatamayacağı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki yöneticiler tek başına karar alabilir mi? Kapıcılar karar deftreri imzalatabilir mi?

Cengiz İnşaat ve MAPA Romanya'da 1 milyar Euro'luk otoyol projesi üstlendi!

Romanya, son senelerin en önemli altyapı projelerinden birini hayata geçiriyor. Karpat Dağları’nı delecek olan otoyol projesinin kazananı Cengiz İnşaat ve MAPA oldu. 

Ajda Pekkan Kaz Dağları'nda arsa arayışında!

Bir süredir Bodrum'da arsa almak için piyasayı yoklayan Süperstar Ajda Pekkan fiyatlar nedeniyle rotasını değiştirdi. Pekkan şimdi de Kaz Dağlar'da arsa satın almak için arayışa girdi.

Kaz Dağları imara mı açılıyor?

Balıkesir'e bağlı Edremit Belediyesi'nin Kaz Dağlarını yeniden imara açtığı ve tarım arazilerini doğrudan satış yoluyla satışa çıkarttığı iddia edildi. 

Ünlülerin gayrimenkulde yeni gözdesi: Kaz Dağları!

Pandemiyle beraber izole yaşam sürmek isteyen ünlü isimler gözünü Kaz Dağları'na dikti. Magazin dünyasının sevilen isimleri bu bölgeden arsa ve ev arayışlarına girdi.

Derin Mermerci Kaz Dağları’ndan arsa aldı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Derin Mermerci'nin kaz dağlarından arsa aldığını yazdı.

Adil Karaismailoğlu: Dağları tünellerle deliyor, nehirleri köprülerle aşıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "81 ilimizi ulaşımın her modunda dünya ile bağlıyoruz. Tarıma, sanayiye, turizme, ihracata, eğitime, kültüre, sosyal gelişime can suyu olmak için dağları tünellerle deliyor, nehirleri köprülerle aşıyoruz'' diye konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ Kaz Dağları'nda ev arayışına girdi!

Son zamanlarda ünlü isimlerin gözdesi olan Kaz Dağları'na Kıvanç Tatlıtuğ da kayıtsız kalmadı. Yakışıklı oyuncu, Kaz Dağları'nda ev sahibi olmak için kolları sıvadı. 

Müge Boz, Kaz Dağları'ndan arsa satın aldı!

Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu Müge Boz, Kaz Dağları'ndan arsa satın aldığını, buraya ev yaptırmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Tek Tek Dağları Milli Parkı restore edilecek Haberi

Tek Tek Dağları Milli Parkı restore edilecek


Orman ve Su İşleri Bakanlığı; Şanlıurfa'da yer alan Tek Tek Dağları Milli Parkı'ndaki ziyaretçi tanıtım merkezinde restorasyon başlatacak. Restorasyon işi 60 günde tamamlanacak. 


Tek Tek Dağları Milli Parkı'ndaki ziyaretçi tanıtım merkezindeki restorasyonun ihalesi 19 Eylül 2014'te saat 14.00'te Şehitlik Mahallesi, Meteoroloji Caddesi, No:1 1/A'da gerçekleştirilecek. 


İHALE İLANI

TEKTEK DAĞL.MİL.PARKI ZİYA.TAN ORMAN VE SU İŞL.BAK.15.BÖL.MD. ŞANLIURFA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 180858


TC ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI 15 (DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR )BÖLGE


MÜDÜRLÜĞÜ ŞANLIURFA İL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SINIRLARINDA BULUNAN TEK TEK DAĞLARI MİLLİ PARKI. ZİYARETÇİ TANITIM MERKEZİ (RESTORAN) YAPIM İŞİ


TC ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI 15 (DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR )BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ŞANLIURFA İL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ


TC ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI 15 (DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR )BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Şanlıurfa İl...