17 / 05 / 2024

Tekbir İnşaat sancaktepe

Tekbir İnşaat sancaktepe

Tekbir İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Parsel 2 Şubesi, Mehmet Ekşi tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ağustos'ta Sancaktepe, Emek Mahallesi'nde kuruldu

Hocaoğlu İnşaat'tan Sancaktepe'ye deprem izalatörlü yeni konut projesi geliyor!

Hocaoğlu İnşaat Anadolu Yakası'nın ilk ve tek  Japon teknolojisi deprem izalatörlü konut projesini Sancaktepe'de hayata geçirmek için kolları sıvadı. 

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Ünüvar tarafından kuruldu.

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Öz Sancaktepe Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sancaktepe Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meliha Aktaş tarafından kuruldu.

Sancaktepe’deki 14 dönümlük arazinin imar planı değiştirildi!

Sancaktepe’de bulunan Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş'ye ait yaklaşık olarak 14 dönümden oluşan arazinin planlarda “belediye hizmet alanı” olarak gözüken imarı, “konut-ticaret” olarak değiştirildi. İstanbul Büyük Şehir Belediye birimlerinin nüfus ve yapı yoğunluğu oluştuğu için karşı çıktığı plan deği

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kaya tarafından açıldı. 

Areas İnşaat Organizasyon İnternet Hizmetleri Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Areas İnşaat Organizasyon İnternet Hizmetleri Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi Sancaktepe'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Bozkurt tarafından açıldı.

AC Yapı İnşaat'ın duruşması 17 Mayıs'ta! 

İlk projesini Kent Life ismiyle İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiren AC Yapı İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Avınçsal Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avınçsal Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Avınçsal tarafından kuruldu.

Sancaktepe'deki salgın hastanesinin bazı bölümleri tamamlandı!

Sancaktepe'de inşa edilen bin yataklı sahra hastanesinde inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İnşaatın 21. gününde hastanenin bazı bölümlerinin tamamlandığı görüntülendi...

Tekbir İnşaat sancaktepe Haberi

Tekbir İnşaat sancaktepe

Tekbir İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Parsel 2 Şubesi, Mehmet Ekşi tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Ağustos'ta kuruldu. Tekbir İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Parsel 2 Şubesi Şube Temsilcisi Mehmet Ekşi olarak belirlendi. 


Tekbir İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Parsel 2 Şubesi iş konusu; Şirket denizde ve karada her türlü inşaat malzemeleri gıda maddeleri demir ve alüminyum doğrama ve bunlarla ilgili her türlü makina ve techizatını alır,satar,tamiratını yapar ithal ve ihraç eder inşaat beyaz eşya ve bu konularda altyapıüstyapı inşaat müteahhitliği ve inşaat ile ilgili taahhüt işleri yapar. Konusu ile ilgili hususi ve resmi ihalelere girmek teminat vermek ve geri almak ipotek ve ipotek tesis etmek. Şirket maksat ve konusunu gerçekleştirmek üzere ayrıca irtifak intifa...