14 / 05 / 2024

tekel evlerini kim inşa edecek

tekel evlerini kim inşa edecek

'YENİDEN İstanbul'sloganıyla kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşan DKY inşaat, İstanbul Maltepe'de bulunan Tekel Evleri'ni kentsel dönüşüm kapsamında yenilemeye hazırlanıyor. Şirket ilk kazmayı 2014'ün ikinci yarısında vurmayı planlıyor...

Kim Kardashian ve Kanye West Miami'deki evlerini satıyor!

Kim Kardashian ve Kanye West 14 milyon dolarlık evi satışa çıkardı Kanye West, eşi Kim Kardashian’a sürpriz Noel hediyesi olarak satın aldığı 14 milyon dolarlık evi iki ay sonra evi satışa çıkardı.

Kanye West'ten Kim Kardashian'a 14 milyon dolarlık ev hediyesi!

Kim Kardashian ve Kanye West, Florida'da milyarderler sitesi olarak bilinen Faena House'taki yeni evlerini gezdi. Rap şarkıcısı Kanye West, 14 milyon dolarlık evi, reality şov yıldızı olan eşi Kim Kardashian'a daha önce hiç göstermemişti.

Kim Kardashian ile Kanye West çifti Kaliforniya'daki evini sattı!

Dünyaca ünlü magazin yıldızı Kim Kardashian, müzisyen eşi Kanye West ile Kaliforniya'dan aldıklarını evlerini sattılar. 

Emrah evlerini satıp 20'ye yakın dükkan aldı!

Emrah'ın 1 yıl içinde evlerini sattığı, bu parayla İstanbul'un en gözde semtlerinden 20'ye yakın dükkan aldığı ortaya çıktı. Şarkıcılığı bırakıp emlakçılık yapmaya başlayan Sibel Kirer de satış işlemlerinde eşi Emrah'ı yönlendirdi...

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Tapu masraflarını kim öder 2014?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde gerekli olan birtakım belgelerin temin edilerek, tapu dairesine gidilmesi ve hesaplanan tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını kim öder 2014?

Antalya Muratpaşa Tekel arazisi 7 milyon 964 bin 943 dolara satıldı!

Özelleştirme kapsamındaki Muratpaşa Yüksekalan Mahallesi'ndeki eski Tekel arazisine Ka Tasarım İnşaat ve Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Ltd. Şti. 7 milyon 964 bin 943 dolara satıldı...

Apartman işletme projesini kim hazırlar?

Apartman işletme projesi Kat Mülkiyeti Birliği‘nin bütçesi olarak tanımlanıyor. Kat malikleri kurulunca kabul edilmiş işletme projesi yoksa, apartman işletme projesini kim hazırlar? İşte sorunuzun yanıtı...

Apartmanın boyasını kim öder?

Kanunda yer alan madde 19 gereğince kat maliklerinin beşte dördünün olur vermesi ile birlikte apartmanın ortak alanlarında inşaat ve onarım gibi işler yapılabiliyor. Peki apartmanın boyasını kim öder?

Apartman yöneticisini kim seçer?

Apartmanda kat malikleri, yönetim için kendi aralarından veya dışardan bir kimseyi veya üç kişilik bir kurulu seçebiliyor. Peki, apartman yöneticisini kim seçer? Yönetici oybirliği ile mi yoksa oyçokluğu ile mi seçilir?

Asansör giderlerini kim öder?

Kanun gereğince kat malikleri, apartman işletme giderlerine eşit olarak; apartman demirbaş giderlerine ise kendi arsa payı oranında katılmak ile yükümlü oluyor. Peki, dairede kiracı olması halinde apartmanın asansör giderlerini kim öder?

Antalya Muratpaşa'daki Tekel arazisi satılıyor!

Mevlana kavşağına 50 metre mesafedeki Eski Tekel binası ve alam 3.kez ihaleye çıkıyor. Başbakanlık Özelleştirme İdaresine ait arazinin bu kez satılması ve içinde AVM yapılacağı tahmin ediliyor.

tekel evlerini kim inşa edecek Haberi

tekel evlerini kim inşa edecek

'YENİDEN İstanbul'sloganıyla kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşan DKY inşaat, İstanbul Maltepe'de bulunan Tekel Evleri'ni kentsel dönüşüm kapsamında yenilemeye hazırlanıyor. Şirket ilk kazmayı 2014'ün ikinci yarısında vurmayı planlıyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Duman kaya, sitenin 6306 nolu yasadan faydalanabilmesi için gerekli olan 2/3 çoğunluğa ulaşmada sona yaklaştıklarını belirtti. 



Akşam...