02 / 05 / 2024

tekfen grubu viem

tekfen grubu viem

Tekfen Grubu bünyesindeki Viem, SRC Yapı’ya ortak oldu. SRC Yapı, bu birleşmeyle birlikte biri Ukrayna diğeri Van’a, iki yeni tesis kurma kararı aldı.

Tekfen Holding 15 milyon TL net zarar açıkladı!

Tekfen Holding, Mühendislik ve Taahhüt Grubu’nun Kazakistan’daki iki projesinin koronavirüs sebebiyle durmaya devam etmesi sonrasında 15 milyon TL net zarar açıkladı.

Tekfen Grubu Başkanı Cahit Oklap oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Tekfen Grup Şirketleri’nin yeni Yönetim Kurulu ve üst düzey yönetimi seçildi.

Tekfen Grubu'ndan 2018'in ilk yarısında 520 milyon TL kar!

Uluslararası müteahhitlik, tarımsal sanayi, limancılık ve gayrimenkul geliştirme alanlarında hizmet veren Tekfen Grubu, 2018'in ilk yarısında 520 milyon TL net kar elde etti.

Tekfen'den 770.7 milyon TL net kâr!

Tekfen Grubu 2017 yılında 7 milyar 487 milyon TL ciro ve 770.7 milyon TL net kâr elde etti. 

Tekfen Holding'ten 50 milyon liralık satın alma!

Tekfen Grubu, Alanar Meyve ile kardeş şirketi Alara Fidan'ın yüzde 90'ını yaklaşık 50 milyon TL bedelle satın alacağını açıkladı. 

Viem, SRC Yapı'ya ortak oldu!

Tekfen Grubu bünyesindeki Viem, SRC Yapı’ya ortak oldu. SRC Yapı, bu birleşmeyle birlikte biri Ukrayna diğeri Van’a, iki yeni tesis kurma kararı aldı.

Tekfen Katar'daki stat ihalesinden umutlu!

Tekfen Holding Taahhüt Grubu Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir, Katar'ın stat ihalelerinde yüzde 51 yerli ortak koşulu getirdiğini, bu durumun kendileri tarafından uygunluk oluşturmadığını ifade etti.

Tekfen, cirosunu 5 yılda 10 milyar TL'ye çıkaracak!

Bu yıl 60. yılını kutlayan Tekfen Grubu, müteahhitlik, tarımsal sanayi ve gayrimenkul sektörleri dışında dijital dünyadaki girişimciler için ABD’de Tekfen Ventures’i kuruyor

Tekfen ve Rönesans İzmir'de ortak proje inşa edecek!

Tekfen Grubu, rotasını Türkiye'ye çevirdi. Emlakı ihmal ettiklerini söyleyen şirketin CEO'su Osman Birgili, "Hep İstanbul'la yurda dönüş yaptık. Rönesans'la ortak İzmir'de proje yapacağız" dedi.

Tekfen Holding alt ve üstyapıda portföyünü büyütecek!

Tekfen Holding'in amiral gemisi Tekfen Taahhüt Grubu, son dönemde Azerbaycan'daki projeleriyle dikkat çekiyor. Şirket, Temmuz 2010'da inşaatına başladığı SOCAR Tower'i Şubat 2015'te teslim edecek.

Tekfen, Rusya, Katar ve Kanada'yı takip ediyor!

Tekfen Holding'in amiral gemisi Tekfen Taahhüt Grubu, Rusya ve Katar'daki stat projelerine de talip olmayı planlayan Tekfen, Kanada'daki yeni boru hattı projesini de takip ediyor.

Tekfen Holding'in yeni CEO'su Osman Cengiz Birgili oldu!

Tekfen Grubu Şirketler Başkanlığı görevini sürdüren Erhan Öner'in görevinden ayrılması sonrasında Tekfen Holding'in yeni CEO'su Osman Cengiz Birgili oldu...

Tekfen Grubu inşaatta hızlandı!

Tekfen Grubu, 2010 yılıyla ilgili finansal sonuçlarını dün açıkladı. Konsolide satış geliri 2 milyar 262 milyon lira, net kn 178 milyon lira oldu. Şirketin 3 kıtada 10 ülkeye yayılmış inşaat işlerini yürüten 'taahhüt grubunun cirosu da 1,1 milyarlira oldu

tekfen grubu viem Haberi

tekfen grubu viem

Küvet, jakuzi ve duş sistemleri alanında bulunduğu coğrafyanın en büyük fabrikasına sahip olan SRC Yapı, Tekfen Grubu bünyesindeki Viem Yatırım ile yüzde 50-50 ortak oldu. Şirket, büyük birleşme sonrası iki yeni tesis kurma kararı aldı. 


UKRAYNA’YA TESİS

Yeni tesisin biri Van’da bir diğer de Ukrayna’da olacak. SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü Viem Yatırım’la görüşmelerin bir yıldır sürdüğünü belirterek “Stratejik ve uzun vadeli bir yol arkadaşlığı kurduk. Milli ürünlerimizi dünya pazarına taşıyacağız” dedi. Bu amaçla Ukrayna’da yatırım planları olduğunu anlatan Sürücü “Ukrayna’nın ilk küvet tesisi olacak. Orada 1.2 milyar doları cirosu olan bir müşterimize üretim yapacağız. İlk etapta 4.5 milyon dolarlık bir yatırım olacak. Başarılı olursak yatırım devamı gelecek” diye konuştu. Sürücü ikinci yatırımın ise teşvik kapsamında olan Van’a yapacaklarını...