18 / 05 / 2024

Tekfen tarımsal Sanayi Grup Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı Esin Mete

Tekfen tarımsal Sanayi Grup Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı Esin Mete

Tekfen Holding Başkan Yardımcısı ve Tarımsal Sanayi Grubu Başkanı olan Esin Mete kimdir? Esin Mete ne zamandan beri Tekfen Holding bünyesinde görev alıyor? İşte Esin Mete...

Çiftçiler dikkat! 1 milyar 81 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemeleri yatırılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 1 milyar 81 milyon 396 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını dile getirdi.

Önallar Group İnşaat Otomotiv Ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önallar Group İnşaat Otomotiv Ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Cihan Önal tarafından kuruldu.

Çiftçilere müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 783,5 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını açıkladı. 

Çiftçilere müjde! Tarımsal destekleme ödemesi bugün hesaplara yatırılacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafınna yapılan son dakika açıklamasına göre, 168 milyon 957 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere müjdeli haber! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplarda! Hemen bakın

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere destek ödemesi müjdesi geldi. Bakanlık, 47 milyon 185 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına geçeceğini duyurdu.

EPDK duyurdu! Mesken ve tarımsal sulamaya yönelik son kaynak tedarik tarifesi miktarları belli oldu!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından elektrikte mesken, tarımsal sulama ve diğer tüketici gruplarına ilişkin son kaynak tedarik tarifesi tüketim miktarları belli oldu.

Çiftçilere son dakika müjdesi geldi: Hesaplara 75.9 milyon TL yatıyor! Hangi tarımsal destekler ödeniyor? Hemen bakın!

Çiftçilerin dört gözle beklediği tarımsal destekleme açıklaması geldi. Bakan Yumaklı, kalem kalem bugün yapılacak ödemeleri duyurdu. İşte detaylar... 

Tarımsal girdi fiyatlarındaki artış Ağustos'ta yüzde 41'i aştı!

Tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE), ağustos ayında aylık bazda yüzde 6,94, yıllık bazda yüzde 41,33 yükseldi. İşte detaylar...

Çiftçilere son dakika müjdesi! Bugün 630 milyon TL'lik tarımsal destek ödemesi hesaplara yatıyor! SON DAKİKA!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarımsal destek ödemelerinin sene sonuna kadar 64 milyar TL'ye ulaşmış olacağını belirtti. Yumaklı, çiftçilere bir son dakika müjdesini de verdi. İşte detaylar...

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Yılmaz tarafından kuruldu.

Çiftçilerin maliyetlerindeki artış 13 ayın zirvesinde! Tarımsal girdi fiyat endeksi Temmuz'da yüzde 34,32 arttı!

TÜİK, Tarımsal Girdi Fiyat Endeksinin 2023 Temmuz'da aylık bazda yüzde 6,56, yıllık bazda ise yüzde 34,32 yükseldiğini açıkladı. Bu şekilde aylık bazda 13 ayın en yüksek enflasyonu gerçekleşmiş oldu. 

Bakan Yumaklı resmen açıkladı! Çiftçilere müjde! Tarımsal desteklerde artışa gidildi! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan çiftçileri sevindirecek son dakika açıklaması geldi. Bakan Yumaklı tarımsal desteklerde artışa gidildiğini açıkladı.

Çiftçilere son dakika müjdesi! Ödenecek tarımsal destekler açıklandı! Hangi ürüne kaç TL mazot gübre desteği verilecek?

Çiftçilerin merakla beklediği 2023 Yılında Yapılacak Tarımsal Desteklemeler ve 2024 Yılında Uygulanacak Sertifikalı Tohum Kullanım Desteğine İlişkin Karar yayımlandı. Hangi ürün için çiftçilere ne kadar tarımsal destek ödemesi yapılacağı belli oldu. İşte o rakamlar

Tekfen tarımsal Sanayi Grup Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı Esin Mete Haberi

Tekfen tarımsal Sanayi Grup Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı Esin Mete

Esin Mete kimdir?

Esin Mete, 1949 yılı İstanbul doğumlu. 1973 yılında Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Esin Mete bugün Tekfen Holding Başkan Yardımcısı ve Tarımsal Sanayi Grubu Başkanı.


Esin Mete, 1973-1980 yılları arasında Tekfen İnşaat’ta Kimya Mühendisi olarak kariyerine başlayan Esin Mete, 1980 yılında Toros Gübre’ye transfer olmuştur. 1980-1984 yılları arasında Genel Müdür Yardımcılığı, ardından da 1985-1991 yılları arasında Kıdemli Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 


Esin Mete, 1991 yılında Toros Gübre, bugünkü adıyla Toros Tarım’ın Genel Müdürlüğü’ne getirilmiştir. 


2000 yılında ise, Tarımsal Sanayi Grubu’ndan sorumlu Tekfen Holding Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiştir. Nisan 2010 itibarıyla, Esin Mete Toros Tarım Yönetim Kurulu Başkanlığı’na ve Tarımsal Sanayi Grubu CEO’luğu görevlerine getirilmiştir. Mete, aynı zamanda Hishtil-Toros’un Yönetim Kurulu Başkan Vekili olup, diğer Tarımsal Sanayi Grup...