03 / 05 / 2024

Tekirdağ 11 İlçeye 11 Okul projesi

Tekirdağ 11 İlçeye 11 Okul projesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yapımını tamamlayarak devir teslim ve açılış töreni düzenledi.

Şarköy'e yeni okul geliyor!

TEKİRDAĞ Büyükşehir'in 11 İlçeye 11 Okul projesi kapsamında Şarköy’e yapılması planlanan İlkokulun temelinin atılması için tören düzenlendi. Albayrak “Okullarımızın temelleri sırayla atıyoruz." dedi.

Tekirdağ Muratlı'ya yeni okul geliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Süleymanpaşa, Kapaklı ve Ergene’den sonra 4. okulun temeli de Muratlı ilçesinde atıldı.

Tekirdağ Kapaklı'da İlkokul temeli törenle atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul projesi kapsamında Kapaklı’ya yapılması planlanan İlkokulun temelinin atılması için tören düzenlendi.

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

Seat Tarraco eylül ayı fiyatlarını görenler inanamadı! Her şeye zam geldi bir ona gelmedi! 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Seat Tarraco eylül ayı fiyatlarından yeni haber var. Seat Tarraco eylül ayı fiyatları kaç lira oldu? İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Adana Ceyhan'da 11.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adana Ceyhan Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, ilçeye bağlı Gaziosmanpaşa'da bulunan 4 bin 920 metre büyüklüğündeki arsayı icradan satışa çıkardı. Arsanın bedeli 11.1 milyon TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık üssü olacak! 

Tekirdağ Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan,  geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin detayları hakkında bilgi verdi. Kalkan, hastanenin bölgenin sağlık üssü olacağını dile getirdi.

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediyesi, Toplu Konut Projesi için çalışmalara başladı. İlçeye yeni yaşam alanı sunacak projenin 2021'nin sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. 

TOKİ'nin İzmir Kiraz'daki projesine onay!

TOKİ tarafından 300 bin metrekare alanda hayata geçirilmesi planlanan hastane, konut ve ticarethane planları onaylandı. Belediye Başkanı Saliha Özçınar, “İlçeye yatırımların önü açılacak” diye konuştu.

Çin'de inşaat alanında asansör düştü: 11 ölü!

Çin Hebei eyaletinde bir inşaat alanında asansörün düşmesi nedeni ile 11 işçi yaşamını yitirdi, 2 işçi de yaralandı...

Caner Can: Çamlıdere müzeler şehri olacak!

İlçeye kazandırdığı 10 müzeye yeni dönemde yenilerini ekleyeceklerini söyleyen Başkan adayı H.Caner Can, Çamlıdere’nin müzeler şehrine dönüşeceğini söyledi.

Küçükçekmece’ye 5 metro hattı gelecek!

Binali Yıldırım, Küçükçekmece’ye ilişkin projelerini sıraladı: Kanal İstanbul’la küresel güç olacağız. Yeşille maviyi buluşturacağız. İlçeye 5 adet metro hattı daha kazandıracağız diye açıklama yaptı.

Bursa Selçukbey yeni mahalle konağına kavuştu!

İlçeye yeni mahalle konakları kazandırmaya devam eden Bursa Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi Mahalle Konağı'nın inşaatını tamamladı.

Sivas Kangal'a polis merkezi binası yapılacak!

Sivas Kangal Belediyesi tarafından ilçeye polis merkezi amirliği hizmet binası inşa edilecek. İlçeye kazandırılacak olan Kangal Polis Merkez Amirliği binası için protokol imzalandı.

Tekirdağ'da "11 İlçeye 11 Okul" Projesi tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yapımını tamamlayarak devir teslim ve açılış töreni düzenledi.

Kastamonu'da 3.6 milyon TL'ye satılık gayrimekul!

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı, Merkez İlçeye bağlı Kuzeykent Mahallesi Kuruçay Mevkiinde bulunan gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor..

Tekirdağ 11 İlçeye 11 Okul projesi Haberi

Tekirdağ 11 İlçeye 11 Okul projesi

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yapımını tamamladı. Devir teslim ve açılış töreni gerçekleştirildi.

 Böylelikle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, eğitim alanında yapılan dev projeyi başarıyla tamamlamış oldu.

Saray ilçesinde düzenlenen devir teslim ve açılış törenine Vali Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, il protokolü, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


“Okulumuzun Saray’ımıza, Tekirdağ’ımıza, Türkiye’mize hayırlı olmasını dilerim”

Törenin açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi...