06 / 07 / 2024

Tekirdağ asfalt projeleri

Tekirdağ asfalt projeleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (TESKİ) Çerkezköy Kısmi Dere Islahı ve Köprü Yapımı inşaatları temel atma töreni Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın da katılımı ile yapıldı.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

TOKİ'den Tekirdağlılara müjde! O ilçeye peş peşe 887 konutluk 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. Projelerde toplam 887 yeni konut yer alacak.

Tekirdağ'da 29 milyon TL'ye satılık fabrika!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından, Tekirdağ ili, Vakıflar Mahallesi, Asfalt Boyu 2. Kısım Sokak No:25 Ergene'de bulunan gayrimenkuller 29 milyon TL'ye satılıyor...

Tekirdağ'da yatırım projeleri devam ediyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray’da gerçekleştirilen yatırım ve projelerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısına katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir'den yol atağı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda asfalt ve RCC beton yol yapımına başladı.

Tekirdağ Ergene'deki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Ergene'ye bağlı Vakıflar Mahallesinde çalışmaları bitirilen altyapı ve kanalizasyon hattında inceleme yaparak yetkililerden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak devam eden kaldırım, asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Tekirdağ Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı projeleri tanıtıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Teski Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından verilen sunuma katıldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'nın yolları asfaltlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesi, Eskicami-Ortacami Mahallesi Soysal Sokak'ta yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Tekirdağ'da asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Çorlu Belediyesi ekipleri tarafından başlanılan asfalt çalışmaları devam ediyor.

Tekirdağ Malkara'da asfalt çalışmaları başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaları yerinde incelemek üzere ziyaret ettiği Malkara İlçesinde incelemelerine grup yolu ile devam etti.

Buzlanmayı önleyen iletken asfalt projesi geliştirildi!

Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde bir grup öğretim üyesi ve öğrenciden oluşan ekip, elektrik akımı ileten asfalt üretti. AKÜ Bilimsel Araştırma Projeleri desteğiyle başlatılan proje 2 yılda tamamlandı.

Tekirdağ Hacıköy Tesisleri Asfalt Plenti törenle açıldı!

Yaklaşık 5 ay önce temeli atılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hacıköy Tesisleri Asfalt Plenti düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene belediye başkanlarının yanı sıra birçok kişi katıldı.

Tekirdağ Belediyesi kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İstanbul Teknik Üniversitesi ve Pamukkale Üniversitesinden hocaların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ile Pamukkale Üniversitesinin yapmış olduğu Ulaşım Projeleri hakkında bilgi verildi.

Tekirdağ asfalt projeleri Haberi

Tekirdağ asfalt projeleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (TESKİ) Çerkezköy Kısmi Dere Islahı ve Köprü Yapımı inşaatları temel atma töreni Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın da katılımı ile yapıldı. Temel atma töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kızılpınar’ın altyapısı tamamlanınca Kızılpınar’da bulunan tüm cadde ve sokakların sıcak asfalt ile kaplanacağını ifade ederek, “Artık önümüzdeki 4 yıl seçim falan yok. Herkesin hizmete odaklanması, çalışmaya odaklanması lazım. Bize oy versin vermesin Tekirdağ’ın her yerine eşit ve adil hizmet gidecek” ifadelerini kullandıktan sonra Çerkezköy’e 5 milyon TL’ye mal olacak olimpik bir yüzme havuzunu kazandıracaklarını ve bu havuzun temelinin bu yıl içinde atılacağı müjdesini verdi.


KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Kısmi Dere Islahı ve Köprü İnşaatı temel atam töreni dün saat 14.00’da...