02 / 05 / 2024

Tekirdağ büyükşehir 11 okul projesi

Tekirdağ büyükşehir 11 okul projesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Süleymanpaşa, Kapaklı ve Ergene ve Muratlı’dan sonra 21 derslikli 5. okulun temeli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Çerkezköy’ün Kızılpınar Mahallesinde atıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçedeki taşınmazına satış onayı çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, mülkiyeti belediyeye ait olan 11 ilçede yer alan bazı parsel ve hisselerin satışına onay verdiğini açıkladı. 

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 11 gayrimenkulü kiraya verecek! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, başkentte yer alan 11 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu gayrimenkullerin kira süreleri 3 yıl, 5 yıl ve 10 yıl olarak belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 433 metrekare alana sahip.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 11 taksitle konut imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Samsun Büyükşehir 11 arsayı 10 yıllığına kiraya verecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan 11 adet arsa için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Trabzon Büyükşehir ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa satacak. Arsanın satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Tekirdağ Büyükşehir 14 işçi alacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından işçi alımı yapılacağı açıklandı. İşte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 13 adet gayrimenkul kiraya verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. Büyükşehir Belediyesi 11 Ağustos 2022 tarihinde 13 adet taşınmazın ihalesini gerçekleştirecek.

Ankara Büyükşehir'den satılık 11 daire!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılırmak-Karakusunlar Mahallesi, 27465 ada 1 parseldeki 11 daireyi 23 milyon 615 bin TL'ye satıyor. 

Ankara Büyükşehir, hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri satışa çıkarıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi hazine ile mahsuplaştığı gayrimenkulleri 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

Konya Büyükşehir'den 11.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 625 bin TL olarak belirlendi. 

Tekirdağ büyükşehir 11 okul projesi Haberi

Tekirdağ büyükşehir 11 okul projesi


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Süleymanpaşa, Kapaklı ve Ergene ve Muratlı’dan sonra  21 derslikli 5. okulun temeli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Çerkezköy’ün Kızılpınar Mahallesinde atıldı.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanısıra bazı Milletvekilleri, ilçe Belediye Başkanları, protokolün diğer üyeleri ile çok sayıda  vatandaşın katıldığı temel atma töreninde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay okul projesinin  Türkiye’de örnek olacak projelerden biri olduğunu ve bu temelle geleceğin de temeli atıldığını söyledi ve  Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile ekibine teşekkür etti.


Tekirdağ Büyükşehir  Belediye Başkanı kadir Albayrak  da yaptığı konuşmada   Kızılpınar’a müjdelerle geldiğini belirterek bir ay içinde kanalizasyon ve içme suyunun temelini atacaklarını söyledi.


11 Okul projesinde toplam 254 derslik olacağını ve 56 bin metre kare kapalı...