29 / 04 / 2024

tekirdağ Büyükşehir Hizmet Binası

tekirdağ Büyükşehir Hizmet Binası

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Binası 2017'de açılıyor!

Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın ilçeye kazandırdığı 50 trilyonluk yatırımlardan birisi olan yeni belediye binasının kaba inşaatının bitirilmesinin ardından ikinci etap ihalesi yapıldı. Uyan yeni belediye binasının 2017 yılı Haziran ayında açılacağını belirtti.

Tekirdağ Büyükşehir Hizmet Binası'nın projesi hazır!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen projeler tamamlanarak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasının prototipi hazırlandı. Hazırlanan prototip Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ana bina girişine yerleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Hizmet Binası için Kentsel Tasarım Yarışması yapılacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 2001 yılı itibariyle imar planında hizmet binası yapılmak üzere belirlenen Süleymanpaşa ilçesi sınırları içinde yer alan alanda yapılacak hizmet binası için proje yarışması düzenledi.

Büyükşehir Hizmet Binası için kentsel tasarım yarışması açılacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Süleymanpaşa ilçesi Gündoğdu Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve tapuda 2769 ada 1 parselde kayıtlı taşınmaz üzerine yapacağı hizmet binası için proje yarışması düzenledi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Toplu taşımaya İBB standartı geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Taşıt Hizmet Kalitesi Uygunluk Kontrolü Sistemi (TAHKUK) ile toplu ulaşım araçlarına belirli standart geleceği açıklandı. İstanbul’daki iki merkezde taksi, minibüs ve taksi dolmuş kalitesi denetlenecek. İşte haberin ayrıntıları...

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Tekirdağ Büyükşehir 14 işçi alacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından işçi alımı yapılacağı açıklandı. İşte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ile ilgili detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantası açıyor! Yemek fiyatları nasıl olacak? İşte detaylar… 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilk kent lokantasını Fatih Çapa’da açacak. Tabldot usulü hizmet verecek lokantada yemeklerin uygun fiyatlı olacağı belirtildi.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

İzmir'de Büyükşehir Belediye binası için çalışmalar başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim tarihinde hasar alan ana hizmet binası için çalışmalara başladı. Bina için danışma kurulu oluşturuldu. 

İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkımı tartışma yarattı!

İzmir depreminde hasar görmesi nedeniyle tahliye edilen Büyükşehir Belediyesi'nin Konak'taki ana hizmet binası ile ilgili CHP'de fikir ayrılığı yaşandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekel Fabrikası imar açıklaması! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilde bulunan Tekel Fabrikası'nın imar planına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2021'de kira fiyatlarına zam yapmayacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele çerçevesinde belediyeye ait kiracıların kira ücretlerine zam yapmayacak.

tekirdağ Büyükşehir Hizmet Binası Haberi

tekirdağ Büyükşehir Hizmet Binası

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni Hizmet Binasının iklimlendirme, taze hava ve havalandırma ihtiyacı için, Form Endüstri Ürünleri’nin ürün gamında bulunan Clivet Soğutma Grubu, Form Klima Santrali, Form Fancoil ve Form-Cvsair Fan cihazlarıyla çözüm sağlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nın iklimlendirme ve havalandırma sistemleri için 3 adet Clivet marka hava soğutmalı vidalı soğutma grubu, 21 adet Form Klima Santrali, 1152 adet Form Fancoil ve 96 adet Form-Cvsair Havalandırma Fanı oldu.

Hizmet Binası’na entegrasyonu sağlanan 21 adet Form marka yerli üretim Klima Santrali, binanın taze hava ihtiyacına cevap veriyor. Bu klima santrallerinden 4 adeti ısı geri kazanım özelliği bulunuyor. Projede ayrıca Clivet marka Eurovent A sınıfı enerji verimliliğine sahip hava soğutmalı vidalı soğutma grupları kullanıldı. Tedariği sağlanan 3 adet Clivet, cihaz başına 1400...