03 / 05 / 2024

Tekirdağ Ergene yatırımarı

Tekirdağ Ergene yatırımarı

Ergene'ye bağlı Vakıflar Mahallesinde çalışmaları bitirilen altyapı ve kanalizasyon hattında inceleme yaparak yetkililerden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak devam eden kaldırım, asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Ergene Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Türkiye'nin gözü Irak’ın 3 yıllık yatırım bütçesinde!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Irak İmar, İskan, Belediyeler ve Kamu İşleri Bakanı Bengin Rekani ile görüşmesine ilişkin, "Irak'ın onaylanan 3 yıllık bütçesinde yatırımlara ayrılan payın büyüklüğü firmalarımıza çok önemli fırsatlar sunuyor" dedi.

Milli Emlak o ilde 215 bin liraya kamu konutu satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi Muhittin Mahallesi'nde bulunan kamu konutu için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 12 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

EBRD'den Türkiye'ye 2021 yılında 2 milyar avroluk rekor yatırım!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) yaptığı açıklamada Türkiye'deki yatırımının 2021 yılında 2 milyar avro ile rekor seviyeye çıktığını belirtti.

Tekirdağ Ergene'de yapılmak istenen OSB'ye mahkemeden dur kararı!

Tekirdağ Ergene'de yapılmak istenen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için Tekirdağ 1. İdari Mahkemesi’nde görülen davada yürütmeyi durdurma kararı alındı. TMMOB Tekirdağ Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Cemal Polat, konuya ilişkin konuştu.

Tekirdağ Ergene'de OSB yatırım projesi kararı mecliste!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde OSB yatırım projesi yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

İmar barışı için yatırılan para geri alınabilir mi?

İmar barışından yararlanmak isteyen yüz binlerce kişinin yapı kayıt belgeleri mevzuata aykırı olması nedeniyle iptal edildi. Peki imar barışı iptal edilenler şimdi ne yapacak? İmar barışı için yatırılan para geri alınabilir mi? İşte tüm merak edilenler...

EBRD 2020'de en büyük yatırımı Türkiye'ye yaptı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), geçen yıl 1,7 milyar avro ile en fazla yatırımı Türkiye'ye yaptı.

Mars Capıtal Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Mars Capıtal Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marıo Davıd Vogel tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son 18 yılda Tekirdağ'a 23 milyarlık yatırım yaptık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada son 18 yılda Tekirdağ'a 23 katrilyon, bugünkü rakamla 23 milyarlık yatırım yaptıklarını söyledi.

İmar Teknik Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İmar Teknik Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kasarcı tarafından kuruldu.

Tekirdağ Ergene yatırımarı Haberi

Tekirdağ Ergene yatırımarı

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ergene'de incelemelerde bulundu


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ergene ilçesinde incelemelerde bulundu.  


Ergene'ye bağlı Vakıflar Mahallesinde çalışmaları bitirilen altyapı ve kanalizasyon hattında inceleme yaparak yetkililerden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak devam eden kaldırım, asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.


 Vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Albayrak vatandaşların isteği doğrultusunda çalışmaların devam edeceğini söyledi.


Albayrak çok kısa zamanda diğer çalışmalar da tamamlanacak ve Vakıflar Mahallemiz de yaşam standardı yüksek bir Mahalle haline gelecek" dedi. 



Tekirdağ Büyükşehir...