05 / 05 / 2024

Tekirdağ Kapaklı yaşam merkezi

Tekirdağ Kapaklı yaşam merkezi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hizmet Kervanı kapsamında gittiği Kapaklı’da, 3 dev projenin müjdesini verdi. Projeler; Kültür Merkezi, Spor Salonu ve Yaşam Merkezi olarak belirlendi.

Tekirdağ'da iskeleden düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi! 

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bir inşaatın iskelesinden düşen işçi yaşamını yitirdi. 

Tekirdağ Osman Tabak Gündüz Yaşam Merkezi açıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Osman Tabak Yerleşkesinin açılış törenine katıldı.

Tekirdağ Kapaklı'ya kültür merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı ilçesinde büyük ve modern bir Kültür Merkezi inşa ediyor.

Tekirdağ Aile ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi 5 Mayıs'ta!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Zülfikar Ağa Parkı'nın yer aldığı alana inşa edilecek Aile ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi yapılacak. İhale, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Kapaklı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Tekirdağ Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı Organize Sanayi Bölgesine ait içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhale edilecek işin keşif bedeli 12 milyon bin 800 TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Kapaklı'ya 21 milyonluk yatırım!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Kapaklı İlçesi Karaağaç Mahallesi Kanalizasyon kollektör hattı inşaatı temeli törenle atıldı.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi'ne yeni engelsiz yaşam merkezi yapılacak!

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Marmara Ereğlisi ilçesinde yapılacak olan 'Engelsiz Yaşam Merkezi'nde' kendine bakamayacak kadar düşkün olmayan engelli bireylerin faydalanabileceğini belirtti.

Tekirdağ Malkara'da Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Malkara Belediyesi tarafından "Kadın Sosyal Yaşam Merkezi" düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yurdakul açılış töreninde yaptığı konuşmada Malkara'daki sorunlara çözüm üretmek adına vatandaşlarla birlikte görev yaptıkları söyledi.

Tekirdağ Kapaklı'da İlkokul temeli törenle atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul projesi kapsamında Kapaklı’ya yapılması planlanan İlkokulun temelinin atılması için tören düzenlendi.

Tekirdağ Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi merkez kampüste yer alan Sosyal Yaşam Merkezi Yemekhanesi dünden itibaren hizmet vermeye başladı.

Tekirdağ Kapaklı'ya kültür merkezi, spor salonu ve yaşam merkezi yapılacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hizmet Kervanı kapsamında gittiği Kapaklı’da, 3 dev projenin müjdesini verdi. Projeler; Kültür Merkezi, Spor Salonu ve Yaşam Merkezi olarak belirlendi.

İrfan Mandalı: Kapaklı'ya üniversite istiyoruz!

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ercan Buluş, Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Mandalı, Kapaklı'ya üniversite istediklerini dile getirdi...

Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı'dan ''Yaşam Evi'' müjdesi!

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi Yönetimi tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Engelli Yaşam Evi projesini en kısa sürede hayata geçireceklerini ifade etti...

Tekirdağ Kapaklı yaşam merkezi Haberi

Tekirdağ Kapaklı yaşam merkezi


Kültür Merkezi, Spor Salonu ve Yaşam Merkezi ile Engelli vatandaşlarımızın da kullanabileceği yaya üst geçit olmak üzere 3 dev projenin Kapaklı’da hayata geçirileceği müjdesini veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her gittiğimiz yere hizmeti de götüreceğimizi söyledik. Bugün Kapaklı’dayız. Kapaklı için 35 Milyon TL’lik 3 projenin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Kapaklı halkımıza bu projelerin müjdesini buradan vermek istiyorum. Büyükşehir, 11 ilçe belediyemiz ile birlikte koordineli bir şekilde çalışarak tüm sorunların üstesinden geleceğiz” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir...