13 / 05 / 2024

tekirdağda binalar depreme dayanıklı mı

tekirdağda binalar depreme dayanıklı mı

AFAD Tekirdağ İl Müdürü Recep Erol, "Tekirdağ'da sağlam binalar inşa etmemiz gerekiyor ve sağlam binalar içerisindeki yaşam odalarımızı güvenli hale getirmemiz gerekiyor. " açıklamasında bulundu.

Bursa ve Tekirdağ'da 21 adet arsa satılıyor! 633 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Bursa ve Tekirdağ'da yer alan 21 adet arsa 633 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

14 OSB'deki fabrikaların 2 milyon metrekarelik alanları depreme dayanıklı hale getirildi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Tekirdağ'da 14 Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 2 milyon metrekarelik alan depreme dayanıklı hale getirildi. 

İstanbul'da beklenen 7 büyüklüğündeki depreme ilişkin deprem uzmanlarından çarpıcı uyarı!

İstanbul'da beklenen depreme ilişkin deprem uzmanlarından çarpıcı açıklamalar peş peşe geldi. Türkiye'nin önde gelen deprem ve afet uzmanları Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, Prof. Dr. Cenk Yaltırak ve Prof. Dr. Ahmet Ercan İstanbul depremine ilişkin konuştu. 

Tekirdağ'da 3 adet arsa ile 2 adet 1+1, 2+1 konut satılıyor! Ev ve arsa arayanlara müjde! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 3 adet arsa ile 2 adet konutu satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'da 24 adet arsa ve arazi satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 24 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Malkara Belediyesi Tekirdağ'da kafe, lokanta, düğün salonu ve 16 arazi satacak!

Tekirdağ Malkara Belediyesi, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde yer alan 16 adet arazi ile 1 adet kafeteryayı satıyor. Peki Malkara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Saray Belediyesi 14 arsa satacak! Tekirdağ'da arsa fırsatını kaçırmayın!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Safaalan'da yer alan 14 arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 450 metrekare ile 536,62 metrekare arasında değişiyor.

Tekirdağ'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediye resmen tarihi verdi!

Tekirdağ Hayrabolu Belediyesi, Tekirdağ ili, Hayrabolu ilçesinde yer alan 21 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Tekirdağ Hayrabolu'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Marmaraereğlisi Belediyesi Tekirdağ'da arsa satacak!

Tekirdağ İli Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Saray Belediyesinden büyük fırsat! Tekirdağ'da KDV'den muaf tam 14 arsa satacak!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Safaalan'da yer alan 14 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 5 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul'un o ilçesindeki 60 yıllık binalar depreme dayanıklı çıktı! Uzmanlar zemin konusunda uyardı! 

İstanbul’un sakin, düzenli ve yeşil bölgesi Ataköy de bazı eski binalar depreme dayanıklı çıkarken, Prof. Dr. Cenk Yaltırak zemin ile ilgili uyarılarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'da 8 taksitle arsa fırsatı! Kapaklı Belediyesi 6 arsa satacak!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı İsmetpaşa'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Altında fırın olan binalar büyük risk altında! İstanbul'da tam 4 bin binayı fırınlar eritiyor!

Mega kent İstanbul’da altında fırın olan binalar büyük risk altında. Bilim insanları fırınların ısısıyla beton ve demirin yapısının bozulduğunu belirtirken, İstanbul’da binaların altındaki toplamda 4 bin fırının yönetmeliğe uygun yapılmadığı belirtildi.

tekirdağda binalar depreme dayanıklı mı Haberi

tekirdağda binalar depreme dayanıklı mı

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç tarafından ilçede görev yapan basın mensupları ile periyodik olarak düzenlenen basın toplantısı Çorlu Öğretmenevi`nde gerçekleştirildi. Basın toplantılarının bu ayki konuğu Afet ve Acil Durum Merkezi (AFAD) Tekirdağ İl Müdürü Recep Erol oldu.


İlk olarak AFAD nedir sorusuna yanıt veren ve bu konuda açıklamalarda bulunan Erol, “Daha önce Afet ve Acil Durum Genel Müdürlüğü`nün yaptıklarını Sivil Savunma Genel Müdürlüğü yapıyordu. Bir de Bayındırlık ve İskan Bakanlığı bünyesinde Afet İşleri Genel Müdürlüğü vardı. Başbakanlık bünyesinde de Türkiye Acil Durum Yönetimi Genel Müdürlüğü vardı. 17 Aralık 2009 tarihinde 3 ayrı genel müdürlük lağvedildi. Direkt Başbakanlığa bağlı olarak aynen Genel Kurmay Başkanlığı gibi Diyanet İşleri Başkanlığı gibi bir başkanlık haline getirildi ve tüm kurumlar bir çatı altında toplandı” dedi.


“DEPREME HAZIR...