04 / 05 / 2024

tekkeköy metrobüs durakları

tekkeköy metrobüs durakları

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın bir süre önce müjdesini verdiği hafif raylı sistem gar durağı ile Tekkeköy arasına yapılacak Metrobüs Hattı Projesi çalışmaları başladı...

İBB adayı Murat Kurum'dan '2 yakaya 2 tünel, Silivri'ye de metrobüs vaadi!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentin iki yakasına iki tünel yapacaklarını söylerken ayrıca Silivri'ye de metrobüs vaadinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

30 Ağustos 2023 toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünden önce toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor?

İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 51.52'lik zam yapıldı. Peki, İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor? İşte detaylar...

İBB'den metrobüs kullananlara duyuru: 120 günlük çalışma başlıyor! 36 saat kapalı olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metrobüs yollarında meydana gelen bozulmalar nedeniyle, 120 günlük çalışmaların başlayacağını duyurdu. 

İETT'den öğrencilere ücretsiz akbil uygulaması! Metro, metrobüs vapur ve otobüslerde geçerli olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrencilere ücretsiz akbil duyurusu yaptı. Ücretsiz geçişler metro, metrobüs, vapur ve otobüslerde geçerli olacak. İETT'den yapılan son dakika açıklamasının detayları belli oldu! İşte ayrıntılar...

Metrobüs güzergahı için planlanan metroya bir an önce başlanmalı!

İBB Meclisi’nin İYİ Parti Grup Sözcüsü olan trafik ve ulaşım uzmanı Dr. Suat Sarı;" Metrobüs güzergahına planlanan metro hattına hemen başlanması gerek" dedi...

Metrobüs hattı uzatılacak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, metrobüs hattının uzatılıp uzatılmayacağı ile ilgili açıklama yaptı. İşte Başkan Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Ekrem İmamoğlu: Metrobüs yoğunluğunu hafifletecek tek şey metrodur!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, metrobüs filosuna dahil etmek üzere, ikinci kez yeni araç incelemesi yaptı. İmamoğlu, “Bugünü çözüyoruz, ama 3 yıl, 5 yıl, 10 yıl sonrasını da düşünüyoruz.  Bu hatta, insanları mümkün olduğu kadarıyla metroyla buluşturmakla çözüm bulacağız.” dedi.

Kalyon İnşaat Mali’ye metrobüs hattı yapacak!

Kalyon Holding, Mali'nin başkenti Bamako'ya metrobüs hattı inşa etmek için harekete geçti. Şirket Mali yönetimiyle Bamako'da 18 duraklı metrobüs hattının inşa edilmesine dair mutabakat muhtırası imzaladı...

İstanbul'a yeni metrobüs hatları geliyor!

Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı bakım ve kumanda merkezini inceleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mega kent İstanbul'a yeni metrobüs hatları müjdesi verdi.

Mevlüt Uysal: Metrobüs’ü Silivri’ye kadar uzatacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlarla biraraya geldiği mitingde açıklamalar yapan AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “Metrobüs’ü Beylikdüzü’nden Büyükçekmece’ye sonrasında Silivri’ye kadar uzatacağız” dedi. 

Raylı sistemler metrobüsün yükünü azaltacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Raylı sistemler yapılınca metrobüsün yükü azalacak. Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı bu sene sonunda açılacak'' diye konuştu.

tekkeköy metrobüs durakları Haberi

tekkeköy metrobüs durakları


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın bir süre önce müjdesini verdiği hafif raylı sistem gar durağı ile Tekkeköy arasına yapılacak Metrobüs Hattı Projesi çalışmaları başladı. Ekiplerin sessiz sedasız çalışmalarına başladığını duyuran Başkan Yılmaz, yeni yaşam alanlarından biri olan ilçeyi metrobüs ve troleybüs türü toplu taşıma sistemiyle şehirle bütünleştireceklerini söyledi. 


Toplu taşımada modern toplumlarının vazgeçilmez ulaşım konforlarından metrobüs, Samsun’a da kazandırılıyor. Şehir merkezi ile kentin batısına hafif raylı sistemi kazandıran Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentin doğusundaki Tekkeköy ilçesine de metrobüs hattı kuruyor. Fizibilite çalışmaları ve altyapı hazırlıklarının tamamlanmasının ardından Gar – Tekkeköy Arası Metrobüs Hattı Projesi, Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden onay alınmıştı. 2014 yılı sonuna kadar tamamlanarak hizmete girmesi beklenen raylı sisteme dönüşümlü metrobüs hattı projesi, yaklaşık 50 milyon TL’ye mal olacak. 


Cihan...