08 / 05 / 2024

Teknik Alüminyum satıldı mı

Teknik Alüminyum satıldı mı

Teknik Alüminyum'un çoğunluk hissesi satılıyor. 1960'ta üretime başlayan ve ülkenin ilk alüminyum levha üreticisi olan İstanbul merkezli Teknik Alüminyum'un yüzde 51'ini Norsel International BWI devralıyor...

Kıbrıs'ta konut alım satımlarda geçen yıl rekor kırıldı!

Güney Kıbrıs’ta 2023 yılında emlak piyasasında gerçekleşen alım-satımlarda rekor kırdı. Kıbrıs yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Gayrimenkul alım satımında dikkat! Yanlış beyan verenler yandı! Cezası büyük...

Gayrimenkul alım satımında Gelir İdaresi tarafından alınan vergi beyanı konusunda yanlış beyanda bulunanlarda vergi kaçırmayla ilgili bir çalışma başlatıldı.

Tel Alüminyum 40 TL! Hurda alüminyum alım fiyatları belli oldu! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum alım fiyatları belli oldu! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi… Tel Alüminyum 40 TL, Levha Araiş Alüminyum 35 TL, Alüminyum talaş 21,50 TL seviyelerinden satılıyor.

Benzinli mi, dizel mi, elektrikli mi? 11 ayda en fazla hangi tür araç satıldı?

Türkiye’de yılın 11 ayındaki ne kadar araç satıldığı belli oldu.  Peki ocak-kasım döneminde en fazla hangi yakıtla çalışan motorlu araç satıldı- İşte bu dönemin artış şampiyonu..

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Dolar alım satımında kimlik sorma limiti artırıldı! İşte yeni tutar

Döviz bürolarında dolar alım satımlarında vergi kimlik numarası sormayı gerektiren üst limit artırıldı. Yeni tutara ilişkin alınan karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Markalı konutlarda en çok hangi tip konut satıldı? Yabancılar akın etti!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ocak 2022 sonuçlarına göre; 2 oda 1 salon daireler yabancı yatırımcının radarında yer alıyor. Yabancı yatırımcılar en çok 2+1'leri tercih etti. Peki markalı konutlarda stok erime oranı kaç oldu? Ocak 2022'de en çok hangi tip konut satıldı? İşte ayrıntılar...

Aldemir İnşaat Harita Nakliye Ve Emlak Alım Satım Hizmetleri Sanayii Ticaret Ltd.Şti.Ümraniye Şubesi açıldı!

Aldemir İnşaat Harita Nakliye Ve Emlak Alım Satım Hizmetleri Sanayii Ticaret Ltd.Şti.Ümraniye Şubesi Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Aldemir tarafından açıldı.

Star Alüminyum Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Star Alüminyum Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi 8 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Keten tarafından açıldı.

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi açıldı!

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Demirtaş tarafından açıldı.

Heath Ledger’ın oturduğu binadaki çatı katı 49 milyon dolara satıldı!

New York'un merkezinde, Soho'da Heath Ledger’ın yaşamını kaybettiği binadaki tripleks çatı katı 49 milyon dolara satıldı. 8 bin metrekare büyüklüğündeki konutun gizemli alıcısının kimliği paylaşılmadı. Evin, 6 terası ve özel bir asansörü bulunuyor.

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi açıldı!

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi Beykoz’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Göksal Tekneci tarafından açıldı.

Rize'de 1039 binada hasar tespit çalışması yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı teknik ekipleri tarafından, yaşanan sel felaketleriyle gündeme gelen Rize'de toplam 1039 binada hasar tespit çalışmaları yapıldı.

Teknik Alüminyum satıldı mı Haberi

Teknik Alüminyum satıldı mı

Türkiye'nin ilk alüminyum tesisi satıldı. 290 milyon TL cirolu Teknik Alüminyum'un yüzde 51'i Norsel International'a devrediliyor.


Türkiye'nin en önemli metal şirketlerinden biri olan Teknik Alüminyum'un çoğunluk hissesi satılıyor. 1960'ta üretime başlayan ve ülkenin ilk alüminyum levha üreticisi olan İstanbul merkezli Teknik Alüminyum'un yüzde 51'ini Norsel International BWI devralıyor. Türkmenistan'da yaptığı inşaatlarla tanınan Türk işadamı İbrahim Kölük'ün şirketi Norsel International BWI, ortaklık için Teknik Alüminyum'la masaya oturdu. Norsel bu ortaklıkla hem Türk pazarına hem de metal sanayisine ilk kez adım atmış olacak. 


AVCILAR VE ÇORLU'DA ÜRETİM 

Teknik Alüminyum'un Avcılar ve Çorlu'da iki tesisi bulunuyor. Başer ailesine ait Teknik Alüminyum'un 1978'de açtığı Avcılar fabrikası, 14 bin metrekarelik alanda 25 bin ton üretim gerçekleştiriyor. Şirketin 2009'da açtığı Çorlu tesisi ise 140 bin metrekarelik alanda yılda...