19 / 05 / 2024

Teknik ve Ekipmanları Fuarı

Teknik ve Ekipmanları Fuarı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen, Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma ve Rehabilitasyon Ürün, Cihaz, Teknik ve Ekipmanları Fuarı'na (EXPOMED-2014) katıldı...

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Durmuş, Bünyamin Çelikkol, Emin Reçber ve Faruk Koçak ortaklığıyla kuruldu.

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Işık tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'da flaş gelişme! Panama ile teknik ve idari işbirliğine gidilecek! 

Kanal İstanbul için Panama ile teknik ve idari işbirliğine gidilmesini de öngören Türkiye ile Panama Arasında Denizcilik Anlaşmasının Onaylanmasını Uygun Bulduğuna Dair Kanun Teklifi kabul edildi. İşte o teklifle ilgili tüm ayrıntılar...

Ch Ve Dh Gayrimenkul Danışmanlık Teknik Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ch Ve Dh Gayrimenkul Danışmanlık Teknik Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Varlı tarafından kuruldu.

Arena Havuz Kimyasalları Ve Ekipmanları İzolasyon Uygulama İnşaat İmal.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arena Havuz Kimyasalları Ve Ekipmanları İzolasyon Uygulama İnşaat İmal.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Yavuz ve Sezer Bayram ortaklığında kuruldu.

Quasar İstanbul tesis yönetimi için Atalian ile anlaştı!

Quasar İstanbul’un tesis yönetimi kapsamında tüm teknik ve temizlik hizmetleri, 2013 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak. İki firma arasında anlaşma sağlandı.

İki A Yapı Teknik Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İki A Yapı Teknik Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Elez ve Kemal Manduz ortaklığında kuruldu. 

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor.

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri Fuarı 4 Ekim'de Antalya'da!

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim tarihinde Antalya’da başlıyor. Fuarın lansmanı Ankara’da yapıldı.

Zeytinburnu Belediyesi'nden iki yeni okul!

İlçedeki okulları yenileyen Zeytinburnu Belediyesi Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi ve Zeytinburnu Anadolu Teknik ve Ticaret Meslek Lisesi’ni öğrencilerin hizmetine sundu.

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı 4-7 Ekim'de!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Fuar 7 Ekim'e kadar devam edecek.

Alanya Teleferik projesi Haziran'da açılacak!

Türk turizmine yeni bir soluk getirecek olan Alanya Teleferik için geri sayım başladı. Teleferik Holding’in ikinci büyük yatırımı olan projede, teleferiğin direk ve ekipmanları Rus yapımı helikopterle monte edildi.

Yeditepe Arıtım Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Arıtım Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yeter Demir tarafından kuruldu.

Teknik ve Ekipmanları Fuarı Haberi

Teknik ve Ekipmanları Fuarı


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Seçim ve sandık sonuçlarına baktığımızda, son derece sağlıklı, yine istikrardan yana, sandığın ve milli iradenin hukukundan yana, geleceğe güvenle bakma anlamında, bütün o fırtınalara rağmen, son derece sağlıklı, saygın bir yapıyla bugün gelecek planlarımızı yapabiliyoruz"


Bakan Müezzinoğlu, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen, Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma ve Rehabilitasyon Ürün, Cihaz, Teknik ve Ekipmanları Fuarı'na (EXPOMED-2014) katıldı.


Açılışta konuşan Mehmet Müezzinoğlu, sağlığın, bireyler, toplum ve gelecek için önemli olduğunu söyledi. Bilimsel gelişmelerin en hızlı olduğu alanlardan birinin sağlık alanı olduğunu aktaran Müezzinoğlu, "Bilimsel gelişmelerin dinamiklerini iyi takip eden, buna öncülük yapan bir anlayışı ve vizyonu yakalamak bizlerin sorumluluğu. Türkiye, bu anlamda önemli bir süreci geride bıraktı" dedi.


Türkiye'nin son 12 yıllık sürecini de değerlendiren Müezzinoğlu,...