05 / 05 / 2024

teknosa balıkesir mağazaları

teknosa balıkesir mağazaları

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, Balıkesir'deki yedinci mağazasını Edremit Novada AVM'de açtı. Şirket, Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Teknosa mağazalarında şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, oldukça uygun bir fiyata indirimli olarak satılıyor! Bu ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürülmüş ve daha sonra Hepsiburada'da da satışa sunulmuştu.

Teknosa mağazaları 1 Haziran'da açılıyor!

Teknosa, 22 Mart akşamından bu yana kapalı olan Türkiye genelindeki mağazalarının kapılarını, çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığı ve güvenliği için uygulanan tedbirlerle beraber 1 Haziran’da açıyor...

Teknosa Türkiye'deki mağazalarını kapatıyor! 

Teknosa, koronavirüs salgını sebebiyle, tedbir amaçlı ülke genelindeki tüm mağazalarını 22 Mart'ta kapatacağını açıkladı...

Balıkesir Erdek Otogarı yıkılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla Balıkesir Toplu Taşıma’ya devredilen Erdek Otogarı yıkılıyor. Otogarın yıkım çalışmaları sona erdikten sonra alan araç otoparkı olarak kullanılacak.

Balıkesir'de arazi kavgası! 1 ölü!

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde Hülya B. ve kardeşi Ramazan Zümrütler arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada, kız kardeş, ağabeyini öldürdü.

Balıkesir Dursunbey OSB'de hafriyat çalışmaları başladı!

Balıkesir Dursunbey’in kaderini değiştirecek olan Organize Sanayi Bölgesi'nde yol açma ve hafriyat çalışmaları başladı.

Balıkesir'de ev sahibi kiracı kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde ev sahibi ve kiracı arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucunda kiracı Arif Kafa ve ev sahibi Murat Üvni hayatını kaybetti.

Balıkesir'de yeni imar planları gündemde!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu şehirde, imar mağduriyetlerinin giderilmesi, yeşil alan gibi sosyal hayatı etkileyen yaşam alanlarının çoğaltılması için yeni imar planlarını gündemine aldı.

Balıkesir SGK binası hizmete açıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile birlikte Balıkesir SGK binasının açılışına katıldı

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Balıkesir brifingi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir temasları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Ahmet Edip Uğur’la görüşen Müezzinoğlu, belediye projeleriyle ilgili bilgi aldı

Mehmet Müezzinoğlu Balıkesir'de projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulunarak Başkan Ahmet Edip Uğur ile görüştü.

Faruk Özlü Balıkesir'de fabrika açılışlarına katıldı!

Faruk Özlü, Balıkesir Sanayi Odasında düzenlenen ortak törenle 10 bin kişinin çalışacağı Alimar Jeneratör, Eko Sinerji, TRIMline fabrikaları ile BEST A.Ş.'nin ek fabrikasının açılışına katılarak konuşma yaptı.

Kale Grubu'ndan Balıkesir OSB'ye fabrika!

Osmangazi Köprüsü'nün tamamlanmasıyla Balıkesir'in yatırımda daha büyük ilgi görmeye başladığını dile getiren Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur, Kale Grubu'nun yatırımlarını Balıkesir'e taşıma kararı aldığını söyledi.

teknosa balıkesir mağazaları Haberi

teknosa balıkesir mağazaları

Yeni mağazada elektronikten bilgisayara, telekom ürünlerinden küçük ev aletleri ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok ürün tüketicilerle buluşacak. Türkiye'nin 81 ilinde tüketicilerine kaliteli hizmet sunmak için mağaza ağını genişleten TeknoSA, Balıkesir'deki 7'inci mağazasını Edremit Novada AVM'de açtı. "Herkes için Teknoloji" felsefesi ile tüketicilere değer katan yatırımlarını sürdüren şirket, Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor. Edremit Novada AVM içerisinde toplam 650 metrekareye yakın alana sahip TeknoSA mağazasında, elektronikten bilgisayara, Telekom ürünlerinden küçük ev aletlerine ve beyaz eşyaya kadar birçok ürün Edremitli tüketicilerin beğenisine sunulacak. TeknoSA'nın "Her Şey Dahil Teknoloji" felsefesi ile hizmete sunduğu TeknoSA Mobil Hattına geçenleri de teknoloji alışverişinde avantajlar bekliyor olacak. TeknoSA, 81 ilde yaygın mağaza ağı, teknosa.com ve ıııobil aplikasyonları ile teknolojiyi kesintisiz ve her kanaldan...