13 / 05 / 2024

teknosa iphone 12 fiyat listesi

teknosa iphone 12 fiyat listesi

Teknosa, Apple'ın en çok tercih edilen akıllı cihazlarından biri olan iPhone 12'ye indirim uygulandı! Peki, Teknosa'da iPhone 12 fiyatları ne kadar? İşte 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Satışı yasaklanmıştı! iPhone 12 sahalara geri dönüyor! iPhone sevenlere müjde!

Apple'ın hala kullanılmaya devam eden iPhone 12'leri için Fransa'dan hamle gelmiş ve satışları yasaklanmıştı. Apple'ın konuyla ilgili hazırladığı güncellemenin kabul edilmesiyle iPhone 12 artık sahalara geri dönüyor.

Satışı durdurulmuştu! AB’den iPhone 12 açıklaması geldi! iPhone 12 kullanıcıları hemen baksın!

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu’ndan iPhone 12 satışının yasağına ilişkin açıklama geldi. Komisyon, Fransa'nın iPhone 12 satış yasağı kararına ilişkin Komisyon'a ve üye ülkelere bilgi verdiğini, üye ülkelerin de bu kısıtlamayı incelemek amacıyla 3 ay süresi olduğunu ifade etti.

Son dakika! iPhone 12’nin satışı yasaklandı! İşte nedeni...

Fransa’da iPhone 12’nin satışı yasaklandı. Edinilen bilgilere göre Fransa, aşırı elektromanyetik radyasyon seviyeleri belirlenmesi nedeniyle iPhone 12 satışlarını yasakladı.

iPhone 12 A101'de satışta! Bu fiyata sakın kaçırmayın! 29 Ağustos 2023 iPhone 12 fiyat listesi...

A101'den iPhone almak isteyenlere güzel haber geldi! A101, iPhone 12 Pro'yu uygun fiyatlı piyasa fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, A101'de iPhone 12 ne kadar? iPhone 12 kaç TL? İşte 29 Ağustos 2023 iPhone 12 fiyat listesi ve özellikleri...

Teknosa'dan uygun fiyatlı iPhone 11! Sanki hiç zam gelmemiş gibi!

Teknosa,  yenilenmiş iPhone 11 telefonları sanki hiç zam gelmemiş gibi uygun fiyata satıyor... Teknosa, müşterilerine cazip bir fırsat sunuyor. İşte ayrıntılar...

Teknosa'da Apple iPhone 11 fiyatları dikkat çekti; Taksit oluyor mu?

Teknosa'da Apple iPhone 11 fiyatları dikkat çekerken alıcılar "taksit oluyor mu?" diye sordu. İşte detaylar...

Satıştan kalkan iPhone 11 yeniden Teknosa'da! Karşı konulamaz fırsatı kaçırmayın!

Eski bir Apple modeli olan iPhone 11, satıştan kaldırılmıştı. Ancak, BİM, A101, Carrefoursa ve Migros gibi marketler, sınırlı sayıda stokla tekrar satışa sunuldu. Şimdi ise Teknosa mağazalarında da bu model sınırlı sayıda ve cazip bir fiyatla müşterilere sunuluyor.

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max'e Teknosa'dan çılgın indirim!

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max'e Teknosa'dan çılgın indirim...Bu fırsat kaçmaz...Hemen Teknosa'nın inanılmaz kampanyasına bakın...İşte ayrıntılar...

Bu şekilde nakit ödemeden iPhone 12 sahibi olabilirsiniz! Tek yapmanız gereken hemen bu haberi okumak!

EasyCep, nakit ödemeden iPhone X sahiplerine yenilenmiş telefonlarla takas yaparak iPhone 12'ye geçme fırsatı sunuyor. Yenilenmiş telefonlar ve takas seçeneği, kullanıcılara ekonomik bir çözüm sağlayarak akıllı telefonlarını kolayca güncellemelerini mümkün kılıyor.

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere zam sonrası müjde: iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile 30 bin TL indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max için özel bir değişim kampanyası başlattı! Bu kampanya kapsamında müşterilere, değiştirdikleri akıllı cihazın fiyatına bağlı olarak 30 bin TL'ye kadar indirim fırsatı sunulmaktadır. İndirim miktarı, eski cihazın değerine göre değişebilmektedir.

CarrefourSA'da iPhone 12 modelleri indirimli fiyatlarla! Zamdan etkilenmeden hemen alın!

Geçtiğimiz hafta, iPhone fiyatlarının zamlandı ve tüm vatandaşlar sarsıldı. iPhone 12 modelleri, CarrefourSA mağazalarında indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Zam sesi yükselirken, burada indirim fırsatı sizi bekliyor! Sakın kaçırmayın!.. İşte fiyatlar...

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere son dakika: iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile 26 bin TL indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max için özel bir değişim kampanyası düzenlemiş olup, müşterilere 26 bin TL'ye kadar varan indirim fırsatı sunmaktadır. İndirim miktarı, değiştirilen akıllı cihazın fiyatına bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir.

Üretimi durdurularak satıştan kalkan iPhone 11'de sevindiren müjde! iPhone 11 Teknosa'da!

Teknoloji devi Apple, eski modellerinden biri olan iPhone 11'i satıştan kaldırmıştı. Ancak, BİM, A101, Carrefoursa ve Migros gibi marketlerde sınırlı stoklarla tekrar satışa sunulmuştu. Şimdi ise Teknosa mağazalarında da bu model sınırlı stoklarla satışa çıktı ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

teknosa iphone 12 fiyat listesi Haberi

teknosa iphone 12 fiyat listesi

Uzun yıllardır teknolojik ürün satışı yapan tekno marketlerden birisi olan Teknosa, Apple'ın en çok tercih edilen akıllı telefonlarından biri olan iPhone 12'ye indirim yaptı! Bu indirimden faydalanmak için tek yapmanız gereken iPhone 12'nizi Teknosa'dan satın almak.

iPhone 12, 6.1 inç büyüklüğünde OLED panele sahiptir. Full HD Plus ekran çözünürlüğüne sahip akıllı cihazın piksel yoğunluğu 460 PPI olurken ekran yenileme hızı ise 60 Hz'dir. Corning Ceramic Shield Glass ekran dayanıklılığı ile kendini gösteren iPhone 12'nin ekran gövde oranı yüzde 85.29'dur.

Ekran Özellikleri

HDR Çizilmeye Dirençli Cam Oleophobic Coating DCI-P3 Renk Uzayı HDR10 Multi Touch Dolby Vision Çerçevesiz Tasarım Çentikli (Notch) HLG Super Retina XDR Display True Tone Ekran 2.000.000:1 Kontrast Oranı (Tipik) 625 cd/m² (nit) Parlaklık 1200 cd/m² (nit) Parlaklık (En...