28 / 04 / 2024

tekzen doğa ve çevre dostu insert

tekzen doğa ve çevre dostu insert

Çevreye gösterdiği duyarlılığı kendisine misyon edinen Tekzen, uygulamalarıyla sektöre öncülük ediyor. Her ay yaklaşık 1 milyon adet çıkarttığı insert’lerinde endüstriyel ormanlardan üretilen FSC sertifikalı kağıtları kullanmayı tercih ediyor.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Migros'ta Çaykur, Doğuş ve Karali çaya yüzde 30'a varan indirim! 30 eylül 2022 fiyat listesi

Migros Market çay ürünlerinin kampanyasını duyurdu. Migros'ta Çaykur, Doğuş ve Karali çaya yüzde 30'a varan indirim fırsatı tüketiciye sunuldu. Peki Migros'ta çay fiyatları ne kadar kaç TL? İşte fiyat listesi...

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Hüseyin Akkurt tarafından kuruldu.

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de HAtice Doğan tarafından kuruldu.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Doğa Evim İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Evim İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Öztoprak tarafından kuruldu.

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saran Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Bağcılar'da deprem izolatörlü Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşa ediliyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bağcılar'da 300 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi inşa ediliyor. Hastane inşaatının 2.5 yıl sonra bitmesi hedefleniyor.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Doğa Vize Ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Vize Ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Ayvacı tarafından kuruldu.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 Nolu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

tekzen doğa ve çevre dostu insert Haberi

tekzen doğa ve çevre dostu insert

Yapı market sektörünün öncüsü Tekzen, doğa dostu uygulamalarıyla sektöre öncülük ediyor. Tüketiciye, doğaya ve çevreye gösterdiği duyarlılığı kendisine misyon edinen Tekzen, doğal kaynakların sürdürülebilmesine verdiği önemle her ay yaklaşık 1 milyon adet çıkarttığı insert’lerinde endüstriyel ormanlardan üretilen FSC sertifikalı kağıtları kullanmayı tercih ediyor.


Aldığınız her bir broşür yeşil yaprağa dönüşsün..

Tekzen, insert’lerini hazırlarken FSC sertifikalı kağıtları kullanarak, gelecek nesillerin ormanlardan daha fazla faydalanabilmesinin yolunu açıyor. FSC sertifikalı ürünleri kullanarak sürdürülebilir orman yönetimine destek veren Tekzen,  doğal ormanların biyolojik çeşitliliğine, verimliliğine ve ekolojik süreçlerine zarar verilmesini önleyerek ‘ormanlara’ sahip çıkıyor. 


Aynı zamanda, grup şirketleri ile Gökçeada'nın organik ada özelliğini koruyarak kalıcı girişimlerle markalaşmasına da destek vermeye devam eden Tekzen,  İMBROZ üretim, EKOZEY imalat, TEMARI pazarlama şirketleri olarak kendi hammaddelerini üretip, pazarlamasını yapıyor. Saklı...