01 / 05 / 2024

Tekzen van mağaza

Tekzen van mağaza

Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümesini sürdürüyor. Bu yıl 20’inci yılını kutlayacak olan Tekzen, Eylül ayı içinde biri Van’da, diğeri Ankara’da olmak üzere iki mağaza birden açarak 53 ilde 106 mağazaya ulaşacak.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Tekzen yıl sonuna kadar 12 yeni mağaza açacak!

2017 sonuna kadar 12 yeni mağaza daha açmayı hedefleten Tekzen, İstanbul'daki 13'üncü mağazasını 212 İstanbul AVM'de açtı.

Tekzen 212 İstanbul AVM'de mağaza açtı!

Tekzen, İstanbul'daki 13. mağazasını açtı. 212 İstanbul AVM'de açılan yeni mağaza ile birlikte şube sayısı 118'e ulaştı.

Tekzen mağaza sayısını 117'ye çıkaracak!

Türkiye'nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, Alanya’daki mağazasını Güzeller İş Merkezi’ne taşıyarak bugün hizmete açtı. Tekzen Genel Müdürü Onur Mertoğlu, “Bu yıl yüzde 28 büyümeyi planlıyoruz. Yılsonuna kadar mağaza sayımızı da 113’den 117’ye çıkarmayı hedefliyoruz.''dedi.

Beta Van'da mağaza açtı!

Ayakkabı sektörünün en önemli oyuncularından Beta, Türkiye genelindeki 34’üncü, Van’daki ilk mağazasını faaliyete geçirdi. Van’ın internet satışlarının çok yüksek olması Beta’nın bu ilde mağaza açmasında önemli bir rol oynadı.

Tekzen 109 mağaza sayısına ulaştı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, ocak ayında Elazığ’da ve Ankara Armada AVM’de gerçekleştireceği açılışlarla mağaza sayısını 109’a çıkaracak.

Tekzen’den Ankara ve Van’da 2 yeni mağaza!

Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümesini sürdürüyor. Bu yıl 20’inci yılını kutlayacak olan Tekzen, Eylül ayı içinde biri Van’da, diğeri Ankara’da olmak üzere iki mağaza birden açarak 53 ilde 106 mağazaya ulaşacak.

Tekzen mağaza sayısını her yıl artırıyor!

Türkiye’nin ilk yapı market zinciri Tekzen fiziki mağazalarının sayısını hızla artırırken online satışlarını da her geçen yıl artırıyor. Tekzen bu yıl cirosunun yüzde 5’ini online alışverişten elde etmeyi planlıyor.

Bien Seramik Van'da 3 katlı mağaza açtı!

Bien Seramik’in Van’daki bayisi Van Derya Yapı’nın yenilenmesi ve konsept mağaza haline getirilmesinin ardından mağazaya açılış töreni düzenlendi. Mimar ve müteahhitlerin özel konsept mağaza açılışına ilgisi büyüktü

Tekzen mağaza sayısı 103'e ulaştı!

Yapı market sektörünün öncüsü Tekzen, Düzce’deki ilk mağazasını 22 Mayıs’ta açtı. Tekzen’in Düzce’de açtığı yepyeni mağazasıyla, yurtiçinde 52 ilde mağaza sayısı 103’e ulaştı.

Samsung Electronics, Van'da mağaza açtı!

Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine 15 milyon liralık yatırımla 17 mağaza açmayı hedefleyen Samsung Electronics, ilk mağazasını Van'da açtı.

TEKZEN 2 yeni mağaza açıyor!

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ilk yapı marketi TEKZEN, Şubat ayında Kırıkkale ve Afyon’da iki yeni mağaza açmaya hazırlanıyor. TEKZEN; yeni mağazalarının açılışını özel fırsat ve indirimlerle kutluyor.

Panço aynı anda 5 yeni mağaza açtı!

Çocuk giyim markalarından Panço, İstanbul, Ankara ve Diyarbakır'da olmak üzere aynı anda beş adet yeni mağaza açtı. Panço, şimdi de Van, Bursa, Afyon ve Manisa'da mağaza açmayı hedefliyor.

Tekzen van mağaza Haberi

Tekzen van mağaza

Türkiye’nin en yaygın ulusal yapı market zinciri Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümesini sürdürüyor. Bu yıl 20’inci yılını kutlayacak olan Tekzen,    Eylül ayı içinde biri Van’da, diğeri Ankara’da olmak üzere iki mağaza birden açarak 53 ilde 106 mağazaya ulaşacak. 

Türkiye’nin öncü yapı market zinciri Tekzen, yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Tekzen, Eylül ayı içinde Van ve Ankara’da iki mağaza birden açacak. 

Tatvan, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Kars, Mardin, Siirt ve Şanlıurfa’da da mağazaları olan Tekzen, Doğu Anadolu’nun üçüncü büyük şehri olan Van’da ilk mağazasının açılış hazırlıklarını sürdürüyor. Başkent Ankara’daki beşinci mağazasını da müşterileriyle buluşturacak olan Tekzen’in Türkiye genelindeki mağaza sayısı 106’ya ulaşacak. 


Türkiye’nin en yaygın ulusal yapı market zinciri olan Tekzen, 105’inci mağazasını başkent Ankara’nın Mamak ilçesindeki Anatolium AVM’de açmaya...