14 / 05 / 2024

teleferik projesi kamulaştı

teleferik projesi kamulaştı

Rize'nin incisi teleferik projesinde Paşakuyu Mahallesindeki hak sahipleriyle anlaşmaya varıldı.Toplam 480 m2'lik alan teleferik projesinin yapımı için kamulaştırıldı. Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, işlemlerin yapılmaya devam ettiğini belirtti.

Kuzey Marmara Otoyolu projesi için acele kamulaştırma kararı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir ve Çatalca'da yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak.

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için kamulaştırma kararı!

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

Çeşme Kültür ve Turizm Koruma ve Geliştirme Bölgesi Projesi’nde kamulaştırmadan vazgeçildi!

Çeşme Projesi kapsamında planlanan kamulaştırmalardan vazgeçildi. Kamulaştırmayla ilgili olan 2054 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı yürürlükten kaldırıldı.

Çeşme Projesi için kamulaştırılan araziler TBMM gündeminde!

Bakanlığın 9 Mart 2020 tarihinde açıkladığı Çeşme Projesi kapsamında kamulaştırılan arazilere ve projenin su ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Havalimanı projesi için kamulaştırılacak alanlar mecliste!

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesi Yukarı Ağaçlı Mahallesi'nde İstanbul Havalimanı projesi kapsamında kamulaştırılacak alan ve kamulaştırma bedeli meclis gündemine taşındı. CHP'li Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Lapseki Trafo Merkezi Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Lapseki Trafo Merkezi Projesi kapsamında taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Battalgazi Kentsel Dönüşüm Projesi için kamulaştırma yapılacak!

Malatya Battalgazi'de bazı gayrimenkuller kentsel dönüşüm projesi kapsamında acele kamulaştırılacak.

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için kamulaştırma yapılacak!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'de birçok noktada acele kamulaştırma işlemleri yapılacak...

Tabakhane dönüşüm projesi için 672 bina kamulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 672 binanın kamulaştırma işleminin tamamlandığı belirtildi.

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma!

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu projesi için acele kamulaştırma!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu Bağlantısı Uygulama Projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Ankara-İzmir demiryolu projesi için kamulaştırma kararı!

Ankara-İzmir demiryolu projesi kapsamındaki Eşme-Salihli kesiminin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar kamulaştırılacak..

teleferik projesi kamulaştı Haberi

teleferik projesi kamulaştı

RİZE'DEN sahilinden Dağbaşı mevkiine yapılması planlanan teleferik projesinde kamulaştırma çalışmalan hız kazandı. Paşakuyu Mahallesi'ndeki hak sahipleriyle anlaşmaya vanlarak toplam 480 m2'lik alan teleferik projesinin yapımı için kamulaştınldı. Projenin Rize'nin turizmine büyük katkı sağlayacağını söyleyen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, mal sahipleriyle uzlaşma yoluna gidilerek gerekli işlemlerin yapılmaya devam ettiğini belirtti. Teleferik projesini en kısa sürede gerçekleştirmek istediklerini söyleyen Kasap, "Şu anda elimizde olan verilere göre 30 dönümlük alanın yaklaşık olarak 15 dönümü kamulaştırılldı, vatandaşlarımızın görüşlerini dikkate alarak kalan kısmı da kamulaştırmayı planlıyoruz" dedi. Doyumsuz manzara keyfi Sorunların çözümünde uzlaşma ve orta yolu bulma yoluna gideceklerini belirten Kasap, "Başından beri ortaya koyulan "Güler yüzlü başkan" formatmda vatandaşlarımız gerçekten bizi anladılar. Bu tür konularda gelip bizimle gerekli görüşmeleri yapmaya...