29 / 04 / 2024

Teleset Nebula Yatak Odası

Teleset Nebula Yatak Odası

TELESET Nebula Yatak Odası, sade ve zarif tasarımıyla evlere dekoratif şıklık getirirken, işlevselliğiyle de dikkat çekiyor…

Teleset Nebula Yatak Odası ile modern ve şık dokunuşlar odanızda!

TELESET Nebula Yatak Odası, sade ve zarif tasarımıyla evlere dekoratif şıklık getirirken, işlevselliğiyle de dikkat çekiyor…

Loda Mobilya Kaki Yatak Odası ile sonbahar esintisi odanızda!

aki Yatak Odası vazgeçilmez bir tasarım. Bu sonbaharın tatlı esintisini odalarınıza taşıyacak olan Loda mobilya, beyazın ve meşenin hafifletici ahenginden ilham alarak tasarladığı Kaki Yatak Odası ile sizlere şık bir koleksiyon ürünü sunuyor.

Yatcop, Türkiye'nin yatak tedarikçisi olmayı hedefliyor!

Yatcop, temsilciliğini yaptığı İtalyan yataklarıyla, özellikle Türk konut sektöründeki yeni projelerin, yatak tedarikçisi olmayı hedefliyor.

Ashley Furniture ile tropikal esintiler yatak odanızda!

Ashley Furniture, ‘Evimde yaz hiç bitmesin’ diyenlere özel ürünleriyle, tropik esintileri evinize getiriyor. Ananas ağacı kaplamalı yatak odası, hem doğallığı hem tarz sahibi tasarımlarıyla tropikal ürünleri sevenlerin yeni gözdesi.

Kentsel dönüşüm evlerdeki yatak odası sayısını azalttı!

Nielsen'in MOSDER için yaptığı araştırmaya göre evlerde yatak odası takımı bulunurluğu yüzde 76'ya düştü. MOSDER bunun nedeninin, kentsel dönüşümle dairelerin küçülmesi olarak belirtti.

Bu yıl 12 bin yatak kapasiteli 58 hastane ihale edilecek!

Bakan Müezzinoğlu: "Bu yıl içinde 12 bin yatak kapasiteli 58 hastanenin ihalesini yapacağız. Önümüzdeki 3 yıl içinde, Cumhuriyet tarihinde görülmemiş düzeyde 55 bin yatak kapasiteli gıcır gıcır modern hastaneleri milletimizin hizmetine sunacağız" dedi.

250 bin yatak kapasiteli KYK yurtları geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim KYK Genel Müdürü Aksu, Türkiye genelinde 475 bin 702 yatak kapasitesine ilave olarak projelendirilen ve inşaatı devam eden 250 binlik ek kapasitenin hizmete açılması için gün sayıldığını bildirdi.

95 bin yatak kapasiteli hastane 2018 sonuna kadar tamam!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu: "Türkiye, 2018 yılı sonu itibariyle toplam 95 bin yatak kapasiteli hastane ve fiziki mekan dönüşümünü büyük oranda tamamlamış olacak" dedi.

İşte şık ve ucuz yatak başlığı modelleri!

Hem farklı hem şık hem de ucuz yatak başlığı isteyenler için en farklı modeller ilgi çekiyor. İşte en tasarruflu ve ilginç o modeller...

4 yıl içinde 95 bin yatak kapasiteli hastane dönüşümü yapılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, önümüzdeki dört yıl içinde 90-95 bin yatak kapasiteli fiziki mekan dönüşümlerinin yapılacağını belirterek, “Sağlık hizmeti rakamlarını 2019 yılında 10 milyar dolara taşıyabileceğimize inanıyoruz” dedi.

40 bin yatak kapasiteli hastanelerin inşaatı devam ediyor!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Bizim yaptığımız hastane sayımız 230'un üzerinde ve 40 bin yatak kapasitesinin üzerinde olan inşaatlarımız devam ediyor. 40 bin yatak kapasiteli hastaneler, 2016-2017 sonu itibariyle hizmete girmiş olacak." dedi.

Burdur'a 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi inşa edilecek!

AK Parti Burdur Milletvekili ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Bayram Özçelik yaptığı yazılı açıklamada,Burdur'a yeni bir devlet hastanesi yapılacağını bildirdi. Yeni hastane 300 yatak kapasiteli olacak.

Kütahya'da 250 yatak kapasiteli termal otel açıldı!

Kütahya'da işletmeciliği belediyenin iştiraki olan şirket tarafından yapılacak olan 250 yatak kapasiteli termal otelin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Saraçoğlu, Türkiye’deki 65 termal bölgesinin 9 tanesinin Kütahya’da olduğunu söyledi.

Teleset Nebula Yatak Odası Haberi

Teleset Nebula Yatak Odası

Şık ve sade çizgilerin kullanıldığı Nebula Yatak Odası, özgün tasarımıyla dikkatleri çekiyor. TELESET’in modern mobilyacılık anlayışını yansıtan Nebula Yatak Odası, çift kişilik yatak, gardolap, komodin ve şifonyerden oluşuyor.


Gardolap iç dizaynında ara bölme olmaması özelliğiyle aynı ebatlardaki diğer gardolaplardan 1,5 kat daha fazla kullanım avantajı sağlıyor. Kaliteli malzeme ve usta işçilikle tasarlanan gardolaplarda kullanılan demir iskelet, yapılan dayanıklılık testlerinde elde ettiği 2 kata kadar sağlamlıkla, uzun ömürlü ve güvenli kullanım sağlıyor. LED ışıklı iç dizayn, ayarlanabilir raflar ve aksesuar bölümü işlevselliğinin yanı sıra kullanımı oldukça kolaylaştırıyor. Tüm gardolaplar iki kişinin ihtiyaçları göz önünde bulundurulup tasarlandı.


Camel, bazalt ve patlıcan moru gibi renklerin muhteşem uyumunu evlere getiren TELESET Nebula Yatak Odası, 2 çekmeceli komodini ve 4 çekmeceli şifonyeriyle aksesuarlarınızı ve eşyalarınızı saklamak...