05 / 05 / 2024

tem dilovası istanbul yönü trafiğe kapandımı

tem dilovası istanbul yönü trafiğe kapandımı

İstanbul -İzmir arasındaki yolculuğu 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu'nun en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfezi Köprüsü bağlantı yolundaki çalışma nedeniyle TEM'in İstanbul yönü, Dilovası'ndan itibaren trafiğe kapatılacak...

Avrupakent GYO, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul'dan 35.2 milyon TL'ye 4 adet konut alıyor!

Avrupakent GYO, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul'dan 4 adet konutun satın alınacağını açıkladı. Satın alma bedeli 35 milyon 200 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Tem İstanbul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Deniz Aca ve Mustafa Şimşek ortaklığında kuruldu.

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Erol Bingöl ve Esrahan Arslan ortaklığında kuruldu.

İş dünyası, Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul’a yoğun ilgi gösteriyor!

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, uzun dönem konaklama yapan iş insanlarından yoğun talep alıyor. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul Genel Müdürü Nalan Güven, "Radisson standartları çerçevesinde ağırlayarak yüzde 100 müşteri memnuniyeti sağlıyoruz" dedi...

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul açıldı!

Radisson Residences, Avrupa Tem İstanbul oteli hizmete açıldı. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, yeni İstanbul Havaalanı'na yaklaşık 30 dakikalık sürüş mesafesinde bulunuyor.

Radisson Avrupa Tem İstanbul yıl sonu açılacak!

Radisson Hospitality AB İstanbul'daki 16'ıncı tesisini yıl sonu açıyor. 140 dairelik rezidans Avrupa Tem Konut Kompleksi içinde yer alıyor. 

Nebioğulları Evalmak Gayrimenkul İnşaat Gıda Lokanta Turizm Otomotiv Ve Tem. Hiz. Tic. Ltd. Şti.İstanbul Şb. açıldı!

Nebioğulları Evalmak Gayrimenkul İnşaat Gıda Lokanta Turizm Otomotiv Ve Tem. Hiz. Tic. Ltd. Şti. İstanbul Şb. bugün açıldı.

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. açıldı!

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. Mehmet Salih Aslan Şube Müdürlüğü'nde 40 bin TL sermayeyle Kağıthane'de açıldı.

Nasoğlu İnşaat Taahhüt Mahrukatçılık Gıda Toplu Tem.Nak. Tic.ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Nasoğlu İnşaat Taahhüt Mahrukatçılık Gıda Toplu Tem.Nak. Tic.ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi, Musa Kuy Şube Müdürlüğü'nde 11 Ocak'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi'nde açıldı.

Tem 34 Esenyurt: İstanbul'un dev depolama ve sanayi merkezi!

Akyapı, Eşbah Yatırım ve Nil Yapı ortaklığıyla İstanbul’un sanayi ve üretim ihtiyaçları doğrultusunda planlanan devasa proje ‘tem 34’ Esenyurt’ta hayata geçiyor.

Sembol İstanbul'un busidence konseptli C bloğu satışa sunuldu!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir-Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı devam eden Busidence konseptine sahip Sembol istanbul'un C blokunu satışa sundu..

Dilovası mevkisi ile Gebze arasındaki eski köprüler patlatılarak yıkılacak!

TEM Otoyolu'nun Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'na bağlantısını sağlayan K1 kavşağı bölgesinde yolun genişletilmesi nedeniyle Dilovası mevkisi ile Gebze arasındaki eski köprüler bu gece saat 00.00'da emülsiyon tipi patlayıcılarla yıkılacak.

Yarın gece Gebze-Dilovası arası TEM ve D-100 kapanıyor!

Trafiğin verileceği D-100 karayolunun Dilovası ile Gebze arasında da yarım saat duracak. Yarın akşam 23.45 ile 00.15 arasında yapılacak patlatma sırasında can güvenliği için ulaşım TEM'de olduğu gibi D-100'de de tamamen durmuş olacak.

tem dilovası istanbul yönü trafiğe kapandımı Haberi

tem dilovası istanbul yönü trafiğe kapandımı


İstanbul -İzmir arasındaki yolculuğu 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu'nun en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfezi Köprüsü bağlantı yolundaki çalışma nedeniyle TEM'in İstanbul yönü, Dilovası'ndan itibaren bugün saat 21.30'den yarın saat 07.00'ye kadar kapalı kalacak.


Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, proje çalışmaları kapsamında TEM'in Dilovası Rampası mevkiinde üstgeçit öngerme kirişlerinin konulması çalışmaları yapılacak. Bu çalışma nedeniyle, TEM'in 'Kuzey taşıma yolu' olarak da adlandırılan İstanbul'a gidiş istikameti, saat 21.30'dan itibaren kapatılacak. Trafik burada Gebze istikametine Dilovası turnikelerinden çıkılarak D-100'e verilecek. Araçlar yeniden Gebze turnikelerinden TEM'e giriş yaparak İstanbul istikametine buradan devam edebilecek. Bu uygulama yarın sabah saat 07.00'de sona erecek.


Bu çalışmalar sırasında geçici trafik işaretlemeleri yapılacağı ve gerekli emniyet tedbirleri alınacağı belirtilerek, sürücülerin alternatif yolları kullanmaları ve yol üzerindeki trafik...