04 / 05 / 2024

Tem otoyolu onarım

Tem otoyolu onarım

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor

Anadolu Otoyolu trafiğe mi kapandı? Bolu Dağı kesiminde bakım ve onarım çalışması başladı mı?

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Peki, ulaşım nasıl gerçekleştirilecek? İşte detaylar...

TEM Otoyolu'ndaki üstyapı çalışmaları 10 Ekim'de!

TEM Otoyolu'ndaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti Abant Kavşağı-Kaynaşlı arasının 10-24 Ekim tarihlerinde trafiğe kapatılacağı bildirildi.

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı çalışmaları ulaşımı aksatıyor!

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde İstanbul-Ankara yönünde gerçekleştirilen üstyapı çalışması nedeniyle ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşanıyor.

Kocaeli TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor. OSB’ye ulaşımı daha güvenli bir şekilde sağlanacak.

Bolu Dağı Tüneli'nde onarım çalışması yapılacak!

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesimi İstanbul yönü, üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapandı.TEM Otoyolu'nun İstanbul istikameti saat 16.00'ya kadar kapalı kalacak.

TEM Otoyolu'nda üstgeçit yıkıldı!

TEM Otoyolu'nun Edirne istikametinde seyreden bir kamyon, yan yoldaki Ispartakule sapağında Bizimevler Üstgeçidi'ne çarptı. Çarpmanın etkisiyle üst geçidin büyük bölümü çökerken, olayda şans eseri ölen veya yaralanan olmadı

Yalova Rehabilitasyon Merkezi'nin onarımı için kaynak arayışı sürüyor!

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Termal'de bulunan ve bir süre önce kendilerine devredilen Rehabilitasyon Merkezi'nin onarımı için gereken paranın 1 milyon TL'lik bölümünün bulunduğunu söyledi...

Siemens Adana'da Motor Bakım Onarım Merkezi açtı!

Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor.

Siemens Adana'da Motor Bakım Onarım Merkezi açtı!

Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor...

Bolvadin'de kaldırımlarda bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Afyonkarahisar' ın Bolvadin İlçe Belediyesi ekipleri tarafından, ilçe merkezinde kaldırım bakım ve onarım çalışmalarının başladığı kaydedildi. Çalışmaların Bolvadin' in ana caddelerinde de devam ettirileceği belirtildi...

İnşaat ve onarım işinin yapım usulleri!

Hürses Gazetesi Yazarı Şükrü Kızılot inşaat ve onarım işinin yapım usulleri hakkında bilgi verdi. Kızılot, açık ihale usulü ve belli istekliler arasında ihale usulüni açıkladı.

Bilecik Cumhuriyet Mahallesi'ndeki tarihi bina onarım bekliyor!

Bilecik'in Cumhuriyet mahallesinde bulunan ve Osmanlı'nın son dönemlerindeki sivil mimari özelliklerini taşıyan iki katlı tarihi ahşap ev bakımsızlıktan adeta dökülüyor. 120 yıldan daha fazla geçmişe sahip olduğu belirtilen tarihi bina onarım bekliyor...

Basit onarım izni!

Yapılarda derz, iç ve dış sıva, boya, badana, döşeme ve tavan kaplamaları gibi ilgili iyileştirmelerle çatı onarımı ve kiremit aktarılması işlemlerine basit tamirat ve tadilat deniyor. Peki, basit onarım izni nasıl alınır?

Tem otoyolu onarım Haberi

Tem otoyolu onarım

     Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bütenine göre, TEM Otoyolunun Gebze köprülü kavşak-İzmit doğu kavşağı arasındaki asfalt çalışmaları dolayısıyla İstanbul-Ankara yönü 15 Kasım'a kadar ulaşıma kapatılarak, trafik çalışma mahalline göre uygun kavşakta D-100 Yoluna yönlendirilecek. Çalışma pazar-perşembe günleri arası 22.00-07.00, cuma günü 00.00-07.00, cumartesi günü 22.00-11.00 saatleri arasında yapılacak. 

     Ankara çevre otoyolu Yakupabdal-Gölbaşı kavşakları arasında ulaşım 30 Ağustos tarihine kadar bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak. 


    TEM otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolda; Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı köprülü kavşak kolları; gişe sahaları ve bağlantı yollarında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 15 Kasım tarihine kadar ulaşım kontrollü olarak sağlanacak. Çalışmaların gece yapılacak bölümlerinde 23.00-07.00 saatleri arasında kavşak kolları trafiğe kapatılarak trafik alternatif güzergahlardan verilecek. 

   ...