29 / 04 / 2024

temalı konut

temalı konut

Mimarlar Workshop imzasıyla dikkat çeken Yüksek Mimar Mehpare Evrenol; insanlara hem enerjik hem de huzurlu ortamlar sunuyor

Arnavutluk'ta 500 konut inşa etmeye başlıyoruz!

"Her İnsan Bir Dünya" temalı programda öğrencilerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Arnavutluk'ta 500 konut inşa etmeye başlıyoruz'' diye konuştu.

Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü!

Türkiye’nin eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk yarışması Shining Star Awards’de Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü verildi.

ATRAX 2018 Fuarı 1 Şubat'ta başlıyor!

Bu yıl 6. kez organize edilecek olan Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2018, temalı konut projelerde yeni trendleri tanıtmak için hazırlanıyor. 

Konut sektöründe önümüzdeki 4-5 ay fiyat avantajı var!

Konut Konferansı 2016; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. ‘Konut Sahibi Olmak Ya Da Ol(a)mamak’ temalı konferans sektör ve basın tarafından ilgiyle takip edilerek yüzlerce izleyiciye ev sahipliği yaptı.

İncek Blue’da yaşam başladı!

Temalı konut projelerinin Ankara’daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO’nun tasarladığı İncek Dünyası’nda, İncek Life projesinin ardından İncek Blue’da da yaşam başladı.

İncek Life'ta Ramazan Şenlikleri başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'da geliştirdiği ilk temalı konut projesi încek Life'ta her yıl düzenlenen Ramazan şenlikleri başladı.

Sinpaş Altın Kuleler ve Marina Ankara’da Kadınlar Günü indirimi!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Türkiye’nin en büyük temalı konut projesi Altınoran’ın içinde altın gibi parlayan Altın Kuleler ve Ankara’nın ilk ve tek marinası Marina Ankara için kaçırılmayacak Dünya Kadınlar Günü fırsatı sunuyor.

İncek Blue Ankara'da yükseliyor!

Temalı konut projelerinin Ankara'daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO'nun geliştirdiği İncek Life projesinin en mavi etabı İncek Blue, dengeli bir yaşam konseptiyle öne çıkıyor.

Ankara'nın mavi projesi: Sinpaş İncek Blue!

Temalı konut projelerinin Ankara'daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO'nun geliştirdiği İncek Life projesinin en mavi etabı İncek Blue, kumsallı yüzme havuzuyla dikkatleri çekiyor. İşte ayrıntılar...

Antepıa projesinin 3 etabı satışta!

GÜNEYDOĞU'nun en büyük ve temalı konut projesi Antepia projesi toplam 6 etaptan meydana geliyor. Şu an 3 etabı satışta.

Emlak ve konut temalı mobil uygulamalar yarışıyor!

indir.com Mobil Uygulama Yarışması’na emlak ve konut uygulamalı mobil uygulamaları olanlar yoğun ilgi gösteriyor.

İncek Blue ve İncek Green etaplarında erken rezervasyon fırsatı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'ya değer katan ilk temalı konut projesi İncek Dünyası bünyesindeki İncek Life, İncek Blue ve İncek Green Ankaralıları yeşilin ve mavinin huzurlu dünyası ile buluşturmaya devam ediyor .

Sinpaş GYO İncek projelerinde 80 ay 0 faizle! Son gün 31 Mart!

Sinpaş GYO’nun Ankara’ya değer katan ilk temalı konut projesi İncek Dünyası bünyesindeki İncek Life, İncek Blue ve İncek Green Ankaralıları yeşilin ve mavinin huzurlu dünyası ile buluşturmaya devam ediyor.

temalı konut Haberi

temalı konut

Türkiye'nin öne çıkan inşaat projelerinin mimarisinde Mimarlar Workshop imzasıyla dikkat çeken Yüksek Mimar Mehpare Evrenol; uygulamalarında makro ölçekten mikro ölçeğe kadar yaşamı doğru yönlendirecek tasarımları ile insanlara hem enerjik hem de huzurlu ortamlar sunuyor. Türkiye'nin ilk temalı konut projesi Bosphorus City, Bursa Modern ve Anadolu Yakası'nda Akasya Acıbadem, Mimarlar Workshop'ın öne çıkan projeleri arasında yer alıyor. ...