04 / 05 / 2024

temel gayrimenkul

temel gayrimenkul

Koç ailesi mensupları bu hafta 3 ayrı gayrimenkul yatırım şirketi kurdu. Rahmi Koç 3 şirkete de ortak. Şirketlerin faaliyet alanı her tür inşaattan gayrimenkul alım - satımına kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor

Temel Gayrimenkul Şirketi, Ömer Koç tarafından kuruldu!

Koç ailesi, bir yıl kadar önce peş peşe gayrimenkul geliştirme şirketleri kurmuştu

Tfı Temel Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tfı Temel Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 788 bin 117 TL sermaye bedeli ile Ziya Murat Demirel tarafından kuruldu.

Abdik Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Abdik Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Temel Abdik tarafından kuruldu.

Temel Abdik Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temel Abdik Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Abdik tarafından kuruldu.

Yasin Temel, Deniz GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yasin Temel'in genel müdür yardımcısı atanması hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

Prim yapacak gayrimenkul nasıl bulunur?

Gayrimenkul almak en temel yatırım araçlarından. Ne yazık ki pek çok insan oturmak için konut alırken bunun aslında bir yatırım olduğundan uzaklaşıyor ve duygusal bakışlarla karar alıyor. Sonuçta ise yanlış yatırım yapılmış oluyor. Peki prim yapacak gayrimenkul nasıl bulunur?

Yatırım değeri yüksek gayrimenkul nasıl belirlenir?

En temel yatırımlardan biri gayrimenkul almak. Ancak birçok kişi oturmak için ev alırken bunun aslında bir yatırım olduğu göz ardı ederek duygusal kararlar alıyor. Peki yatırım değeri yüksek gayrimenkul nasıl belirlenir? İşte detaylar...

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi bugün Kadıköy'de 212 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Kamil Atay tarafından açıldı.

Gayrimenkul tercihlerinde Kovid-19 değişimi!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Pandemi nedeniyle gayrimenkul sektöründe ihtiyaç ve tüketim eğilimi değişti. Artık bina yapısından mimariye, kullanılan temel malzemeden çevreye duyarlılığa kadar pek çok unsurda, bu değişim gözetilerek yatırım kararı alınması gerekiyor" dedi.

Bydoping gayrimenkul sektörüne nasıl bir hizmet sunuyor?

2015 yılında gayrimenkul sektörünün iki temel kolu olan Emlak Danışmanları ve İnşaat geliştiricileri için alternatif bir kanal olarak kurulmuş olan Bydoping, inşaat firmalarının satışlarını arttırabilmek için kritik ve çözüm odaklı bir hizmet sunuyor. 

İzmir'de gayrimenkul sektörüne altı maddelik yol haritası!

Mimar ve mühendislerle sektörün beş temel sorununu masaya yatıran İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahin gayrimenkul sektörü için 6 maddelik yol haritası hazırladıklarını söyledi.

Gayrimenkul sektörü cazibesini kaybetmiyor!

Türkiye’de ekonominin temel taşlarından olan gayrimenkul sektöründe, ülke genelinde konut satışları Aralık ayında yüzde 2,9 artarken ülke genelinde 2018 yılında 1 milyon 375 bin konut, satış sonucu el değiştirdi.

Final Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Final Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Temel tarafından kuruldu. 

AND Gayrimenkul, Dünya Engelliler Vakfı ve Birliği ile bir ilke imza attı!

AND Gayrimenkul , Dünya Engelliler Vakfı (DEV Türkiye), Dünya Engelliler Birliği (WDU- World Disability Union) ile engelli bireylerin temel ihtiyacı olan erişebilirlik konusunda önemli bir anlaşmaya imza attı...

temel gayrimenkul Haberi

temel gayrimenkul

Koç ailesi, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koçun önderliğinde gayrimenkul alanında yatırım atağına kalktı. Koçlar bu hafta 3 gayrimenkul yatırım şirketi birden kurdu.

Şirketler yurtiçi ve yurtdışında her nevi gayrimenkulü almak - satmak ve turizm gibi amaçlarla yatırım yapmanın yanı sıra her tür inşaat faaliyetine de olanak sağlıyor. Koç ailesinin bu hafta kurduğu şirketler Nakkaş Gayrimenkul, Avas Gayrimenkul ve Temel Gayrimenkul.

Nakkaş ve Avas daha önce kurulan aynı isimdeki Koç şirketlerinin yeni bir yapıyla devamına işaret ediyor. Temel Gayrimenkul ise Koç ailesinin iki kuşağını bir araya getiren yeni bir yatırım aracı olarak öne çıkıyor.

Baba - oğul şirketi
Yeni şirketlerden ikisi Rahmi Koç ve oğlu Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koça ait. Bu şirketlerden ilki 2 milyon 750 bin lira sermayeli...